Bitcoin буде коштувати 100 000$! Чи може ні?

Чекаєте діда по 100 000$? Багато хто чекає. І це одна з причин, чому він стільки не коштуватиме…

Одразу скажу, що мова піде про цей цикл.

Позитив навколо Bitcoin!

Сьогодні навкруги діда лише позитивні новини. От самі згадайте, що останнє ви чули про нього? Правильно - про досягнення відмітки у 50 000$! А що таке х2 для криптовалюти?

Ще одна гучна новина - недавнє прийняття Bitcoin ETF. А це означає, що великі інвестиційні фонди і дядьки з тітками ну з дуже товстими гаманцями та портмоне, тепер можуть інвестувати у цей актив. Фактично, відкрився ще один ринок збуту монети. Причому, доволі перспективний.

До халвінгу, про який постійно нагадують, залишилося пару місяців. А як всі ми знаємо, ця подія позитивно впливає на ціну BTC.

Люди з великим іменем в криптоіндустрії дають позитивні прогнози. Хтось припускає, що 100 000$ за монету ми побачимо вже у цьому році, а вершиною циклу буде відмітка значно вища. Хтось, навпаки, більш стриманий в прогнозах і вважає що 100 000$, це максимальна ціна за монету яку ми побачимо в цьому циклі. Але ж точно побачимо!

Мабуть, найчастіше, мені трапляються на очі фантастичні висловлювання Кеті Вуд про ціни на Bitcoin, які вона планує побачити. І як же ж не дослухатися до голови Ark Invest? Вона точно щось знає!

Та й графік. Ну гляньте ж. Bitcoin постійно росте:

Логарифмічний графік ціни Bitcoin за весь час

Ну що йому може завадити дорости до тих нещасних 100 000$?

Чому Bitcoin не досягне відмітки у 100 000$?

От ви прочитали попередній розділ… У вас не з’явилося думки, що щось тут не так?

Весь позитив навколо монети і крипторинку в цілому, потрібен, щоб спрямувати погляд натовпу в конкретний напрямок. Що це за напрямок, думаю, ви зрозуміли. І це чудово вдається. Погляньте но лишень на рівень страху:

Індекс страху та жадібності станом на 23:38 12.02.24

Ринок йде проти настрою натовпу. Це аксіома. Більшість на ньому залишається з пустими кишенями. Заробляє меншість. Стадний інстинкт тут веде лише в яму, а жадібність губить навіть досвідчених гравців, які на мить піддалися емоції.

Якщо натовп очікує 100 000$ за монету - він їх не отримає. Купуватиме максимально дорого, в надії продати ще дорожче, та з тими ж монетами погрузиться і розчарується.

Дійсно, для криптовалюти (для багатьох активів) немає нічого складного в тому щоб вирости на 100%, 200% чи 300%. Тут це звичайне діло. Але надто роздуті бульбашки, такі як наразі Bitcoin, іксів вже не дають.

На ринку, серед роздрібних інвесторів, не достатньо так званої “свіжої крові”, яка могла б викуповувати актив, а великі інституційні інвестори не поспішають заряджати котлети на покупку монети. Ще придивляються. Для серйозних дядь і тьоть, що торгують на фондовому ринку, вся ця наша криптовалюта - казино. Тому ставляться вони до неї дуже обережно. Щоб покупка Bitcoin ETF стала для них чимось прийнятним (навіть не нормою), повинен пройти час. І то, актив за цей час повинен показати хороші результати.

Халвінг теж не дасть миттєвого результату. Це подія, яка може підштовхувати ціну вгору в майбутньому, але… Ну про то якось іншим разом. Бо стаття вже великою виходить. А читати оці мої літери не всі мають час. Просто знайте, що очікувати миттєвого росту ціни після халвінгу - діло не вдячне.

Ну і прогнози… Всі ті вагомі імена не дурні. Взяти до прикладу ту саму Кеті Вуд. Вона розумна жінка. І то навіть дуже! Інакше б не була головою настільки великого фонду. Вона точно має уявлення, що буде з ціною Bitcoin. Та на крипторинку вона не меценат. Вона акула. І активно байтить недосвідчених та малодосвідчених хом’ячків напихати актив собі за щоки. Адже 100 000$ точно буде! Купив і чекай. 100% будеш в плюсі…

Ну і графік… Погляньте на нього ще раз:

Логарифмічний графік ціни Bitcoin за весь час

Вам не здається він схожим на дугу? Але це лише так, їжа для роздумів.

Я на крипторинку з травня 2021 року (знаю, що в порівнянні це не дуже вже і великий термін). І весь цей час я чув, що Bitcoin коштуватиме 100 000$. Цими гучними заявами годували натовп і на минулому булрані, точно так само як годують зараз.

Висновки.

Аналізуючи події на ринку (описані вище) через призму особистого досвіду, роблю припущення, що 100 000$ за 1 Bitcoin ми не побачимо. Ні в цьому році, ні у цій бичачій фазі. Та це лише мої припущення. Мій власний висновок. Не слухайте мене. Тим більше, що ви мене і не знаєте. Проведіть власне дослідження. Зробіть власні висновки. Отримуйте особистий досвід. Тільки так можна перестати бути хом’яком і почати виживати на цьому “дикому заході”!


Довгочит підготував для Вас один з адмінів Telegram-каналу “Двоє в ринку” (ТИЦЬ). Підпишіться, будь ласка, на нього і на наш акаунт в Друкарні, якщо вважаєте цю статтю корисною. Реакції нижче теж вітаються 😉

До речі, в профілі вже є стаття про Notcoin (КЛАЦ), в якій я висловив свою думку про нього. Прочитайте, якщо маєте час.

Всього Вам найкращого!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Двоє в ринку
Двоє в ринку@weincripto

3KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається