Чи винна жертва у зґвалтуванні?

Як часто ви чуєте наративи типу, «вона сама винна, вона мене спровокувала!»

Перш ніж перейти до основної теми зазначу що за опитуванням Загалом 30% опитаних зазнавали сексуальних домагань в публічних місцях, при чому з більшістю з тих, хто з цим стикалися, це траплялося 2 рази і більше. Саме жінки частіше зазнавали сексуальних домагань у публічних місцях – 42% жінок Це інформація станом на 2020 рік, звичайно зараз ніхто не буде проводити таке опитування, через обставини в яких зараз знаходимось ми та наша країна. (Сайт із опитуванням ) я впевнений, що станом на 2023 рік ситуація на жаль не стала кращою особливо із тими новинами, які регулярно випливають у світ

————————————————————————

Чи може жертва «спровокувати»?

Ні, ні і ще раз ні, якщо вас сексуально приваблює якась людина, ВИ І ПРАВА НЕ МАЄТЕ чіпати її без її згоди, краще підійдіть і скажіть яка ж ця людина гарна, впевнений що великій кількості ви піднімете настрій на весь день, це ж набагато крутіше аніж робити людині боляче.

————————————————————————

Будь який сексуальний контакт без АКТИВНОЇ ЗГОДИ всіх учасників процесу, вважається Зґвалтуванням.

Якщо людина сказала вам ні, це не якась «загадкова мова» жінок, доречі в суспільстві досі існує ярий стереотип про якусь «жіночу мову» і основа цьому стереотипу полягає в тому, що жінка, говорить одне, а на увазі має зовсім інше. Чи має право на існування цей стереотип? Ні. Якщо вам сказали ні. Це означає ні.

————————————————————————-

Чи є у чоловіків, та і людей в цілому так звані інстинкти?

Порівнюючи інформацію з різних джерел, я не знайшов якоїсь в цілому схожої одна на одну думки, хтось каже так, а хтось каже ні, але я вважаю, що ми не звірі, і інстинктів як таких в нас не має, є рефлекси однозначно. звичайно на цю тему можна багато дискутувати, але в контексті домаганнь/зґвалтуваннь, інстинктів просто не існує, якщо ти людина, ти керуєш собою і своїми діями, і ти будеш нести за них відповідальність, в цьому контексті однозначно інстинкт це повна маячня. Особливо наполягаю на те щоб ви подивились що таке, «інстинкт продовження роду» в кого я б не запитав, ніхто так і не може мені відповісти, це знову якась загадкова «норма»? А якщо я не люблю дітей? А якщо я гей/лезбійка і просто фізично не можу зачати дитину. Це також відхилення від так званої «норми»?

—————————————————————————

І знову ж таки, це дика база, розбір основних аргументів Ґвалтівників, та чому це повна дічь, якщо побачите мою помилку та маєте якісь рекомендації напишіть про це будь ласка, також буду дуже привітним до ваших дискусій, або ж власного досвіду яким ви захочете поділитись

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
EUGENE
EUGENE@wordban

151Прочитань
1Автори
8Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається