Циганков відзначився результативною дією (асистом) в матчі проти «Севільї» (0-2) і це напевно все, що вам слід запам'ятати про матч

Віктор Циганков

В даній зустрічі Севілья явно заслуговувала на кращий підсумок. Господарі володіли ініціативою і провели непоганий перший тайм де пропустили нелогічний гол зі стандарту.

Проте переломним моментом слід вважати другий м'яч Жирони в якому взяв участь Циганков. Це взяття воріт й зламало план на гру Севільї.

Жирона ж в першому таймі переважно оборонялась, котр випадів було мінімум. Циганкову доводилось постійно брати участь в оборонній роботі, не скажу, що це було погано, але й назвати роботу Віктора в захисті феноменальною не можна.

Вцілому Севілья частіше атакувала не через фланг українця.

Жирона захищається в 5 оборонців, серед четвірки півзахисників інколи один з гравців піднімається на одну лінію з нападником (Кастельяносом) часто це робить саме Циганков.

Вчора атакувальних перформансів від Віктора було небагато. Куди активніше діяв фланг Рікельме.

Циганков під час атак (якщо вони розгортаються не з його флангу) часто йде саме в зону завершення розташовуючись безпосередньо навпроти рамки воріт, це й дозволяє знаходитись в гущі подій та заробляти бали за системою гол+пас.

Севілья пресингувала високо і тиснула. Як на мене матчі такого рівня – мають вчити захищатись, бути сконцентрованим та продовжувати мислити не вимикаючись в жодному епізоді.

Можливо маю завищені очікування, однак хотілося б бачити більше успішних дуелей від Циганкова в захисті/атаці. Повторююсь, якби не асист особливо й пригадати нічого.

Жирона обіграла Реал, тепер Севілью, але фактично команда забила все, що створила, натомість суперники були куди менш раціональні в плані реалізації гольових нагод.

Позиція «Жирони» в таблиці після вчорашнього матчу

Мені подобається Жирона, як команда оскільки вона може грати, як з м'ячем так і без залежно від суперника, але не поспішав би впадати в ейфорію й записувати цей клуб до борців за єврокубки.

Телеграм канал 👈автора про футбол (підписуйтесь хто бажає🤗).

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ТЕМП
ТЕМП@TEMP_FOOTBALL

45Прочитань
2Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Класний матеріал!)

Очікую більше текстів тут!

Вам також сподобається