Для чого потрібна «Друкарня»?

Те що треба! Саме такою була моя перша думка, коли я натрапила на анонс створення “Друкарні”. Нарешті у нас з'явилася унікальна українська платформа для унікального українського контенту. Перепрошую за тавтологію, просто неабияк хочу підкреслити, наскільки мені припала до душі ця розробка.

У моїй друкарні ти знайдеш нетлінні історії із залаштунків ЗМІ. Кінцева мета для мене – позбавити тебе писемної “цноти”. Мій досвід створення текстів охоплює академічні роботи, дайджести, інтерв'ю, лендинги, лонгриди, новини, пресрелізи, привітальні промови, статті, сценарії.

Лише за останній рік я була редактором українського жіночого інтернет-видання, журналістом німецького Deutsche Welle і фіксером французького Le Monde Diplomatique. З 2018 працюю редактором Telegram-каналів і слідкую за зміною тенденцій інфобізнесу. Моє рідне місто – Харків, тому рівночасно я вважаю за мету закохати в українську тих, хто виріс у російськомовному середовищі.

За останні 4 роки я мала справу з редагуванням навчальної літератури, дитячих книг та навіть коміксів. Тож не перемикайся, якщо хочеш знати, з чого почати діяльність, якщо мрієш стати письменником\письменницею.

Я хочу донести до всіх, хто займається будь-яким письмом, що не варто продавати совість за великі гонорари. Будь-яка пропаганда – це зло, тому я ділитимуся нюансами створення контент-стратегій для бізнесів та особистих брендів без маніпуляцій і зайвих друкованих символів.

Я маю філологічну освіту, володію двома іноземними мовами (і щосили намагаюся забути москальську) та допомагаю всім, хто таки наважився сплести зі своїх нотаток канву текстів із виразним змістом. Тут будуть зібрані практичні поради з планування, написання та редактури текстів, вправи для налаштування перед важливим інтерв’ю та маленькі хитрості, які заощадять твій час. Іноді з'являтимуться поетичні дописи.

Вірю, що жоден матеріал не буде розсповсюджений тобою без зазначення імені автора.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Трохи світла
Трохи світла@Svitlana_Musiiko

380Прочитань
0Автори
20Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Страх чистого аркуша

    Можливо, через це у тебе досі немає довготекстів у «Друкарні»!

    Теми цього довгочиту:

    Журналістика
  • В

    варіант виграшної версії вірша

    Теми цього довгочиту:

    Українізація
  • Що не так з новинами шоу-бізнесу в Україні?

    Фейк чи сенсація? Історія про те, як я ступила в український шоу-біз і чому більше не маю бажання працювати в цій галузі.

    Теми цього довгочиту:

    Змі

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Дякую! З нетерпінням чекатиму нових постів.

Вам також сподобається