Dream

Іронія в тому, що найгірші сни, які називаю жахіттями, здебільшого про звичайні життєві ситуації. Чим більше звичайнісінького побутового реалізму - тим страшніше. Після таких сновидінь зранку почуваюсь розбитим, а впродовж дня відчувається втома й роздратування. Довгий час не розумів чому так.

Бо водночас дійсно “кріпові” сюжети, де наявне насилля, смерть, кров, вбивства, містифікація і т.д. - абсолютно мене не лякали. З одного боку це завжди здавалося кумедним, а з іншого, дуже показова ситуація. Через тривогу, в тому числі соціальну тривогу, найстрашніший мій горор - це саме життя.

Так ось, сьогодні мені наснився переїзд з моєю сусідкою. І там нова квартира була гірша за поточну. Дивані замість ліжка, повно господарських речей, що неможливо свої речі скласти, сумнівне розділення кімнат й не міг нормально закрити прохід у квартиру. Плюс в сюжеті намалювався брат, який вирішив просто почати зі мною жити в одній кімнаті, до чого я ні морально, ні фізично не готовий. Тож у сні дуже сильно обурювався з цього приводу. Сусідка намагалася закрити мені рота, аргументуючи тим, що я надто гучний та всім заважаю тим, що демонструю емоції. Потім в мене з’явився алергічний висип на руках. На одній руці це був стандартний висип, а на другій виглядало так, ніби у мене з руки проростає насіння. Вже кількома миттєвостями пізніше це насіння трансформувалось у шишки (як зі сосни). Таке дивне відчуття. Коли не можеш повірити, що твоє тіло та організм на таке взагалі здатні. Отож після цього прокинувся, через деякий час знову заснув. Мені почали снитися нові сюжети про подругу. І в кінцевому результаті прокинувся вже таким змученим та розбитим.

The Audience - painting by H. James Hoff
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hieromist
Hieromist@Hieromist

Ескапіст.

295Прочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 22 червня

Більше від автора

  • 10

    Чесно кажучи, переживав потрапити у подібну ситуацію, хоча легко можна було запобігти цьому. Це як самовтілюване пророцтво, коли ти робиш все можливе, щоб передбачуване не сталося, але лише завдяки цим крокам передбачуване здійснюється.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • То як його бути?

    Відчуття неспокою, пригнічення, втоми. Тягнеться відчуття того, що можеш більше, набагато більше, але не реалізовуєш це. Навіть не знаю в чому конкретно причина блоку і як його послабити.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • miniatures

    Побував на майстер-класі з розфарбовування міньок. Тож хочу зафіксувати основне.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається