Душі Елементів: Хаос. Розділ сьомий

Над частиною Саіртса згустилися хмари, що огорнули все навколо темно-бордово-фіолетовим покривалом. Жителі нової столиці затамували подих, чекаючи на бурю, що насувається. Але тільки посли Небес не піддавалися паніці, готуючись до протистояння величезному Демону Хаосу – істоті, яка складається з чистої магії і бажання знищувати все на своєму шляху.
Вони були останньою надією на порятунок. Небесні посли озброєні могутньою магією і безсумнівною силою волі, здатною протистояти навіть найжахливішим небезпекам. І коли Демон Хаосу проривав захист Центральної Ради, їхні крила розправлялися, готові до бою.
Але навіть настільки сильні істоти не могли продовжити битву вічно. Вони потребували допомоги сильніших воїнів – тих, хто міг би перемогти Демона Хаосу раз і назавжди. І цю допомогу вони знайшли в особі Небесних воїнів, відправлених на планету Елімат під керівництвом Покровительки Аресси. Їхня міць і сила були безмежні, і вони готові були протистояти Хаосу.
Так почалася сутичка за життя і свободу. Бійці в ім'я порятунку готові були битися до останньої краплі крові, сподіваючись на перемогу в цій нерівній битві.

— Найжахливіше, що я нічого не можу вдіяти, — сказала президентка, сидячи в бункері, оточена охороною і військовими. Її обличчя було спотворене від горя і безпорадності. Але Джордж сидів поруч із нею, намагаючись підтримати.

— Луїро, ти зробила все, що могла, — сказав друг, поклавши руку на її плече. Він намагався заспокоїти дівчину, але й сам відчував непідробне занепокоєння.

— Досі думаю про містера Ходжида, — продовжувала Луїра, скидаючи погляд. — Після бурі я так і не зв'язалася з ним і його асистентом. Сподіваюся, з ними все гаразд.

— Ніколас Ходжид – один із найсильніших магів країни, - переконував Джордж, — я впевнений, що з ним усе гаразд, так само як і з асистентом Вартісом. Вони знають, що роблять.

Їхній діалог був перерваний глухим вибухом, що рознісся по всій території країни. На поверхні розгорався повний хаос. Небозвід сховався за темними хмарами, а кровожерливі створіння, породжені цією бурею, атакували воїнів і послів Небес.
Будинки були зруйновані, а вцілілі жителі здавалися невпізнанними і страшними. Але навіть у цьому світі, охопленому хаосом, були ті, хто продовжував битися. Кожен, хто володів магією, намагався протистояти силі Демона Хаосу і врятувати решту живого.
І ось, коли надія здавалася вже втраченою, на горизонті з'явилися небесні воїни. З їхнім прибуттям настав час для остаточної битви. Магічні атаки воїнів осявали темряву, і кожен удар давав надію на перемогу.
До того, як прибудуть останні підкріплення, залишалося всього лише кілька хвилин. І кожен момент був цінний, кожен бій вирішував долю багатьох життів. Але незважаючи на всі перешкоди і труднощі, небесні воїни були готові протистояти Демону Хаосу до кінця. Адже вони були останньою надією для цього світу.

Посли Небес з жахом дивилися на згусток темного диму, який піднімався перед ними, утворюючи величезного монстра.

— Ми не переможемо його! Це неможливо! — крикнув один із послів, тремтячим голосом від страху.

Один із воїнів Форлеса спробував атакувати мутовану істоту, але його удар пройшов крізь дим без жодного ефекту.

— Агх! — відлетівши від удару злої істоти, він зрозумів, що їх занадто багато. Сутності почали нападати з усіх боків.

Змахнувши крилами, воїн злетів знову вгору, намагаючись розкидати істот на всі боки. Але дим був занадто щільним, і монстр продовжував рости і наздоганяти їх.

— Ми не можемо здатися! — вигукнув інший посол, його голос зазвучав рішуче. — Давайте зберемося разом!

Величні посли Небес стали на захист земель, щоб зупинити Демона Хаосу, який погрожував поневоленням усього живого. Три наймогутніших маги з'єднали свої сили, створивши магічний кокон, який захищав їх від темряви, і вирушили на поле битви.
Демон Хаосу, велетенський і сильний, напав на них із шаленою люттю, прагнучи знищити послів, які стояли на його шляху. Посланці кидали могутні заклинання, викликаючи блискавки та вогняні кулі, але Демон упевнено відбивав їх усі.
Посли знову об'єднали свої сили, створивши найпотужніше заклинання, що мало зупинити чудовисько темряви. Вони почали читати магічний текст, налаштовуючись на небесні сили, але раптово їхнє заклинання було перервано. Темний дим оточив їх, і вони зрозуміли, що їхня магія не діє на Демона Хаосу.
Битва тривала, і посли Небес не здавалися. Вони продовжували кидати все нові й нові заклинання, але жодне з них не давало результату. Демон Хаосу настільки сильний, що ніяка магія не могла його перемогти.
Посли не могли зупинити Демона Хаосу своєю міццю. Їхні заклинання і магія були марними перед такою неймовірною силою. Нарешті, останній із послів упав на землю, коли Демон Хаосу завдав останнього удару. Так закінчилася трагічна битва, і Божество Хаосу залишалося неприборканим, погрожуючи поневоленням усього живого у світі.

— Ха-ха-ха! Жалюгідні!.. Жалюгідні Небеса настільки безпорадні, — промовив Демон Хаосу, показуючи своє жіноче обличчя.

З тіні вийшла висока фігура, її талія була неприродно тонка, немов створена виключно для естетичного впливу. Волосся, довге й густе, майоріло на вітрі, сягаючи шкарпеток ніг, їх хаотичні локони грали своєю власною мелодією. Демонеса, уособлення хаосу, виявляла своє справжнє обличчя, насолоджуючись миттю. Її очі були чорними і виблискували з висоти своєї переваги, поглядом пронизуючи всіх, хто опинився перед нею. Чорний обтислий костюм зливався з темрявою позаду неї, а сама Фаресса владно і зухвало дивилася на оточуючих, наче перебуваючи на високому п'єдесталі, будучи втіленням похмурої сили і непередбачуваності.
З потужним гулом підборів вона приземлилася перед послами Небес, піднімаючи з-під ніг клуби пилу.

— Фа-фаресса, — слабко пролунав голос одного з послів, — чого ти хочеш?

— Помста! Помста! — крикнула Фаресса, підлетівши ближче до послів. — Це всього лише помста. Так і передайте Всевишньому Покровителю і моїй молодшій сестрі, ха-ха-ха.

— Всевишній Покровитель тебе зни... знищить, — відповів посол, що майже стік небесно-синьою кров'ю.

— Нехай тільки спробує! — крикнув Демон Хаосу. — Ха-ха-ха! — пронісся її сміх зла по всій території Форлеса.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ciuuoc
ciuuoc@ciuuoc

Творець!

145Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 4 червня

Більше від автора

  • Душі Елементів: Хаос. Розділ девʼятий. Фінал

    Після жахів, Форлес відроджується. Будуються нові будівлі, уряд формується, а Будинок Магії відновлює магічні сили. Країна потребує допомоги, але прагне миру. Фаресса у в'язниці на Темних Небесах сперечається зі своєю сестрою.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал
  • Душі Елементів: Хаос. Розділ восьмий

    Президент Луїра страждала від болю та розпачу. Вона не розуміла, чому Небесні сили не втручаються. Джордж намагався її заспокоїти. Луїра знайшла лист від секретаря Центральної Ради, який містив шокуючу пропозицію. Вона роздратовано реагувала, але Джордж спробував її заспокоїти.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал
  • Душі Елементів: Хаос. Розділ шостий

    Луїра шукає безпеки у небезпечному світі. Дороги повні небезпек і хаосу, а демон Хаосу приносить руйнацію. Крики й стогони звучать, але лише деякі готові боротися зі стихією.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається