F8C Lightning - Відповіді розробників Star Citizen

Зміст

Перед початком хотів-би подякувати усім читачам цього перекладу та попросити підписати петицію про додавання української мови в Star Citizen. Будемо раді кожному голосу!


Протягом декількох років потужний Anvil Aerospace F8 Lightning був у грі лише в руках NPC, недосяжним для всіх, окрім найзавзятіших викрадачів кораблів, але тепер ви нарешті можете отримати його в своє користування. Щойно Anvil Aerospace F8C Lightning офіційно прибув до Всесвіту, тож ми поставили кілька запитань команді розробників про новітній грізний космічний винищувач Флоту ОЗІ, який тимчасово продається на цивільному ринку. Ось відповіді, отримані від самих розробників.

Які відмінності між військовим F8A Lightning та його цивільним варіантом F8C Lightning?

F8C менш броньований і має менший розмір кріплень для всього озброєння по всьому корпусу. Проте, він все ще здатен нанести потужний удар.

Яким може бути типовий сценарій бою, в якому F8C, як важкий винищувач, розкрив би весь свій потенціал?

F8C має достатньо вогневої потужності та захисту, щоб залишатися ефективним у більшості бойових сценаріїв проти будь-якої малої/середньої цілі.

Чи має пілот віддалений доступ до турелі для ведення вогню по всім 360° навколо корабля, чи в майбутньому її можна буде автоматизувати за допомогою ШІ Блейдів?

Ні, "турель" - це скоріше дві гармати на карданному підвісі, керовані пілотом, ніж повноцінна віддалена турель.

Зброя на F8C фіксована? Чи можна встановити її на кардані/турелі?

За замовчуванням F8C оснащений як фіксованою зброєю, так і зброєю на карданах, і підтримує звичайний асортимент кастомізації. Верхні та носові гармати за замовчуванням встановлені на карданному підвісі, а нижні гармати мають спеціальне кріплення, яке не має "-1 розмір" модифікатора. Це дозволяє одній вогневій групі бути на карданному підвісі, а іншій (що складається з чотирьох гармат на крилах) - фіксованою.

Star Citizen DarkWater Hangar 21 9

Враховуючи те, що F8C є новітнім винищувачем Флоту ОЗІ, призначеним для підтримки переваги в космосі, чи постачається він з більш якісними військовими компонентами?

Як і у випадку інших колишніх військових машин, військові компоненти для використання у Флоті не доступні цивільним користувачам, тому F8C постачається з компонентами стандартної якості.

Як добре він працює в умовах звичайної атмосфери; чи призначений він насамперед для ведення космічних боїв флотом?

Як для важкого винищувача, він добре працює в обох середовищах. Хоча він розроблений для космічних боїв, його форма підходить для польотів в атмосфері.

Це "золотий стандарт"? Чи можна очікувати подальших ітерацій і оновлень у майбутньому? Його поточне балансування є остаточним?

Це не "золотий стандарт". Цей реліз в першу чергу надає існуючий ассет з деякими QoL-виправленнями, щоб дати пілотам офіційне право підніматися в небо, замість того, щоб покладатися на крадіжку кораблів у NPC з використанням багів. Балансування, як завжди, є ітеративним процесом, і ми плануємо внести подальші зміни в наступні патчі після цього релізу, щоб переконатися, що наше бачення відповідає результатам. Після виходу Squadron 42 буде проведена додаткова доробка ассету, щоб довести його до повного "золотого стандарту" в PU.

Чим F8C Lightning Executive Edition відрізняється від стандартного F8C?

Executive Edition поставляється з іншим чорно-золотистим забарвленням, яке поширюється і на інтер'єр, та має особливу панель приладів і сидіння.

Star Citizen Exec V2

Чи передбачено в ньому якесь місце для розміщення коробки або особистої зброї та броні?

F8C - це винищувач, тому в ньому немає місця для коробок. В майбутньому на ньому буде передбачено місце для зберігання особистої зброї та фізичне місце для інвентарю.

Чи є можливість катапультування?

Так.

Чи підтримує він новітні функції бойових кораблів, такі як Основні режими в експериментальному режимі Arena Commander?

F8C доступний в AC для власників, але не був адаптований для Основних режимів (Master Modes).

Скільки існує версій F8C, і чи всі вони доступні в рамках поточної події "Дня народження"?

Існує кілька версій F8C, і не всі з них можна заробити/купити в рамках події. Деякі версії/елементи є ексклюзивними для різних винагород в Клубі Голови.

  • Базовий F8C Lightning з нещодавно доданим забарвленням Shock Wave є ексклюзивним для консьєрж-рівня Wing Commander.

  • F8C Lightning Executive Edition є ексклюзивним для консьєрж-рівня Praetorian.

  • Під час обмеженої за часом акції до Дня народження пілоти мають шанс отримати базовий F8C Lightning (Золота ліцензія) або базовий F8C Lightning з забарвленням Stormfire (Платинова ліцензія). Вони є в обмеженій кількості і вимагають участі в ігровому заході.

Star Citizen paints 21 9

Який розмір посадкового майданчика?

Для F8C підходить мала (small) посадкова платформа, така ж, як і для Vanguard та Reliant.

Хіба ви не казали, що F8C Lightning буде доступний тільки після виходу Squadron 42?

Оскільки у нас є досить багато особливого контенту, який очікується після виходу Squadron 42, ми вирішили, що було б прикро тримати один з найкрутіших винищувачів ОЗІ на полиці, тим більше, що деякі гравці вже викрадають F8, якими керує штучний інтелект, в грі - і ми не думаємо, що вони єдині мають отримувати задоволення від гри!

Чи залишиться у нас можливість отримати F8C Lightning в Squadron 42?

Ті, хто гратимуть в Squadron 42, можуть заробити ряд бонусів, які перенесуться в Star Citizen, в тому числі і право на F8C Lightning.

Тож якщо ви пропустите цю святкову подію, не хвилюйтеся, у вас буде ще один шанс.


Відмова від відповідальності

Відповіді точно відображають наміри розробників на момент написання статті, але компанія і команда розробників залишають за собою право адаптувати, покращувати або змінювати дизайн функцій і кораблів на основі зворотного зв'язку, тестування, перегляду дизайну або інших міркувань з метою покращення балансу або якості гри в цілому.

Джерело для перекладу: Q&A F8C Lightning

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
4Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq
  • #leaks - Star Citizen 1.0 — Чим це стане?

    Який контент ми отримаємо на релізі Star Citizen? Тепер ми маємо приблизну відповідь на це питання завдяки зливу.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Leaks

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається