Герман Вірт: Арійський матріархат, Атлантида та Язичницький солярний монотеїзм

Вітаю, сьогодні моя розповідь піде про Германа Вірта, людину котра настільки поглибилась в народну культуру що вирішила шукати її коріння в легендах .

Біографія

Народився в Нідерландах, в місті Утрехт . В сім'ї німця Людвіга Вірта та фризки ( народ фризи , національна меншина в Нідерландах) Софії Бош . З 1904 по 1910 вивчав нідерландську народну музику та філологію . В 1910 захистив дисертацію на тему “ Упадок нідерландської народної пісні “

Герман Вірт в народному нідерландському вбрані з лютнею

З 1914 року перебував в Фландрії де співпрацював з німецькою окупаційною адміністрацією . Після війни переїхав в Марбург ( Німеччина)

В 1926 вступив в НСДАП, а в 1934 вступає в СС . В цей період пише ряд робіт по темі “ арійства”.

В 1935 році очолив створене Гіммлером Аненербе , проте вже в 1938 році був вигнаний з керуючої посади через розногласності з Гіммлером .

Після війни якийсь час жив в Швеції , проте через певний час повернувся до Марбурга . В новому світі йому вже не було місця . Прожив Герман 95 років .

Герман Вірт у старості

Ідеї

Вірт цікавився наскельними написами і вважав їх найдавнішою писемністю. Вивчаючи їх він дійшов висновку що арійці прийшли з сучасної Антарктиди, котра колись називалась Атлантидою або Туле де жили атланти-нордити арійці , через зміну клімату вони були вимушені покинути ці землі і переселитись на південь змішуючись з тубільцями , це закінчилось упадком арійської раси .

Також на думку Вірта у давніх арійців в Атлантиді панував матріархат та первинний колективізм . В націонал-соціалізму він вбачав ідеологію котра мала б повернути арійців до цього стану . В прадавній Атлантиді як вважав Вірт був монотеїзм присутній пізніше усім арійським народам , єдиному богом цієї релігії було божество сонця символом котрого була свастика .

Фото Вірта

Дякую усім хто дочитав до цього моменту .

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Прапороносець
Прапороносець@iX0a6St3F1YHRJj

Ніколи не губи свою посмішку⚡⚡

229Прочитань
2Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 червня

Більше від автора

  • “ Аби не москаль” або деградація українського націоналізму

    Вітаю . І так, в цій статті я хочу розглянути питання українського націоналізму , а скоріше його занепад і деградацію . Але з усім по порядку .

    Теми цього довгочиту:

    Україна
  • НБП- як виник феномен 90-их ?

    Почнемо як завжди з передісторії. Першими націонал-більшовиками себе називали німці Ернста Нікіша та читачі журналу “ Зміна Віх” Миколая Устрялова.

    Теми цього довгочиту:

    Історія
  • Хто такий Олекса Арестович ?

    Так , я знаю що ви знаєте хто такий Арестович , в цьому пості я хочу розібрати його як особистість , як політичного діяча . В принципі цей Довгопис це власна думка і висновки які я зробив знаючи його біографію і подивившись його інтерв'ю .

    Теми цього довгочиту:

    Політика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається