Гра в Genshin impact що то? Як так стрімко стала популярною?Копія Зельди і до чого тут Московія? 1

Почнімо стого що таке genshin impact: це гра з дуже глибоким сюжетом, цікавим гемплеєм і з гарною графікою.

В неї можна грати з 12 років на платформах “Microsoft Windows “,”playstation 4”, “PlayStation 5”,”Android “,”iOS”,”Nintendo Switch”, але головна проблема що вона дуже багато важить( в середньому на телефоні 15-20 гб , а на комп'ютері 65-80).За 3 роки в цю китайську гру грає більше 50 мільйонів людей по всьому світу. Гра має 13 мов якими можна грати і 4 озвучування (англійська,китайська,японська,корейська) ,але на жаль української мови до сих пір немає но ми до цього ще повернемось. В 2021 році отримала нагороду “The Game Award” у номінації “Найкраща гра для мобільних пристроїв” , в 2022 “The Game Awards” премія “Вибір гравців” , а в Twitter вже 2 рік поспіль найпопулярніша гра.

В чому її суть?

Ну ви можете поринати у сюжет ,або прокачувати персонажів чи закривати мапу.

Який сюжет?

Сюжет в грі такий на початку гри коли близнюки Ітер(хлопчик) та Люмін(дівчинка) вони подорожували світами і коли вони потрапили і світ “Тейват” то там сталась катастрофа і коли близнюки хотіли покинути Тейват невідома богиня не дав нам це зробити і починається боротьба ппри якій у вас з'являється вибір потрібно вибрати когось близнюків як гг(головного персонажа). Після вибору невідома богиня все таки зловлює нашого другого близнюка і ми далі стараємся боротися з нею ,але вона нас все таки зловлює і ми після цієї сцены бачимо другу історію після прокидаємся(нам не відомо скільки часу прошло)гг через 2 місяці виловлює мале невідомо що але її звати Паймон і вона нам буде допомагати шукати іншого близнюка. Після цього починається гра.

Чому вона так швидко стала популярною?

Відповідь на це питання суб’єктивне ,але я постараюся дати відповідь. Перше на що ми звертаємо увагу це графіка , а в геншині вона чудова ( є нюанс прекрасна вона на високих параметрах які можна змінити в налаштуваннях під свій пристрій). Друге це її сюжет , як гравець попадає до гри він вже починає дивитись каст сцену яка дає нам Вибір за якого гг( сюжет на стільки прописаний що Тейвату на момент початку гри вже близько 6000 років).Третє це геймплей він дуже простий і у нас є Вибір якими персонажами грати одноручний меч,двуручний меч,лук, каталізатор(книжка) і спис.І четверте це вайфу геймінг. Це коли ти граєш заради якихось персонажів які тобі подобаються. Ще можна написати відкритий красивий світ , по якому можна вільно бігати і з кожним оновленням він стає тільки більше.

Так є ще дуже багато причин чому вона популярна але я написала основні.

Хейтери.

Звісно якщо у чогось є фанати то будуть і гейтери(або хейтер я не знаю як правильно) і найчастіше іхня причина що це типу копія “The Legends of Zelda” скажу так я не грала в цю гру ,але подивилась відео з гемплеєм і на мою думку є щось спільне ,але ні це не копія гри.

І перейдемо до неприємної частини з Московією.

Genshin impact то китайська гра і тому логічно що з Московії вона не вийшла ,але крім цього розробники проводять івент в москві . Такий івент був у січні 2023 під назвою” Dodoco Wish Machine” де можна було отримати плакати ,сувеніри і тд.

Висновок.

Грати чи не грати це думка кожного ,але я граю вже більше 1,5 рока без донату.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Гравець геншину
Гравець геншину@Kanolia

257Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається