Хто я і що я?

Я підліток який живе з початку війни в Польщі грає в геншин і ще багато цікавого

Хто я?

Я дівчинка 14 років яка жила в Україні все своє життя до моменту війни 2022. Просто скажу що жила 20 км від білорусі тому причина виїзда в іншу країну надіюсь зрозуміла. У мене з народження заяча губа (погугліть краще, але в зображення краще не заходьте). Відкритого булінгу до мене не було(можливо просто не пам'ятаю) в садочку не мала друзів в школі теж чи для мене це була проблема? Спочатку років до 8 так, але далі я звикла.

Лютий 2022

Із за страху ми всі були в 1 кімнаті весь час а через 2 тижні моя мама вирішує переїхати до Польщі. Чи було для мене сумно перші 2 тижні ні, але як мама сказала що ми можливо залишимось, радість на моєму обличі зникла бо я була вимушена залишитись в країні яку я не любила, в класі з яким я не могла говорити і сумувала за своїми домашніми тваринами( ще що я вчилась на 2 школи це теж стресовий момент) . Тому я згадала гру яку грала ще до війни Genshin impact мені трохи стало ліпше, але нічого не змінювалося до одного моменту.

Тей самий момент 1 вересня 2022

Ви скажете що? 1 вересня іти до школи яка радість?

Але за літо я вивчила мову так щоб могла спілкуватись, спокійно навчатись і навіть знайшла подругу, звісно з’явилась нова проблема довбанута невихованна українка в моєму класі. Але за 3 місяці я зрозуміла що мені краще в цій країні і я тут краще себе почуваю.

Моє 2 день народження в Польщі.

31 березня моє день народження яке я вже вдруге святкую тут і на мій подив всі однокласники з Польщі мене привітали деякі зробили подарунки, а вже з подругою ми пішли в піццерію,

але де ж мої однокласники з України?

Я думала весь день, а потім ще раз підтвердила що тут мені буде краще адже за рік я стала якою хотіла ще з дитинства і зі мною спілкувалися, а за 7 і навіть більше років я нікому не була потрібна.

Висновок.

Цим довгочитом я хочу сказати що якщо ви не найшли знайомих і просто ви не счасливі в країні, місті, школі в якій ви це не значить що ваше місце там тому що ви там народилися, або батьки віддали вас у цю школу, ваше місце де вам буде добре може бцти будь де (звісно крім московії). І не засуджуйте людей які виїхали.

Всім добра

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Гравець геншину
Гравець геншину@Kanolia

260Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається