Star Citizen UENN: Нова Arena Commander

Черговий Inside Star Citizen було присвячено найбільшому оновленню модуля Arena Commander, з часів його випуску. Всі ці зміни гравці зможуть побачити вже у версії 3.20

Для кращого розуміння запланованих змін варто нагадати, що представляє з себе цей режим. Технічно, це гра у грі, яка дозволяє гравцю швидко отримати геймплейний досвід космічного бою на кораблі. Тут не потрібно викликати корабель, слідкувати за показниками спраги чи голоду. Після вибору режиму, гравець одразу опиняється в кораблі, на місці космічного бою.

Зі сторони розробників, Arena Commander дозволяє тестувати весь спектр ігрових ситуацій і геймплейних механік, пов’язаних з космічним боєм і “смертю космонавта”.

Зі сторони гравців цей режим є найпростішим способом потренувати окремі навички польоту, перегонів, чи догфайтінгу, без додаткового занурення у всесвіт.

Інтерфейс позбувся Flash і пауз міжекранних переходів. Тепер всі можливі варіації зручно зібрані на одному екрані для Arena Commander та Star Marine. Будь-який режим запускається з одного місця.

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

В цьому релізі не буде реалізовано підтримку широкоформатних моніторів, але команда активно працює над цим.

Інтерфейс тепер більш інформативний. Замість старої 2D картинки тепер гравець бачить 3D модель свого корабля або обраного Loadout.

Праворуч знаходиться повністю перероблена система лобі. Тут використовується система друзів та груп з Постійного Всесвіту, працюючи в тандемі з нею, а не окремо, як до цього. Тепер можна запрошувати людей зі списку друзів або з групи до активного лобі в арені. Сама система швидша та надійніша.

Після запуску гравець потрапляє на екран попереднього запуску, де зможе замінити корабель, налаштувати рівень гри, а також побачити поле бою, наче з гори, щоб отримати максимум інформації перед атакою.

Нарешті в Arena Commander доступна багатокористувацька гра. З можливістю спілкування та доєднання до кораблів друзів у режима Free Fly, Рой, та Ескадрілья. Тепер для того щоб потрапити в корабель друга не треба паркуватися один біля одного і перестрибувати з корабля в корабель. Просте натискання на корабель друга дозволяє вам потрапити прямо на місток корабля члена вашої групи. Це закладає фундамент інженерного та комбінованого геймплею.

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

Карти також зазнали великої кількості змін. Для Arena Commander створено цілу планету, з власною атмосферою, різними біомами, пляжами, гоночними трасами. New Horizon Speedway тепер має ділянки з перегонами в атмосфері, з вітром та погодним впливом, який ще не до кінця готовий. Старі карти були допраціьовані. Були прибрані знайдені гравцями незаплановані скорочення шляху та покращені візуальні складові, щоб покращити ефект занурення. Деякі карти було перероблено майже з нуля, щоб зробити їх максимально цікавими, складними та унікальними.

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

Також додано кілька карт у режим догфайту - станція Джеріко та Security Post Kareah.

Найлегша з них – станція Джеріко.

Ця карта знайома багатьом гравцям і є однією з найлегших, бо тут нема планетних тіл. Гравці зможуть випробовувати свої сили у боротьбі з іншими гравцями або штучним інтелектом, так само, як вони робили це в Постійному Всесвіті. Також ця карта є відповіддю розробників на велику кількість запитів щодо більш відкритої локації для догфайту, без різноманітного сміття навкруги.

Також Security Post дозволяє урізноманітнити геймплей, бо тепер гравці можуть використовувати башти на локації, створюючи нові ігрові ситуації.

Створення нової карти мало за ціль не просто додати нову локацію, а вирішити багато проблем з комбінуванням різних елементів. Зараз є сподівання, що цей процес відтестовано і в майбутньому конвейер зі створення нових карт буде набагато швидшим.

Варто відзначити нову карту для догфайту в атмосфері. Вона базується на тій самій мапі, яка використовується для перегонів, привносячи нові унікальні виклики для гравців.

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

Режим Piratesworm має оновлену фінальну хвилю босів. На цьому етапі розпочинається битва капітальних кораблів між Піратами і флотом ОЗІ, а гравець наче опинився між ними. В 10 хвилі піратській флот складається з 2 Hammerhead-ів, 4 Cutlass Black та 6 Gladius-ів. На цьому етапі, задача гравця просто вижити. З появою піратського флоту, сторона ОЗІ надсилає вам на допомогу 2 F8 Lightning, від яких гравець дізнається, що основний флот вже на шляху сюди, але потрібно протриматися 2 хвилини, щоб вони дісталися вас. Після закінчення таймеру з кванту виходять ще 8 F8 Lightning, 6 Gladius-ів та два Javelin-и і вступають в бій на боці гравця.

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

В режимі 1v1 додано раунди. Після вбивства гравці відроджуються з повною екіпіровкою, переозброєнням і готовими до наступного бою. Робота над таблицями лідерів ще триває, але до оновлення буде точно завершена.

Далі список дрібних оновлень:

  • розробники відзначили якісь “експериментальні нагороди” про які більше розкажуть в кінці цього тижня.

  • Камера смерті тепер відтворює моменти битви. Такі як нанесення пошкодження кораблям супротивника, отримання пошкоджень вами та момент смерті.

  • оновлено систему підрахунку поінтів, залежно від рейтингу супротивика

  • повторне вбивство одного і того ж гравця буде приносити все менше поінтів

  • спроба дострокового виходу з бою тепер буде призводити до штрафу

  • виправлено проблеми зі спавном друзів в іншій команді, навіть якщо вони не у грі

  • додані додаткові опції для вимкнення звуку, редагування лобі та додавання друзів

Inside Star Citizen: Arena Reborn Part One

Загалом це все з цікавого.

Посилання на дайджест новин

https://youtu.be/mtkmrCweXxc




Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається