Star Citizen UENN: Оновлення 3.21 | Спринт звіт - нові перспективи та системи

На цей раз Джаред вирішив випустити Спринт звіт замість Інсайда. Він запропонував поспілкуватися на одну з доступних тим, щоб не спойлерити CitizenCon, що наближається.

Почали з проникнення на чужий корабель. Це одна з ключових систем, що кардинально впливають на PVP-складову. Вона дозволить визначити та налаштувати рівень ворожості несподіваних відвідувачів. Відвідуючи чужий корабель, гравець отримає екранне повідомлення про проникнення на чужу власність. Це визначає його статус як ворожий і дає право власнику, а також його легальній команді, атакувати гравця, що проник, без ризику отримання крайм статусу. При цьому сам прониклий отримає статус злочинця і йому доведеться стикнутися з наслідками свого вчинку. Навіть якщо злочинець передумає і вирішить повернутися на свій корабель, команда корабля, який зазнав нападу, зможе переслідувати нападника і атакувати його на території вже його власного судна, також без ризику отримати крайм статус. Особливо варто відзначити, що у разі переслідування нападника, при вашій появі вже на його території він не отримає повідомлення про проникнення, а ви не отримаєте попередження про порушення кордонів чужої приватної власності.

Ця система поширюється також і на стикування, приземлення невеликого корабля в ангар більшого, і на в'їзд наземного засобу в трюм чужого корабля. Всі ці дії потрібно буде проводити тільки після схвалення на запит посадки.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Тим часом європейське відділення з посадкових зон працює над удосконаленням інфографіки на Нью Баббіджі. Крім цього, в локації додані нові торгові точки.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Європейський підрозділ по Постійному Всесвіту впроваджує зміни у поведінці променів – це стосується як сальважа, так і трактор-бімів. Наприклад, на Vulture можна буде керувати незалежно кожним з двох променів. Також ви зможете одночасно керувати променями збору ресурсів і притягування за допомогою двох джойстиків або стіків геймпада. Це свідчить, що система збору ресурсів у постійному всесвіті продовжує розвиватися.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Один із учасників європейської команди з контенту представив перший варіант переглянутої автоматизованої системи завантаження-розвантаження спійманих злочинців у стазис контейнерах. Судячи з усього, після того, як розробники таки побороли складну механіку складання Hull-C, ми побачимо безліч нових механічних систем.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Далі нам показали перероблений інтер'єр Freelancer, в якому додали ніші для компонентів, оскільки використання системи управління ресурсами корабля не за горами.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Американська команда з транспортних засобів представила першу ітерацію довгоочікуваного ховербайка Х1. Як видно з рендеру, він зазнав деяких дизайнерських змін у процесі підготовки до впровадження Системи Управління Ресурсами. Незважаючи на те, що модель поки що знаходиться у вайтбоксі, дизайнери показали роботу світлових приладів мотоцикла.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Представлено прогрес у розробці RSI Apollo, який також знаходиться у стадії вайтбоксу та активно розробляється.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Далі розмова зайшла про SAN'TOK.YĀI. Американське відділення представило розвиток у дизайні матеріалів інопланетного походження, оскільки спочатку цей корабель створила раса Шиан. З вже великої бази розробок ми побачили інопланетний варіант вуглецевого волокна, а також деякі інші матеріали з обробкою, і виглядом, що викликає захоплення.

Особливо відзначена унікальна конструкція кокпіту та приладів керування.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

Чед розповів про зміни в роботі трактор-біму з вантажними контейнерами. Точніше про зміни у системі їх переміщення, оскільки операції з великими контейнерами у вузькому просторі може завдати безліч труднощів. У наступному варіанті ми отримаємо набагато більше свободи при взаємодії з вантажною сіткою, зокрема, довгі контейнери можна буде ставити один на одного зі зсувом, і навіть поперек.

Inside Star Citizen: Sprin’tok.yāi

На цьому спринт звіт закінчено і наступного разу ми побачимо Джареда вже на CitizenCon.


Друзі, якщо ви хочете грати в Star Citizen українською, то велике прохання підтримати нашу петицію щодо локалізації гри та розповсюджувати її серед своїх знайомих. Давайте разом зробимо більше ігор українською!


Тепер перейдемо до свіжих змін Дорожньої карти.

У цьому оновленні була додана колонка 3.21, де будуть зібрані функції та контент, які раніше планувалися для підпатчів 3.20. Таке рішення було ухвалено у зв'язку з тим, що розробники переходять до наступного важливого етапу в онлайн-технологіях Star Citizen, що потребує відповідного кроку нумерації патчів. Ми не вдаватимемося в деталі. Чому? Оскільки про це вже говорили у минулому випуску.

Тепер перейдемо безпосередньо до запланованих змін. З виходом патча 3.21 на LIVE, ми можемо отримати нові точки інтересу, нові місії та кораблі.

Так, у планах додати три нові точки інтересу в атмосфері планети Crusader з можливістю виконувати на них місії та збирати лут.

Ще ми можемо отримати 2 нові місії:

- Це пошук вантажу, де гравці повинні знайти важливі предмети у списку вантажів та безпечно витягти їх.

- і Крадіжка доказів, де гравцям доведеться проникнути на Security Post Kareah і викрасти файли у Crusader Security за велику винагороду.

Також у планах додати новий корабель від Crusader – A1 Spirit.

А ось в одному із підпатчів 3.21 заплановано перенести Replication Layer з ігрових серверів та налаштувати його як самостійний сервіс. Це покращить відновлення сервера при можливих збоях і є важливим кроком до Server Meshing.

Ще в планах додати транспортний тяговий промінь, Tumbril Storm, Crusader C1 Spirit та Argo SRV.

Посилання на дайджест новин: https://youtu.be/bhOe-bgSQNE?si=ANzCOolroXQqyYN9

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається