Гроші на мрію – як може змінитись життя після перемоги

Більше 20 років я очолюю Комісію з вручення призів маркетингової акції від «Імідж Клуб». Протягом цього величезного шляху я познайомилась із багатьма щасливчиками, які заслужено стали власниками великих грошових призів; мала за честь потиснути їм руку, привітати, поділитись своїми переживаннями і порадіти за них!  

   З багатьма переможцями я й досі підтримую тісне спілкування, цікавлюсь, як їхня перемога вплинула на подальше життя, та чи втілити вони свої мрії у реальність. 

   Поділюсь про історію однієї перемоги. 

   У 2021 році переможцем головного призу акції стала Тетяна Володимирівна Остапенко. Досі пам’ятаю, як вона розхвилювалась, коли отримала від мене звістку про перемогу. Жінка довго не могла повірити, що вона – Головний переможець, і що гроші – не міф, а реальність! Тетяна Володимирівна мріяла побачити гори, забезпечити щасливе майбутнє своїм дітям і онукам, а також подбати про своє здоров’я – більше 10 років має поганий зір, а грошей на таку операцію не мала! Тож всі заплановані мрії було виконано: поїздка у Карпати, де у свої 70 з гаком років вона вперше проїхалась гірською канатною дорогою, офтальмологічна операція, після якої вона знову змогла без помочі окулярів перечитувати свої улюблені книги, подарунки дітям і онукам – як кажуть, щастя не в грошах, але і без грошей зараз ніяк. Крім того, ще одна маленька мрія здійснилась – Тетяна Володимирівна купила хлібопічку, щоб випікати смачний домашній хліб та частувати ним своїх рідних і гостей. Після перемоги в її житті багато чого змінилось у кращу сторону – упевненість у завтрашньому дні і те, що навіть після 70 життя може дивувати такими щасливими та радісними моментами! 

   Тетяна Володимирівна й досі сповнена мрій і упевнена, що наступна перемога – не за горами! Я у захваті від її оптимізму, адже найголовніше – не переставати вірити та наполегливо продовжувати крокувати до своєї мети. 

   Історія успіху однієї людини серед сотні інших говорить – переможцями не народжуються, ними стають. Успіх Тетяни Володимирівни – приклад, який треба наслідувати! І пам’ятайте, справжня цінність полягає не лише у грошах, але й у здатності використовувати їх для досягнення різноманітних життєвих цілей та надання допомоги іншим. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Янченко Людмила
Янченко Людмила@Lyudmila_Yanchenko

Представник «ІМІДЖ КЛУБУ»

509Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається