Вірте, дійте, перемагайте – прості кроки до забезпеченого життя!

Я як Голова комісії з вручення призів «Імідж Клуб» не тільки слідкую за дотриманням усіх правил і вимог щодо проведення маркетингових акцій, також особисто спілкуюсь з багатьма нашими клієнтами, знайомлюсь з їхніми життєвими історіями. Кожна така особиста розповідь – захоплива і хвилююча; такі історії підтримують, мотивують і надихають.  

   Білоус Павліна Володимирівна із Запоріжжя одразу й не повірила у свою перемогу, неодноразово перепитувала телефоном – чи не помилились може номером. Із особистих розповідей казала, мовляв усі рідні відмовляли брати участь у акції, мотивуючи це тим, що шанси на перемогу занизькі. Проте Павліна Володимирівна взяла «долю у кулак» і продовжувала дотримуватись усіх вимог щодо правил маркетингової акції. 

   На моє запитання, на що витратите свій приз, Павліна Володимирівна відповіла: «Ой, дітоньки, у нелегкий час ми живемо, Запоріжжя дуже близько до лінії фронту, тож найголовніше зараз – це життя і здоров’я кожного з нас. Звісно ж частину грошей передам дітям, онукам – на навчання. Якби моя воля – я би допомогла кожному». 

   На останок, після емоційних спогадів про нелегке дитинство і важкі теперішні часи, Павліна Володимирівна дала кілька порад: «Навіть, коли вкрай важко, вірте у краще, насолоджуйтесь життям тут і зараз. «Імідж Клуб» втілив мою мрію у життя, і тепер я знаю, що перемога – не міф, а реальність. Не втратьте свій шанс стати щасливим власником грошових призів! Зичу усіх благ. І бажаю всім нам найшвидшої перемоги». 

   Любі мої, наразі час складних випробувань: війна, низьке фінансове забезпечення найуразливіших верств населення, нестабільна економічна ситуація у державі, тож будь-яка підтримка чи то грішми, чи то увагою – надважлива!  

   Я щиро радію про перемогу кожного з вас, а особливо тих, які цього потребують. Вірте, дійте, перемагайте – доля кожного у власних руках! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Янченко Людмила
Янченко Людмила@Lyudmila_Yanchenko

Представник «ІМІДЖ КЛУБУ»

478Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

  • «Імідж клуб» інформує: в Україні побільшало випадків онлайн-шахрайств!

    Я як законослухняний представник маркетингової акції «Імідж Клуб», інформую: варто остерігатись онлайн-шахрайства, які заполонили простір України! Смс-розсилки, листи «щастя» від невідомих компаній, телефонні шахраї – не ведіться на це!

    Теми цього довгочиту:

    Цікаві Факти
  • Гроші на мрію – як може змінитись життя після перемоги

    Більше 20 років я очолюю Комісію з вручення призів. Протягом цього величезного шляху я познайомилась із багатьма щасливчиками, які заслужено стали власниками великих грошових призів; мала за честь потиснути їм руку, привітати, поділитись своїми переживаннями і порадіти за них!

    Теми цього довгочиту:

    Життя
  • «Імідж Клуб»: негативні фейки або реальне вручення призів – у що вірити?

    На теренах інтернету можна зустріти різноманітні пропозиції від компаній, які обіцяють грошові призи за участь у їхніх акціях. Проте не усі такі пропозиції мають схвальні відгуки.

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається