Hot wallet роздав 1.875 млн. HOT

Сьогодні останній день акції, і 1.475 млн. вже роздали. Кожен користувач, котрий виконав умови, на даний момент отримав 27.32 HOT. Нагадаю, що ф'ючерси на HOT торгуються на біржі WhiteBit, а курс складає $3.88 на момент написання публікації.

Суми нагород вражають

Кожен учасник акції за поточного курсу отримав уже по $106, а загальна сума нагород становитиме понад $7 млн. Щоб зібрати повну нагороду, потрібно було запросити 14 друзів.

Ринкова ціна та перспективи:

Ф'ючерси HOT торгуються на біржі WhiteBit, і поточний курс становить $3.88. Важливо розуміти ринкову ціну та перспективи зростання токена, щоб реально оцінити всю вигоду від участі у цій акції.

Чому про це мовчать?

Позиція HOT не озвучувати такі цифри пояснюється їхньою офіційною реєстрацією в США, де такі заяви можуть суперечити законодавству. Однак цю інформацію важливо доносити до широкої аудиторії. Можливо, інакше, але це завдання маркетологів.

Команді HOT слід провести цілу кампанію донесення інформації до кінцевого користувача про цінність HOT. Мені здається, що 90% учасників не усвідомлюють та не розуміють усієї цінності HOT. Це і зрозуміло, Вони на ринку порожніх тапалок просувають прикладний продукт. У користувачів не виникне розуміння, якщо це не пояснять. Періодично виходять відео на офіційному каналі 100% мало.

Потрібно повністю змінити підхід і побудувати багатоступінчасту систему, яка зможе донести інформацію до всіх.

Висновок

Акція HOT WALLET виявилася дуже щедрою для учасників, роздавши значні суми. Важливо, щоб інформація про такі акції та їх цінності доходила до широкої аудиторії, щоб залучити більше користувачів та підвищити цінність проекту.

Але нещодавня масова акція, на мою думку, не отримала потрібної реакції і причина тому - низька проінформованість споживачів про цінність HOT.

В телеграм пості більше про данний проект.Долучайтеся - ще маєте добу , аби долучитися до акції . Також я розповідав у іншому пості як пришвидшити фармінг

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

459Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається