Це вже другий український Game Jam від спільноти Ігровари 🤘 Все дуже просто: за 4 дні потрібно створити гру, що відповідає темі джему і показати іншим учасникам, які можуть її оцінити та залишити відгук. 

За 72 години (вихідні з хвостиком) ви зможете створити приголомшливу гру. Це може бути як 2D, так і 3D гра, будь-якого жанру, на улюбленому рушії, бо головне в грі - це душа. Це буде справді цікавий досвід і, до того ж, ви точно весело проведете час.

Як і минулого разу, цей джем благодійний. За кожну готову гру на джем, що відповідає правилам та умовам, 500 гривень підуть на підтримку ЗСУ. Тому не соромтесь публікувати.

Цього разу збір буде на оптику для ГУР МО “Артан”, який організували UA Comix. Якщо ви хотіли б долучитись до збору самостійно, то деталі за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/6Zg8kS8Ck9

Допоможемо нашим захисникам разом! 

Ще одне важливе нововведення цього джему - це підтримка партнера UA Comix – видавництво мальованих історій. Вони видають круті українські мальописи та переклади коміксів.

Переможці отримають комплект Характерник: Антологія (мальопис + мерч) від UA Comix

До речі, під час голосування всі проєкти будуть оглядатись на Діскорді сервері спільноти, і кожна отримає конструктивний відгук. Найкращі попадуть у відео на Youtube каналі 😍

Тема джему буде оголошена на початку 19 вересня о 19:00, тому слідкуйте за оголошеннями у наших соцмережах, щоб не пропустити: https://goto.ihrovary.in.ua/socials

Коротко про етапи події

Тривалість - 4 дні

Початок: 19 вересня о 19:00 - оголошення теми

Завершення: 22 вересня 19:00 - закриття подачі заявок

Голосування - 1 тиждень

Після закриття подачі, одразу почнеться голосування з 22-29 вересня. У Діскорд спільноті Ігровари, в голосовому ми будемо разом давати відгуки на ігри. Голосувати можуть всі відвідувачі сторінки джему! 🙌 Партнери

UA Comix Publishing – видавництво мальованих історій, засноване 2017 року. В сімейство компанії входить UA Comix – видавництво українських мальописів, імпринт Other Comix – видавництво перекладних коміксів та Order Comix – видавництво комерційних та партнерських мальописів. 

Тож не баріться та приєднуйтеся! І дайте вашій уяві розгулятися 😁

Ігровари осінній джем 2024 https://goto.ihrovary.in.ua/tz6ZQO

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kirill
Kirill@kirill_y

Блогер-журналіст, криворучко

735Прочитань
24Автори
26Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Огляд Wolfenstein 3D – Дід всіх FPS!

    Гра, яку називають першим у світі FPS та взагалі першим 3D шутером. Як грається в ретро шутер в 2023 році.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Ігровий подкаст — потрапив до півфіналу премії «Слушно»

    В цьому році до фіналу національної премії для творців подкастів «Слушно» від MEGOGO в номінації «Розважальний подкаст» вперше потрапив ігровий.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Епоха перекладів! — Новий переклад гри від СТОЯТИ Team

    Усе більше ігор отримує українську локалізацію, якісь на релізі завдяки розробникові та видавцям, а якісь саме завдяки волонтерам перекладачам.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається