Казка про інстинкт та інтуїцію, Зіор Пак

(Переклад інтерв’ю Зіора Пака для Rolling Stone Korea. Інтерв’юер - Shay Yoo)

https://www.youtube.com/watch?v=0aei65UH1r4&ab_channel=RollingStoneKorea

«Чесно і віддано своїм чуттям та інтуїції, наче дитина» - так Зіор Пак описав свій альбом “WHERE DOES SASQUATCH LIVE?”. Альбом в якому Зіор Пак змішав суперечливі компоненти, додавши сатири та саморефлексії. Де ж живуть Біґфути і як бути нам?

1. [RSK] Я чув, що концепція цього альбому - це казка. Я вважаю, що казка, намальована Зіором Паком - жорстока.
Думаю, багато людей так би подумали. Може це правильно? (сміється) Вся атмосфера набуває форми загального поп-року. Дивлячись на текст, я думаю, що це жорстока історія. Мелодія і атмосфера яскраві, але в текстах часто йдеться про трагедію. Це особливість моїх пісень. Особисто я вважаю, що використання двох різних джерел дає мені більше драматичних відчуттів, ніж коли я просто маю справу з яскравим настроєм і яскравим вмістом. Але це альбом, який вірний концепції книжки-казки. Я думаю, що це було веселіше, тому що це був перший концептуальний альбом після мікстейпу під назвою [THUNDERBIRD MOTEL]. Художня робота також присвячена концепції та має тему дитячої кімнати. Я думаю, той факт, що я створив альбом чесно і віддано своїм чуттям та інтуїції, наче дитина, може бути причиною враження, ніби це жорстока казка.
2. [RSK] В минулих інтерв’ю ви згадували, що такі персонажі, як Віллі Вонка, Джек Спарроу, Круелла, Харлі Квінн, були джерелом натхнення, чи не так? Чому вас приваблюють персонажі, які здаються дивними, але мають власні історії?
Я думаю, що це, мабуть, відчуття подібності. З дитинства я не любив хороших головних героїв чи типово сильних героїв. Я ненавидів загальні речі, і це звучало як комплімент, як ботанік чи чотиривимірна штука. Я відчував, що я схожий на них, коли марив у своїй кімнаті сам, будував плани, відмінні від інших, і діяв у певних ситуаціях. Моя мама так дивилася на мене і казала: «Ти один воюєш зі стінами» (сміється). Коли я був дитиною, я впав з даху низького будинку. Впавши, я вдарився головою. Мама каже, що відтоді я став дивним. Тому я також жартую, що якщо я знову впаду, то чи не повернуся до свого початкового стану. Xa-xa
3. [RSK] Альбом розділений на 1 і 2 частини.
Я підготував багато треків. Окрім заголовних, я хотів, щоб ви звернули увагу на інші, створені мною, пісні. я встановив характеристики 1 і 2 по-різному, щоб змінити атмосферу. Сподіваюся, публіка сприйме цей альбом як книгу. Однак, як письменник, я також розумію, що не хочу читати довгі статті, тому, розділив книгу на дві.
4. [RSK] Де ви черпали натхнення?
У створеній мною команді під назвою SYNDROMEZ є молодший брат дизайнера на ім’я SUNBURNKID. Йому було 17 чи 16 років. Він має глибокі думки, які різко відрізняються від думок його однолітків, і в той же час має дитячий вигляд. Я часто розмовляю з ним і бачу своє дитинство, згадуючи все забуте. Якось я подумав: «Я б хотів, щоб туен була команда з унікальних і талановитих друзів», але він був ще не готовим до зустрічі зі світом. Тоді я подумав про Біґфута. У певному сенсі Біґфут знаходиться на проміжному етапі між нинішніми Homo sapiens і людиноподібними мавпами. Це істота, Більш груба і тваринна, ніж сучасні люди, і це таємниче створіння, яке люди (суспільство) не зрозуміли. Я відчув, що ці аспекти схожі на моє дитинство та SUNBURNKID. Він має унікальний вигляд, який нелегко побачити публіці, і коли ви його бачите, він має незабутній характер, і він розділяє людей на тих, хто вірить і не вірить… Отак от. Так зародився мій альбом.
5. [RSK] Одна із заголовних пісень має назву – «CHRISTIAN». Мене це заінтригувало. Що Зіор Пак думає про релігію?
Я християнин. У цьому випадку все почалося з розмови з другом-геєм. Батько мого друга був пастором, і я запитав його: «Ти теж християнин?» Коли я його запитав, він відповів: «Я цілком християнин». Це перший спогад про зародження цієї пісні.Я дуже хочу це сказати. Є багато друзів, які запитують: «Хіба церква взагалі не критикує і не засуджує гомосексуалів?» Читаючи Біблію та вивчаючи християнську доктрину, я відчув, що такі звинувачення були неправильними для християн. Виникає питання, як одні й ті самі люди можуть судити й засуджувати цінності інших людей. Любити один одного, здається, є першим вченням Ісуса, яке я маю запам’ятати та якого повинен дотримуватися.
6. [RSK] Яка твоя улюблена фраза з цього альбому?
Я думаю, що це "Я все ще довбаний християнин, я ношу новий Christian". Це так іронічно, що я одягнений у розкіш і при цьому називаю себе християнином. Оскільки це пісня, яка містить лицемірство людей і мою саморефлексію, я думаю, що один рядок має велике значення. Я думаю, що це гарна фраза для роздумів і для християн і просто для суспільства. Цікаво думати, що воно буде розділене на людей, які просто скажуть, що це смішно, і людей, які будуть думати глибше.
7. [RSK] Ви готуєте якусь подію, щоб зустрітися зі своїми шанувальниками?
Релізна вечірка буде в день, коли виходить пісня, тому разом зі своїми близькими друзями я підготував концепцію, яка відповідає пісні. Було б добре, якби ви могли подумати про це як про святкування дня народження альбому. Тимчасовий магазинчик можна розглядати як офлайн-місце для показу фізичного альбому, одягу та аксесуарів, створених мною та моєю командою <SYNDROMEZ>.
8. [RSK] Будь ласка, дайте нам невеликий спойлер про другу частину альбому.
Частина 2 складається з пісень із глибшою та темнішою атмосферою, на відміну від частини 1. Є багато пісень, які ближче до рокового звучання. Люди, які вже послухали їх, казали, що це схоже на мюзикл. Я не можу дочекатися, коли виконаю їх для вас.

Перекладено фансабгрупою Soap Project для додаткового ознайомлення. Переклади на пісні шукайте на нашому каналі: https://www.youtube.com/@SoapProject_ua

Фото зроблені Пак Джунілем

Оригінальна стаття за посиланням: https://rollingstone.co.kr/modules/catalogue/cg_view.html?sv=Zior&p=1&no=2855

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Демо
Демо@DemoIsOutThere

415Прочитань
2Автори
3Читачі
На Друкарні з 7 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається