Хто такі Digital Nomads та чим вони займаються

Digital Nomad (Цифровий кочівник) - це людина, яка працює віддалено та має можливість подорожувати по всьому світу, не зв'язуючись з певним місцем проживання. Цей стиль життя стає все більш популярним, адже дозволяє комбінувати роботу та подорожі, що забезпечує більшу свободу та гнучкість.

Як стати Digital Nomad?

Перш за все, для того, щоб стати Digital Nomad, потрібно мати професію, яка дозволяє працювати віддалено. Це може бути програміст, дизайнер, письменник, фотограф, перекладач та багато інших професій. Важливо, щоб ваша професія не зв'язувалася з певним місцем розташування та дозволяла працювати в Інтернеті.

Далі, вам потрібно знайти спосіб подорожувати, який буде відповідати вашому бюджету та потребам. Найпопулярнішими варіантами є мандрівки на автостопі, кемпінг, Couchsurfing та Airbnb. Важливо знайти спосіб подорожувати, який буде комфортним для вас та дозволить зберегти бюджет.

Як працювати віддалено?

Для того, щоб працювати віддалено, вам потрібно мати доступ до Інтернету та комп'ютера. Ви можете працювати з будь-якого місця, де є Інтернет, наприклад, з кафе, готелів, кемпінгів та інших місць.

Важливо також забезпечити собі комфортне робоче місце та зберігати свої дані в безпеці. Для цього вам можуть знадобитися ноутбук, зовнішній жорсткий диск та програми для зберігання даних в хмарі.

Як зберегти бюджет?

Digital Nomad може зекономити гроші на оренді квартири та комунальних послугах, а також на їжі, якщо ви готуєте самі. Також, ви можете зекономити гроші на подорожах, якщо ви використовуєте спеціальні пропозиції на авіаквитки та готелі.

Digital Nomad - це стиль життя, який дозволяє поєднувати роботу та подорожі. Це може бути чудовим варіантом для тих, хто хоче відчути свободу та гнучкість у своєму житті. Важливо мати професію, яка дозволяє працювати віддалено, знайти спосіб подорожувати, який буде відповідати вашому бюджету та потребам, а також забезпечити собі комфортне робоче місце та зберігати свої дані в безпеці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Rodion Shkurko
Rodion Shkurko@rodion.shkurko

Державний службовець

13.4KПрочитань
16Автори
87Читачі
На Друкарні з 23 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Прекрасна реальність

    Релігія «Бхагавати» всеосяжна. Вона звернена не до вузького кола людей, яких заведено називати індуїстами, а до всіх, у серці яких вона знайде відгук. Одним словом, вайшнавізм - це абсолютна любов, яка пов'язує всіх людей з нескінченним і абсолютним Богом.

    Теми цього довгочиту:

    Філософія

Коментарі (4)

Братан, дякую що пишеш статті, українською - молодець, стараєшся.

Від терміну digital nomad мене коробить з трьох причин:

1. Чувак засновник digitalnomads.world, Yair Sterman, “винахідник”, “геній стартапер” і типовий інфоциганин що за життя ПРИЙМАВ УЧАСТЬ В СОТНЯХ УСПІШНИХ СТАРТАПІВ, але окрім сайту digitalnomads.world і популяризації терміну - нічого показати не може. Дуже ВІДОМИЙ СПІКЄР, їздить розповідає як стати дуже успішним. Хочеться ригати.

2. Всі земляки і йобані москалі в Таї та інших дауншифтерських дестінаціях, їх високе відчуття власної вартості і все що з цього витікає.

3. Так само як "експат" це більш гламурний синонім терміну "економічний емігрант", digital nomad, "космополіт" та інші медалі за неймовірні досягнення в житті особисто у мене нічого позитивного не викликають. Я декілька років по-роботі жив в Болгарії - вивчив мову, завів місцевих друзів - "втягнувся". Навколо мене - купа ДІГІТАЛЄ НОМАДІВ що базарять російською або накрайняк англійською, спілкуються в культурному гетто таких самих НОМАДІВ і нічим цікавим не видаються. Потім три роки в Німечині - та сама хуйня. Не тре так

Вам також сподобається

  • Прекрасна реальність

    Релігія «Бхагавати» всеосяжна. Вона звернена не до вузького кола людей, яких заведено називати індуїстами, а до всіх, у серці яких вона знайде відгук. Одним словом, вайшнавізм - це абсолютна любов, яка пов'язує всіх людей з нескінченним і абсолютним Богом.

    Теми цього довгочиту:

    Філософія