Атсуші Сакурай - японський музикант і сонґ-райтер, вокаліст та головний лірик Buck-Tick. Народився артист 1966 року і помер у 2023, у віці 57 років. Спочатку, у 1983 рокі, Сакурай доєднався до гурту, як барабанщик, а вже у 1985 став вокалістом. З цікавих фактів, спочатку його ім’я було записане, як Сакура, але після смерті матері він змінив на Сакурай, а пізніше він ще присвятив їй пісню, її назва «Long Distance Call».

Його життя до кар’єри музиканта

Народився він 7 березня 1966 року у Фудзіоці. У нього був старший брат. У нього точно така ж група крові, як і у його батька, та навіть день народження в один день. Але, як описував сам артист, його батько був пиякою.
У п’ятому класі він купив собі велику стерео систему, десь у той ж час і придбав собі гітару. Хоч хлопець безмежно любив слухати музику, він взагалі не задумувався над кар’єрою артиста. Це змінилось на третьому курсі середньої школи, коли він подружився з одним своїм однокласником, ним був Хісаші Імай(гітарист Buck-tick). Хісаші показав юнаку кліпи панк-рок гуртів і той вирішив, що хоче розвиватись, як артист цього напрямку.

Кар’єра

Після випуску з школи у 1984 він, разом з Хісаші, повністю доформували гурт і пізніше назвали його Buck-tick. Він назвав цей період найгіршим у своєму житті і почав багато пити, як його батько. Як я казала раніше, він спочатку був барабнщиком. Після того, як перший вокаліст покинув гурт, Сакурай був обраний, як новий бенд-мен у грудні 1985 році. Buck-Tick випустили свій дебютний альбом Sexual XXXXX! через Victor Entertainment у 1987 році. Buck-Tick продовжували досягати успіху протягом понад 30 років, оскільки майже всі їхні наступні альбоми потрапили до першої десятки чарту Oricon. Сюди входить Izora 2023 року, їхній двадцять третій студійний альбом і останній із Сакурай. Артист окрім музики випустив ще дві книги, “Yasou” і “Sacrifice” у 2004 році. Атсуші в прямому сенсі співав до останього подиху, 18-19 жовтня гурт проводили концерт у Йокохамі, він тримався і після концерту втратив свідомість, через декілька годин помер від крововиливу у мозок.

Мої коментарі

Атсуші був дуже талановитою людиною, і його смерть це дуже велика втрата для індустрії. Я, як людина для якеї Buck-Tick, і Ацуші зокрема, стали провідними у індустрію, дуже боляче далась його смерть, я досі нічого не відчуваю і не можу відпустити. Так, згодна, може це дивно, типу, можна було звикнути, що в цій індустрії щороку хтось помирає, але саме смерть Атсуші далась мені дуже важко. Сакурай спочивай з миром, ми тебе пам’ятаємо і завжди будемо пам’ятати, дякую тобі за всі щасливі емоції, які викликав при перегляді концертів.

LEGENDS NEVER DIE !!!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мейсайкі
Мейсайкі@meisaiki

154Прочитань
6Автори
3Читачі
На Друкарні з 11 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дякую за довгочит про цього прекрасного артиста, який подарував безмежну кількість емоцій та гурту, без якого б напевно моє існування було б дещо нудним. Не забуваю окремо подякувати автору/авторці цієї статті, дякую, що написали усе зрозуміло та по поличкам!!

Вам також сподобається