Ключові енергії на рік.

Автор: Andre Hunter. Опубліковано на Unsplash

Продовження. Початок тут https://drukarnia.com.ua/articles/klyuchovi-energiyi-na-rik-QJlAi

8 - Рік для карми

Переосмислити минуле, рік для розуміння справедливості, перегляд батьківських установок, вивчення причинно-наслідкових зв'язків, зцілення карми, виправлення помилок, відновлення справедливості, отримання заслужених нагород, спадщина, виграші. Якщо енергія в мінусі, то: незрозумілі важкі події, кризи, проблеми зі здоров'ям, судові тяжби. здоров'ям, судові тяжби, проблеми з чиновниками, органами влади, розорення.

у цей період заборонені: порушення законів суспільства, моралі, держави, духовних, кармічних законів.

9 - Рік для мудрості

Відкриття сакральних знань. Здобуття мудрості. Відмова від суєти, безцільної діяльності. Виділяти час для себе і вирішення особистих завдань. Писати, займатися дослідженнями, наукою, знайти вчителя, наставника, передавати знання учням. Якщо енергія в мінусі то: ізоляція, вимушена самотність, відмова в допомозі, неможливість спертися на інших, хвороби близьких родичів.

у цей період заборонені: відмова близьким у допомозі.

10 - Рік для удачі

Віра у Вищі сили. Віра в себе. Навчитися жити в потоці. Навчитися щедрості. Успіх, везіння в справах, знайти справу до душі, успіх у грошах, вдалі угоди, контракти, великі клієнти, з'являється можливість повернути борги, виплатити кредити. Якщо енергія в мінусі, то: фінансові проблеми, складнощі з виплатою кредитів, крах бізнесу.

у цей період заборонені: нечесність у грошах, кредити (у цей період їх брати не рекомендується, краще віддавати).

11 - Рік для сили

Навчитися керувати своєю силою. Енергетичні практики. Спортивні та трудові рекорди. Створення революційного напряму. Школи, концепції. Успішні операції. Відкриття і розвиток цілительських здібностей. Турбота про слабких. Якщо енергія в мінусі, то: конфлікти, конкуренти, вороги, програші сильнішим суперникам, напади, фізичні помилки, невдалі операції.

у цей період заборонені: фізична агресія

12 - Рік для благих справ

Зцілити в собі жертву, розвивати креативність, шукати нестандартні рішення, допомагати людям у хворобі, надавати психологічну допомогу. Якщо енергія в мінусі то: маніпуляції, непорозуміння з близькими, приниження, зависання в тупикових ситуаціях.

у цей період заборонені: відмова в допомозі, позиція жертви.

13 - Рік для трансформації

Навчитися звільнятися від усього віджилого, застарілого, навчитися проходити через кризи, завершити один етап життя й почати наступний, відмовитися від шкідливих звичок, ініціювати зміни, змінити своє життя докорінно, стати в чомусь першовідкривачем. першовідкривачем. Якщо енергія в мінусі то: криза, стреси, ситуації між життям і смертю, звільнення, розлучення, фінансова криза, втрати.

у цей період заборонені: відмови від допомоги в кризових ситуаціях

14 - Рік для душі

Навчитися чути свою душу. Навчитися вдячності, терпіння, поміркованості. Зцілити жадібність. Займатися творчістю. Насолоджуватися комфортом, стабільністю, гармонією. Якщо енергія в мінусі, то: затягування, зависання будь-яких процесів, застій у справах, важка робота не до душі, проблема з грошима.

у цей період заборонені: жадібність

15 - Рік для спокус

Зцілити гординю, жадібність, ревнощі, заздрість, інші пороки, зцілити залежності, розвивати ясновидіння, яснознання, привабливість, харизму, яскравість, владу, успіх у суспільстві, кар'єрі, грошах, особистому житті. Якщо енергія в мінусі то: конфлікти, розрив стосунків без причин, кримінальні ситуації, важкі хвороби.

у цей період заборонені: маніпуляції

16 - Рік для творення

Зцілити матеріальні зачіпки, інтенсивно зайнятися духовним зростанням (вежа - це голова і установки в ній), звільнитися від прив'язок, будувати будинок, купувати нерухомість, переїжджати у нове житло, успіх у будь-якій творчій діяльності, аскези. Якщо енергія в мінусі, то: руйнування стосунків, бізнесу, проблеми з житлом, руйнування здоров'я

у цей період заборонені: руйнування

17 - Рік для слави

Зцілити гординю, вийти з тіні, реалізувати свої таланти, стати прикладом для багатьох, реалізувати найсміливіші мрії, славу, публічність. Якщо енергія в мінусі то: життя сірої мишки, плітки, чутки, наклепи, погана слава, втрата репутації.

у цей період заборонені: гординя й заздрість до талантів інших.

18 - Рік для підсвідомості

Зцілити страхи, навчитися керувати думками, звільнитися від ілюзій, самообману, страхів, оман, хибних думок, розвивати інтуїцію і навчитися довіряти їй, стати чарівницею, майстринею в якомусь творчому або зцілювальному ремеслі. Якщо енергія в мінусі то: матеріалізація негативних думок, страхів, обман, шахрайство, погрози, шантаж, алкоголь чи інші залежності, самообман, ілюзії, депресії.

у цей період заборонені: обман

19 - Рік для процвітання

Зцілити почуття провини. Відмовитися від залежностей. Успіх у соціальній реалізації. Розквіт, тріумф, великі проєкти, угоди, клієнти, допомога чиновників, успіх у нових справах. Розважатися і радіти життю. Якщо енергія в мінусі, то: крах бізнесу, співзалежні стосунки, перешкоди з боку можновладців, пожежі, хвороби зі швидким розвитком

у цей період заборонені: вина

20 - Рік для рідних

Переглянути стосунки з рідними. Пробачити рідних, прибрати претензії, зцілити родову карму, створювати сім'ю і народжувати дітей. Об'єднувати сім'ю. Шукати загублених родичів. Створювати, розвивати сімейний бізнес. Допомагати своїй родині, прославити Рід благими справами (іноді - зайнятися публічною діяльністю ,яка впливає на масу людей, орієнтир - ілюстрація аркана Суд). Якщо енергія в мінусі то: сімейні конфлікти, сварки, відмова близьких допомагати, зради від членів сім'ї, спадкові захворювання.

у цей період заборонені: образи на рідних

21 - Рік для миру

Розширювати рамки мислення. Прибрати обмеження. Стати патріотом і миротворцем. Вчити іноземні мови. Вивчати культуру і традиції своєї країни, народу. Подорожувати світом. світом. створювати та просувати інтернет-проєкти. Миротворчі проєкти. Прославити Батьківщину благими справами. Якщо енергія в мінусі, то: конфлікти, проблеми з іноземцями, зарубіжними партнерами, з поїздками.

у цей період заборонені: говорити погано про Батьківщину, провокація конфліктів.

22 - Рік для свободи

Звільнитися від матеріальних прив'язок. Навчитися жити безтурботно, радіти як дитина, ставитися до життя, себе, людей із почуттям гумору, навчитися почуватися вільно в будь-яких умовах, завершити довгострокові проєкти й віддати борги. Якщо енергія в мінусі то: залежності, обмеження свободи, конфлікти та проблеми з дітьми, хвороби дітей, проблеми із зачаттям, викидні.

у цей період заборонені: аборт, кредитні або робочі залежності.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

576Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

    Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

    Теми цього довгочиту:

    Енергії В Матриці Долі
  • 7 порад для 10 енергії.

    Завдання для 10 енергії в особистому призначенні. А що потрібно робити, щоб їх реалізувати? Як знайти до неї підхід і потихеньку вивести в позитивне русло?

    Теми цього довгочиту:

    Матриця Долі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається