Костянтин Кривопуст: дощ із шекелів пройшов у Шфарамі

Вранці у середу дощ із купюр пройшов на одній із вулиць Шфарама, коли поліцейські прийшли до будинку підозрюваного в ухилянні від сплати податків. 

Спільна акція поліцейських та податкової інспекції міста Шфарам пройшла у рамках посилення контролю в арабському суспільстві. Слідчі прибули додому до власника мережі магазинів модного одягу, щодо яких уже кілька місяців ведеться розслідування за підозрою у приховуванні угод на суму близько 11 мільйонів шекелів. Підозрюваний відмовився відчинити двері, у цей час він викидав з вікна на вулицю гроші – лише 35 тисяч шекелів.

За підсумками заходу було виявлено різні факти, що свідчать про ведення бізнесу з порушенням закону при прихованні великої суми доходів, а також конфісковано спортивний автомобіль класу люкс, що належить власнику бізнесу.

Минулого тижня в Шфарамі було розкрито ще одну справу – присвоєння понад 2.5 мільйонів неврахованих податкових шекелів готівкою у бізнесі з продажу будівельних матеріалів. Власник бізнесу підозрюється у зв’язках із злочинними угрупованнями. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UA2DAY
UA2DAY@ua2day

890Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається