Костянтин Кривопуст: Роберт Кеннеді-молодший заявив, що євреї та китайці менше постраждали від коронавірусу

Експерт в області міжнародного права Костянтин Кривопуст повідомляє, що кандидата в президенти від Демократичної партії Роберта Кеннеді-молодшого зняли на відео, де він припускає, що COVID-19 міг бути «етнічно спрямованим».

Кеннеді сказав, що «є аргумент» на користь того, що COVID-19 «націлений на етнічну приналежність» і що він «непропорційно атакує певні раси».

«COVID-19 призначений для нападу на європейців та чорношкірих. Люди, які найбільше захищені, це євреї-ашкенази та китайці. Ми не знаємо, було це навмисно націлено чи ні, але є документи, які показують расову та етнічну різницю у захворюваності».

Кеннеді стверджує, що його слова було вирвано з контексту, але з приводу вже встигли обуритися як колеги-політики, так і медики. 

Білий дім різко відреагував на слова людини, яка буде суперником Байдена на праймеріз Демократичної партії. 

Прес-служба президента повідомила: “Твердження про те, що вірус корони був генетично модифікований, щоб він міг не передаватися євреям і китайцям, є надзвичайно образливою та надзвичайно небезпечною заявою. Ця заява в усіх відношеннях відображає наймерзенніші антисемітські теорії змови в історії та сприяє небезпечне зростання антисемітизму, яке ми спостерігаємо сьогодні».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UA2DAY
UA2DAY@ua2day

890Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Так шо цьому Кеннеді методичку писали там же де й про біолабораторії ?

Вам також сподобається