#leaks - Star Citizen 1.0 — Чим це стане?

Я буду коротким - ці плани НЕ ОСТАТОЧНІ. Вони ґрунтуються, головним чином, на документі дизайну високого рівня, що підтверджується низкою джерел, залучених до роботи в різних сферах, і я зробив все можливе, щоб спробувати оновити і уточнити їх в міру своїх можливостей. Я хочу висвітлити питання щодо обсягу контенту, який CIG розглядає для "початкового релізу".

Це лише один з планів, який колись був озвучений:

Star Citizen 1.0

Понад 50 зразків FPS-зброї (5 типів пошкоджень, 7 варіантів боєприпасів)

Понад 90 зразків обладунків (6 типів опірності, до 5-ти візуально відмінних раритетів)

~30 годин опціонального сюжетного контенту (створений як "Досвід для новачків", що проходитиме у 5 перших системах і познайомить гравців з усіма основними геймплейними механіками). Гравці зможуть спочатку почати гру будь-де в системі Стентон, але планується, що історія почнеться на Герстоні)

7 гільдій - кожна зі своєю власною історією тривалістю ~10 годин. Гравці зароблятимуть репутацію з компаніями (наприклад, BitZeroes, BlacJac Security і т.д.) під егідою Гільдії. Короткий опис їхньої діяльності, який я включив, не є остаточним і всеосяжним:

  • Торгова гільдія — Геймплей зосереджений на торгівлі та транспортних перевезеннях.

  • Промислова гільдія — Геймплей зосереджений на утилізації, видобутку корисних копалин та інших видах промислової діяльності.

  • Охоронна гільдія — Ігрова діяльність, зосереджена на супроводі та захисті.

  • Наукова гільдія — Геймплей зосереджений на науково-дослідницькій діяльності (про це ми поговоримо в наступній статті).

  • Гільдія організованої злочинності — Ігролад зосереджений на незаконних діях, таких як викрадення майна та людей.

  • Гільдія найманців — Ігровий процес зосереджений на полюванні за головами та інших подібних видах найманої бойової діяльності.

  • Гільдія медиків і рятувальників — Ігровий процес зосереджений на лікуванні та рятувальній діяльності.

100-200 - місій "Дошки оголошень" для кожної гільдії (час виконання "найшвидшої" місії - 15 хвилин, середня тривалість - 30 хвилин).

Місії не будуть індивідуально створені вручну. Вони будуть згенеровані за допомогою модифікаторів умов та небезпеки.

10+ унікальних істот (включно з вандулами)

4-8 підземель (2-4 для FPS і 2-4 для кораблів) (30-60-хвилинні особливі місії) (Повторювані)

2 рейди (1 корабельна і 1 для FPS) (1 година+) (дає щотижневу винагороду) (також повторюється)

~16 різноманітних подій впродовж року (4 великих, 12 малих подій, в т.ч. сезонних)

5 зоряних систем:

  • Стентон (в т.ч. Нью-Беббедж, A18, Орісон, Лорвілль) (Рання гра / Законня)

  • Пайро (Пізня гра / Беззаконня)

  • Нікс (вкл. Левскі) (В середині гри / Беззаконня)

  • Терра (вкл. Прайм) (Пізня гра / Законня)

  • Кастра (в т.ч. Шерман) (В середині гри / Законня)

Система репутації в Star Citizen - це альтернатива левелінгу. Репутація заробляється як з компанією, для якої гравець виконує завдання, так і з гільдією в цілому. Від репутації з компанією залежить ворожість причетних до неї NPC (або зареєстрованих у цій компанії, або пов'язаних з нею) та винагорода за роботу в ній. Репутація з гільдією визначатиме доступ гравців до дедалі складніших варіацій місій. На даному етапі розробники хочуть, щоб цей процес тривав 100 годин.

Смерть космонавта - покарання гравця, отримані після різних форм смерті (в тому числі в залежності від якості медичної допомоги), що завершується примусовою сплатою значної частини UEC з гаманця гравця, а також значним погіршенням репутації.

Економіка гравців - базуватиметься на різних формах виробництва речей або кваліфікованому вирощуванню. Ця система буде значною мірою заснована на механіці розбудови баз, яка незабаром буде впроваджена - гравці зможуть перетворювати бази та фортеці на виробничі об'єкти як для виготовлення ремісничих товарів, так і для отримання ресурсів (сільськогосподарських культур та тварин, переробки або автоматичного видобутку ресурсів), необхідних для їхнього створення. Гравці можуть використовувати наукові модулі для кораблів або баз, щоб відкривати креслення, необхідні для розвитку ремесла на наступних рівнях. Усі вантажі та предмети в майбутньому будуть закріплені за окремими гравцями (або компаніями у випадку предметів/вантажів, що пов'язані з місіями), права власності на які можна буде передати через майбутній внутрішньоігровий додаток. Через цей додаток можна буде переоформити або зареєструвати права на предмети, що втратили статус власності (внаслідок завершення терміну дії або ручного видалення інформації). Товари, якими торгують, потрібно буде або вручну передавати між кораблями гравців, або зберігати в сховищі станції для подальшого вивезення. Це - "ендгейм" гри Star Citizen.


Переклад статті Star Citizen: What is Actually in 1.0? від hater115 для @starcitizen_news

Якщо маєте бажання підтримати переклад новин і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC, можете зареєструватися за моїм реферальним кодом STAR-Z5BG-SFF2 на сайті гри Star Citizen.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
4Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq
  • Star Citizen Live Q&A: Альфа 3.23 та далі

    Маєте запитання про майбутнє оновлення Alpha 3.23? Приєднуйтесь до нас сьогодні, і члени команди розробників нададуть відповіді на всі питання про Alpha 3.23 і не тільки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається