Loremakers: Питання Спільноти - Березень 2024

Зміст

Ласкаво просимо до Loremakers: Community Questions, серію, присвячену відповідям на ваші запитання та дилеми щодо лору. Ми глибоко занурилися в розділ "Запитайте у розробників" і вибрали десять запитань про всесвіт Star Citizen, на які ми відповімо. Всі питання були відредаговані для ясності контексту, але ви можете натиснути на назву теми, щоб перейти безпосередньо до оригінального посту і приєднатися до бесіди. Крім того, Команда Оповіді планує робити один випуск Loremakers: Community Questions щокварталу; наступний матеріал заплановано на вівторок, 18 червня, тож, будь ласка, приєднуйтесь до обговорення та задавайте будь-які інші питання про всесвіт на нашому форумі "Запитайте у розробників".

Співпраця MISC та Сіань

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Чим більше з'являється сіаньських суден, тим менше я розумію, що саме мається на увазі під співпрацею MISC з Сіань. Про які саме технології йдеться? Я не бачу жодного зв'язку між дизайном кораблів та технологіями, які можна побачити в Aopoa та Gatac. Скажіть, будь ласка, що ви маєте на увазі під «MISC була однією з перших корпорацій в Об'єднаній Земній Імперії (ОЗІ), яка підтримала торговельно-технологічне партнерство з Сіань»?

Відповідь: У 2910 році MISC та Сіаньська імперія підписали першу у своєму роді угоду про обмін технологіями, яка передбачала вільний обмін ідеями, технологіями і навіть фахівцями між двома сторонами. Вплив та внесок MISC у створення кораблів Сіань не надто відомий у ОЗІ, оскільки кораблі, які сіаньські виробники експортували до ОЗІ, значною мірою використовують інопланетну естетику та технології, аби виділити їх на ринку, тож зосередимо увагу на впливі Сіань на MISC.

Після підписання угоди MISC використала цей потік нових ідей і технологій для розробки малого космічного корабля, який міг би зацікавити широкі верстви населення. Результатом цієї ініціативи став дизайн "Фрілансера", в якому до традиційної людської естетики були тонко інтегровані досягнення Сіань, такі як покращена тяга та її кондиціонування. Хоча проєкти Reliant були розроблені в той самий час, вважається, що його не затвердили, оскільки вертикальність, яку створювали рухомі "крила", явно вказувала на вплив Сіань і могла відштовхнути деяких людей, які все ще були настороженими після холодної війни між цими двома видами. Проєкт Reliant залишався законсервованим протягом десятиліть, поки його не відродили і не вивели на ринок вже аж у 2946 році. На той час MISC досягла успіху з іншими кораблями, у яких був помітний вплив і технології Сіань, тому компанія використала набутий досвід для модернізації проєкту "Реліант" за допомогою ефективніших сіаньських двигунів і передових металевих композитів для броні корабельних крил.

У десятиріччя між запуском "Фрілансера" і "Реліанта" у MISC виявили, що більшість їхніх корабельних команд стикалися з труднощами у впровадженні сіаньських технологій у свої проєкти. Зміна ситуації почала відбуватися в 2940 році, коли MISC доручив підрозділу MISC-M, що складався з диваків і неординарних дизайнерів, переробити “Daedalus”, некомерційний спортивний корабель MISC. Команда MISC-M вирушила на завод в Рілі (R.il'a), щоб попрацювати над кораблем разом з сіаньським ветераном кораблебудування, інженером То'к'о се Ліілом (To'k'o se Lyil). Результатом їхньої співпраці стало створення вдосконалених двигунів, які перевершили наявні у конкуруючих гонщиків. Перероблений “Daedalus” отримав нове ім'я - Razor - і став лідером класичних перегонів на Кубку Мюррея в 2945 році, а в 2947 році був успішно поставлений на серійне виробництво. MISC-M продовжували вдосконалювати свої проєкти, щоб ще краще інтегрувати технології Сіань у конструкції Fury, обладнавши корабель чотирма головними рушіями, що могли обертатись в усіх напрямках, завдяки чому він вирізнявся швидкістю та маневреністю, властивими багатьом кораблям Сіань. Унікальність дизайну Fury надихнула генерального директора MISC Ірену Аджей виокремити підрозділ MISC-M у суббренд під назвою Mirai та заднім числом провести ребрендинг Razor як корабля Mirai. Із запуском бренду Mirai дні обережної інтеграції сіаньських технологій у кораблі, схоже, минули. Буде цікаво подивитися, як Mirai використовуватиме ці партнерські стосунки в майбутньому для створення ще цікавіших та унікальніших кораблів, що поєднуватимуть технології та естетику з двох різних світів.

Управління Виконавчих Служб

<посилання на оригінальне питання>

Питання: У мене є багато запитань щодо цього відомства. Наскільки Управління Виконавчих Служб (далі — УВС; в оригіналі — Office of Executive Services) бере участь у справах інших біологічних видів? Чи взагалі УВС займаються справами інших видів або проти них, чи тільки внутрішніми справами ОЗІ? Чи співпрацюють УВС з військовими? Я запитую, тому що в реальному світі часто існує певне суперництво, за яке платить суспільство. Знаючи про силу, якою володіють жителі системи Аїд (Hades), але не маючи уявлення, де вони знаходяться і чи з'являться знову, чи хвилює УВС або військових питання аїдців? Чи займається УВС справами про рабство, а може, цим займається вийнятково поліція?

Відповідь: Межі діяльності УВС досі не до кінця відомі, але, схоже, вони діють як на території ОЗІ, так і за її межами. Про їхнє існування стало відомо лише нещодавно під час інциденту з Дженком Галленом, коли людину було захоплено в космічному просторі Сіань за звинуваченням у шпигунстві. Тепер, коли їх виведено з тіні й до них прикуті погляди громадян, я думаю, вони досі намагаються знайти шляхи для подальшої діяльності. Раніше, в часи безкарної діяльності, я б припустив, що УВС могли залучати військових до своїх операцій, але, швидше за все, робили це під прикриттям звичайної розвідувальної служби ОЗІ або іншої державної структури (а не ідентифікували себе як УВС). Що стосується аїдців, то я впевнений, що їм дуже цікаво дізнатися більше про цю древню культуру. Що стосується випадків рабства, то це можливо, якщо це відповідає їхнім інтересам.

Чи є ще лор про Mirai?

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Я помітив, що в Галактапедії наразі немає статті про Mirai. Чи є у вас якась інформація про цього виробника космічних кораблів, якою ви могли б поділитися?

Відповідь: Хороші новини! У лютневому оновленні Галактапедії з'явилася стаття про Mirai. У ній розповідається про те, як робота спеціалізованої команди в MISC надихнула компанію виділити частину своїх кораблів та передати під цей дочірній бренд. У Jump Point 11.03 також була написана і опублікована більша стаття про історію та еволюцію цього підрозділу і про створення Mirai. Наразі стаття доступна для передплатників, але у вівторок, 23 квітня, вона буде опублікована на сайті RSI для всіх бажаючих.

Star Citizen Mirai Fury Gal 03 4k

Концепція "Смерть космонавта" та її значення для Всесвіту

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Чи поширена у всесвіті SC практика, коли люди змінюють свою стать? Те, як працює "Смерть космонавта" та регенерація, підказує мені, що це було б доволі просто. Чи це так, і чи це поширене явище?

Чи може це викликати проблеми, коли справа доходить до юридичних питань? Як юридично встановлюється особистість? Якщо у вас є створена на замовлення зовнішність з ДНК, яка не збігається з вашою власною, яким чином буде встановлено, що після регенерації ви - юридично та ж сама людина? Або, інакше кажучи, наскільки тісно біологія пов'язана з ідентичністю?

Відповідь: Останні досягнення медичної науки в 30-му столітті зробили зміну зовнішності набагато більш поширеним явищем. Наприклад, передова система Calliope від BiotiCorp дозволяє людям безпечно і швидко проходити масивні структурні зміни кісток і тканин, на які раніше команді хірургів знадобилося б кілька операцій. Але, незалежно від того, скількох змін зазнає людина, у неї все одно залишаться незмінні маркери, за якими глибоке сканування зможе ідентифікувати людину, щоб підтримувати послідовну і надійну ідентифікаційну базу даних.

Зверніть увагу, що цей процес відрізняється від Регенерації, процесу, за допомогою якого нове тіло відтворюється з Відбитка через Сферу Ібрагіма. Ці Відбитки неможливо змінити, і вони завжди відповідатимуть вашому останньому скануванню. Наприклад, якщо хтось зробить Відбиток, потім змінить свою зовнішність за допомогою системи Calliope, а потім потрапить у смертельну аварію, його регенероване тіло буде виглядати так само, як і до внесення цих змін. Звичайно, за винятком фізичних ушкоджень, спричинених травматичним відлунням у Відбитку в результаті смерті.

Пайро зменшилась в розмірах?

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Чи зменшили ви систему Пайро? У деяких старих джерелах повідомлялося, що розмір системи Пайро становить близько 13 астрономічних одиниць, що майже в 3 рази більше, ніж у Стентона. Але в трейлері Star Engine вказано 9.83 АО, що лише приблизно в 2 рази більше, порівняно зі Стентоном.

Відповідь: Так! Система Пайро стала меншою, ніж була раніше. Це рішення було прийнято після обговорення з іншими командами, щоб скоротити час подорожі між віддаленими локаціями. Ми нічого не прибрали з системи. Просто все стало трохи ближче один до одного.

Зона впливу "Народного Альянсу"

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Чи контролює Народний Альянс (The People's Alliance) всю територію Ніксу, або ж вони є лише однією з основних фракцій в системі?

Відповідь: Народний Альянс є основною фракцією в Ніксі, але в цілому вони контролюють територію навколо Деламара. Це пов'язано, перш за все, з наявними у них ресурсами для охорони, оскільки патрулювання всієї системи було б надто дорогим завданням. Хоча по всій системі Нікс є аванпости і станції, пов'язані з організаціїю, але чим далі від Деламара, тим більша ймовірність зустріти одну з декількох злочинних груп, що борються за простір в системі. Ми вже згадували про одне з таких угруповань у випуску 3 квартала 2022 року - "Морену", організацію грабіжників і контрабандистів, що базуються в Кільці Ґлаціема.

Чому Crusader зосереджується на зброї масового знищення?

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Компанія Crusader була заснована Августом Данлоу, візіонером-гуманістом, що став жертвою спонсорованого ззовні тероризму, і позиціонує себе як виробник "хороших намірів". То чому ж вона постає єдиним виробником бомб нерозбірливого ураження? Навіть Aegis не має бомбардувальника для використання у межах гравітації, вони лише будують торпедні системи. Це дуже дивно. Здавалося б, Данлоу має бути переконаним противником війни, і навіть якби компанія працювала за військовими контрактами, то будувала б лише кораблі матеріально-технічного забезпечення та підтримки, але бомбардувальники - це вістря списа, коли йдеться про супутні збитки.

Невже нинішнє керівництво відійшло від етики і бачення Данлоу, щоб зосередитися на фінансових результатах? Можливо, це помилка при створенні бренду? Під час розробки C2 хтось казав: "Було б круто, якби у нього були бомби", і так вийшов A2, а тепер ми просто маємо жити з дисонансом такого кроку?

Відповідь: Трохи відступаючи назад, варто зазначити, що існує певна різниця між кораблями, доступними гравцям, і тими, що існують в лорі. Загалом, цілком можна припустити, що можуть існувати й інші бомбардувальники[, від інших виробників], але лор гри більше сфокусований на тому, що за поточним графіком розробки гравці зможуть побачити. Ось чому ми не створили повний список усіх транспортних засобів, що виробляються зараз або були вироблені в минулому, оскільки нам потрібна більша гнучкість для узгодження з корабельною командою.

Що стосується Crusader Industries, то вони завжди були націлені на допомогу народу Імперії. Під керівництвом Данлоу вони будували кораблі для військових з перших днів заснування компанії. Згодом, у 2821 році, був створений Hercules Starlifter - військовий транспортний корабель, яким він був задуманий ще на ранніх етапах. Коли Келлі Каплан стала генеральним директором у 2863 році, вона поклала початок зусиллям по розширенню діяльності корпорації в бік військової сфери, не тільки для боротьби зі зростаючою загрозою Вандулів, а й для захисту власних планетарних інтересів, що зароджувалися. Це призвело до розробки Mercury в 2892 році і, зрештою, Ares в 2949 році. Таким чином, A2 Spirit не є відмовою від своїх основних принципів, а відображає результат поступового розвитку поглядів компанії на своє місце в Імперії, що змінюється.

02 A2 Starlifter Gallery 042021-Min

Що мало відкритися в ТЦ "Стратус" у 2952 році?

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Щоразу, коли я проходжу повз "Стратус", торговельний центр в Орісоні, я дивуюся вивісці з написом "Відкриття у 2952 році". Зараз на дворі 2954 рік, і мені цікаво, що це мало бути за приміщення, і чому його не відкрили?

Відповідь: Вважайте досі порожню будівлю "Стратус" ще однією жертвою постійних атак із боку банди Nine Tails на платформи "Орісона". Хоча Crusader ніколи офіційно не оголошували орендаря, який мав зайняти цей простір, наприкінці 2950 року всі гурмани Імперії гуділи від новини про те, що шеф-кухар Катті Кроуфорд підписав угоду зі Stratus про відкриття ресторану на Орісоні. Кроуфорд прославився завдяки ресторану Gastronomical, першому ресторану на 890 Jump, який отримав "Срібний листок". Проте Кроуфорд усвідомлював труднощі управління рестораном на борту корабля і шукав можливості для відкриття закладу в традиційному форматі. Другий поверх у комплексі Stratus на Орісоні видавався ідеальним місцем для шеф-кухаря та його висококласної клієнтури, котра призвичаїлася насолоджуватися вином та вечерею на борту 890 Jump.

Однак зростання кількості нападів Nine Tails на Орісон непокоїло шеф-кухаря Кроуфорда, а після того, як його корабель зазнав нападу на шляху до Орісону, він офіційно відмовився від угоди. Відтоді шеф-кухар Кроуфорд і Stratus перебувають у судовій тяганині. Стратус вимагає сплати орендної плати та штрафу за дострокове розірвання угоди, в той час як шеф-кухар Кроуфорд наполягає на тому, що слабка охорона Орісона порушує положення контракту, в якому зазначено, що співробітникам та гостям ресторану буде забезпечено безпечне та захищене робоче середовище. Поки ця суперечка не буде вирішена, керівництво "Стратуса" заявляє, що магазин залишатиметься у своєму нинішньому стані.

Закритий ТЦ «Стратус»

Різноманітність голосів NPC в ПУ

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Чи плануєте ви в майбутньому розширювати кількість голосів для NPC в PU за рахунок нових акцентів, а не лише британського та американського?

Відповідь: Так, ми безумовно прагнемо розширити таке різноманіття у Постійному Всесвіті.

Премія Еліра

<посилання на оригінальне питання>

Питання: Ось кілька запитань про премію Еліра, якою нагороджують за досягнення в музиці.

Відповідь: Ми не надто вдавалися в історію та структуру "Еліри". Це була просто назва, яка добре звучала як нагорода, але тепер давайте створимо трохи лору. Відповім по черзі на деякі з ваших запитань:

Чи взагалі можливо бекеру виграти премію Еліра?
Наразі ні, але ми, безумовно, вітаємо музичні починання нашої спільноти.

Які існують категорії?
Я припускаю, що це буде стандартний набір категорій, які ви знайдете в сучасних преміях ("Найкращий альбом у (жанр)", "Найкраща пісня у (жанр)" і т.д.). Я впевнений, що вони мали б різні варіанти нагород, залежно від жанру музики. Можливо, були б категорії для сіаньської або іншої інопланетної музики, щоб привернути увагу слухачів-людей.

Як давно вже існує ця премія?
Можна сказати, що близько ста років, скажімо, існує з 2803 року.

Хто виграв останню нагороду за найкращого виконавця (або іншу аналогічну)?
Ми ще не визначилися з цим.

Що зараз популярно в ОЗІ?
Зважаючи на різноманіття планет і систем, я не знаю, чи можна описати якийсь єдиний тренд в усій ОЗІ. Але ми можемо назвати декілька гуртів та музикантів (Ellroy Cass, Starburst Collective тощо).

Який найпоширеніший спосіб слухати музику у 2953 році? Чи існують ще фізичні формати, і чи означає це, що мені доведеться знову купувати «Білий Альбом» (The White Album)?
Як великий шанувальник вінілу, я б підтримав цю ідею, але мені здається, що від фізичних носіїв, швидше за все, відмовилися, оскільки записуватимуть музику виключно в цифровому форматі і поширюватимуть її без втрат якості.

Де і коли відбувається нагородження?
Як зазначено в статті Галактапедії, церемонія проводиться в Праймі на Террі.

Хто був останнім ведучим?
Я б сказав, що Есен Ландарі з "Щось щовівторка" (Something Every Tuesday) був би хорошим ведучим.

Чи були у вашій історії яскраві моменти, схожі на виступи Jay-Z, Тейлор Свіфт?
Про які моменти ви говорите? Звісно, я гадаю, що на церемоніях нагородження будуть пам'ятні моменти, які запам'ятаються. Був останній виступ Гал Дуган перед її зникненням, це, напевно, був би одним з таких моментів.


Джерело для перекладу: Березневий Loremakers: Community Questions

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, таким чином підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
4Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq
  • #leaks - Star Citizen 1.0 — Чим це стане?

    Який контент ми отримаємо на релізі Star Citizen? Тепер ми маємо приблизну відповідь на це питання завдяки зливу.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Leaks

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається