Любовний трикутник

Енергії в мінусі: 01. Любовний трикутник.

Коли енергії одного з партнерів перебувають у мінусі, неодмінно виникають ситуації, які вимушено затягують інших. Розпочнемо цикл наших дописів про можливі наслідки енергій, які перебувають у мінусі.

Любовний трикутник – це знайома всім ситуація, коли у відносинах задіяно від трьох осіб. При цьому, не залежно від того, чи всі партнери знають про наявність конкурентів чи ні. Такі ситуації виникають тоді, коли один із партнерів, що стоїть у центрі трикутника вже має відносини, не задоволений ними з певних причин (відсутність довірчих стосунків, охолодження почуттів, неналежне ставлення тощо), проте, не може чи не хоче їх розривати. Тоді з’являється інший партнер, який викликає почуття, та попередні стосунки не дають віддатись новим відносинам повністю.

У таких конструкціях у програші всі учасники. Хоча центральний і перебуває у найкращій позиції, бо може як компенсувати недоліки початкових відносин, так і підтримувати відчуття власної значущості і бажаності (піднімати самооцінку), таким чином, зберігаючи стан невизначеності досить тривалий час.

Крім того, розігрується ситуація: агресор-жертва-рятівник. Це психологічна передумова існування трикутника. Центральна особа уявляється жертвою, яка страждає від агресора (початкового партнера), а новий партнер виступає у ролі рятівника.

Таким чином, на початку зав’язування таких стосунків всі (крім початкового партнера) почуваються у виграші. Окрилені новизною та можливими перспективами. Однак, з часом ситуація змінюється. І чим далі – тим сильніше. Центральна особа починає відчувати сумніви та жалість до початкового партнера, спровоковані почуттям провини.

Тепер вона відчуває жертвою початкового партнера, а нового сприймає за агресора, себе ж таким чином – рятівником. І це в свою чергу змушує нового партнера почуватися пригнічено – роль жертви (і страждальця) тепер переноситься на нього, а от рятівник (центральний партнер) стає агресором, рятівник же ж тут непередбачений.

Такий шлях проходять всі любовні трикутники, які існують тривалий час. Ролі з часом знову можуть змінюватись. І якщо центральний партнер не наважується на розірвання попередніх стосунків, то можуть тривати роками, бо також з’являється звичка до таких стосунків.

Та рано чи пізно трикутник розпадається, або через зовнішні події, або через внутрішні чинники. Найкраща ситуація – це усвідомлення одним з учасників безперспективності таких стосунків та рішучі дії із виходу з нього.

Вийшовши, він одразу перевірить серйозність почуттів та намірів того, кого волів бачити своїм партнером, і або підштовхне його до прийняття рішення на свою користь, або втратить ілюзії щодо цього.

Такі ситуації – це явна ознака проживання енергій у мінусі. Адже їх існування можливе лише через наявність негативних факторів, таких як: невпевненість, нерішучість, відсутність самоповаги, прив’язаність чи розпутство.

Якщо ви зав’язли у таких стосунках, або ще гірше, це вже триває досить довгий час, - не вагайтеся, виходьте, рвіть, ламайте. Життя коротке і минуче, молодість ще менш тривала, і для побудови гармонійних стосунків залишається не так вже й багато часу. Пам’ятайте, що трикутник – це не про стосунки, це прив’язаність до самокатування. Краще бути самому, ніж у ілюзорних стосунках.

Проробляйте власні енергії, розвивайте самоповагу, любіть не лише свого партнера, але й себе, не бійтеся обирати та робити рішучі кроки і все буде гаразд!

Якщо бажаєте прорахувати енергії свого партнера чи перевірити сумісність, ставте «+» у коментарі і ми це зробимо для вас за акційною ціною 999 грн, яка дія до кінця серпня.

Наш канал: https://t.me/numeri_fati

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається