Матриця долі. Нумерологія і повсякденне життя.

Матриця долі - кармічний набір чисел, що рухають нашими енергіями

У житті кожного виникає настільки багато збігів, що розумієш: “випадковості не випадкові”. Кожна подія у нашому житті так тонко підібрана, що “ефекти метелика” формують нашу долю. Віримо ми в це, чи ні.

Попри всю свою хаотичність всесвіт структурований, тож кожна подія має свою підставу, причину і наслідок.

“Бог є математиком” казав Арістотель і не був далеким від істини. Давні греки цінували числа і намагалися віднайти закономірності у всьому. Чи від них, чи від ще давніших народів до нас дійшли знання пошуку цих закономірностей у житті кожної людини. Ці закономірності також узагальнили у стрункий чисельний ряд, в цілому назвавши “Матриця долі”. Все залежить від того в який день ми народились та від яких чисел перейняли свої енергії. Для гармонійного життя слід усвідомлювати ЩО керує нами і КУДИ слід свої енергії направляти.

Якщо виникають сумніви, - як і у будь-якому дослідженні можна зробити особисту перевірку. Тим паче, що зараз це можна здійснити зовсім БЕЗКОШТОВНО, лише за донат, розмір якого обираєте самі після отримання результату.

На честь свого запуску телеграм - канал “Матриця долі” надає таку можливість. Просто підпишіться на нас і залиште коментар із своїм побажанням розкрити сферу, яка Вас цікавить.

Окрім нумерології канал зачіпає теми пошуку сенсу життя, побудову світу, “таємні” знання, саморозвиток.

Підключайтесь, з нами цікаво! :)

Посилання: https://t.me/numeri_fati

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна
Тетяна@Numeri_fati

Нумеролог

84Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошуки себе

    Наскільки гарно ми знаємо самих себе? Свої слабкості, причину своїх вчинків, свої бажання, свої можливості? Зовнішній світ влаштований так, що нам мало часу залишається аби зануритись у себе. Домашні клопоти, робочі обов'язки, порожні балачки, цифрові розваги та інші...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Зневіра

    Докладаючи зусиль та не отримуючи результату, рано чи пізно ми зіштовхуємось із відчуттям спустошеності та відчаю. Коли не відчуваєш власних сил, втрачаєш віру у себе та власні можливості. Це підступний стан, коли світ здається ворожим та непіддатливим.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Рішення

    Всім доводилося колись в житті приймати рішучі і доленосні рішення. Коли прив'язаності та страхи всіма силами тримають за звичне, але на рівні відчуттів та логіки ми розуміємо, що цей етап насправді вже пройдено і залишити все як є - це шлях в нікуди, шлях до застою...

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається