Все окей. З вами все нормально

З вами все добре, якщо ви ще не досягли чогось. Те, що хтось інший зробив це раніше за вас, швидше і тд - це немає ніякого значення. Ця людина - не ви. Це зовсім інша особливість, із зовсім іншою історією. Чому ви так зацікавлені у комусь? Чому ви переймаєтесь за чиєсь життя більше ніж за своє?

Подивіться на своє життя і подумайте. Можливо причина ваших проблем і невдоволення в тому, що ви як мінімум витрачаєте час та енергію не на те, що потрібно? Чи буде користь, якщо ви будете думати про чужий успіх? Чи станете ви ближче до своєї цілі, якщо будете порівнювати себе з іншими? Чи станете ви щасливішими, якщо каратимете себе за те, що не досягли чогось?

Наврядчи відповіді на ці питання будуть позитивними. Але чому ж ви далі це робите? Чому ми це робимо? Чому далі переймаємось іншими, замість того, щоб сфокусуватись на собі і своїх цілях?

І взагалі хто вам сказав, що до 20 років у вас має бути машина, квартира, дім та сімʼя? Хто? Суспільство? Друзі? Батьки? А вони самі цього досягнули? А вони знають, як це зробити? А якщо і так, то вони справді щасливі?

Я дуууже сумніваюсь, що вони вам казали б що ви маєте досягнути, а що ні, якби самі пройшли весь шлях. Адже справа не в часі. Справа в тому, чи готові ви до цього. Адже багатство хочуть майже всі, але чи знали ви, що багато людей боїться справді стати такими? Вони просто не знають як це. Це щось невідоме для них. А все починається з внутрішнього спокою та впевненості. Це те, що вам потрібно розвивати в собі. А купити собі яхту ви ще встигнете.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.3KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (7)

Які гарні слова!! Особливо, за витрачання енергії на щось непотрібне або не варте того, потрібно фокусуватись на собі і тому чого справді бажаєш від цього життя

Вам також сподобається