Секрет успіху, або ж регулярність

Хочете скажу вам секрет до успіху, використовуючи всього одне слово?

Увага!!! Це - регулярність.

Так, це не щось нереальне. Це знайоме всім вам слово. Чому ж ви цим не користуєтесь? Не вистачає мотивації? Чи може терплячості?

Насправді регулярність дійсно може привести вас до шалених результатів. Але не думайте, що це все так просто. Для цього вам треба інші якості, без яких регулярність просто не може існувати.

І перше - це витривалість. Вам потрібно усвідомити, що навіть якщо ви зараз не бачите результатів, зупинятись категорично заборонено! А що якщо ви стоїте прямо перед дверима до вашого нового життя? І наступний крок - це відчинити ці двері, але натомість ви здались.

Справа в тому, що ми ніколи не можемо передбачити щось таке. Але ми можемо робити вибір на користь нашого майбутнього. Адже яким би довгим не був ваш шлях, роблячи всього один крок, ви вже ближче до цілі ніж були. Зосередьтесь на цьому одному кроці. І повторюйте це знову і знову. Нехай якісь маленькі дії на користь вашого майбутнього стануть вашою звичкою.

Також навчіться кайфувати від процесу. Знайдіть те, що вам подобається у вашій справі найбільше. Завжди є якісь плюси, може ви просто акцентуєте увагу не на тому. Але якщо ж все-таки ви не знайшли ніякої насолоди у своїй справі, то може ви просто займаєтесь не тим? Хто сказав, що потрібно страждати?

Переосмисльте це, дайте собі чесну відповідь і подумайте, що можна з цим робити. Можливо у вас є прихований талант, який ви боїтесь розвивати?

Спробуйте якомога більше дізнаватись про вашу сферу діяльності. У наш час таких можливостей ну дууууже багато. Соцмережі тепер має майже кожен. В інтернеті є купа інформації (безплатної теж), але чи користуєтесь ви цим? Зрозумійте для себе, що нікому немає діла до вас і до того, що ви лінуєтесь. Люди думають про свої проблеми і свої можливості.

Ваші цілі треба тільки вам, іншим всеодно досягнете ви цього чи ні. Тому подумайте чи готові ви й далі сидіти, склавши руки, сподіваючись на чудо. Спойлер: ніякого чуда не буде. Ви або робите, або ні. Вибір за вами.

Ну і на рахунок нашого чудо-слова. Чому регулярність така важлива? Якщо коротко, то подумайте: якщо ви починаєте займатись чимось новим і спочатку може нічого не виходити. Але чим більше ви практикуєтесь - тим кращий результат. І по-іншому бути не може. Просто інколи це потребує більше часу, інколи - менше. І це нормально. Головне те, як ви використовуєте цей час.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

До регулярності слід додати аналіз.

Я знаю історію про чоловіка, котрий відіграв кілька десятків тисяч партій в шахи, і не став сильнішим ні на йоту. А грав він регулярно.

Є велика різниці між просто регулярністю, і між регулярними спробами стати кращим.

Вам також сподобається