Ненависники і чи є сенс звертати на них увагу

Не витрачайте час і зусилля щоб впоратися з ненависниками. Їх головне завдання - це зашкодити вам дістатись вашої цілі. І звертаючи увагу на них, ви лише допомагаєте їм. Адже ви зупиняйтесь, замість того щоб йти далі.

Насправді це дуже просто і банально. Всі знають що і як треба робити, але чомусь у всіх виникають проблеми. Чому люди жаліються на інших за негативні коментарі у їх сторону?

Справа в тому, що знову все залежить від того, на чому саме ви акцентуєте увагу. Чому ви вибираєте слухати слова заздрісних людей, замість того, щоб просто розвернутись і далі йти своєю дорогою? Хіба є сенс слухати тих, хто тільки вміє засуджувати інших і критикувати?

Спершу усвідомте, що адекватні люди ніколи в житті не стануть обговорювати вас. Їм просто не до цього. Зазвичай вони зосереджені на своєму житті, своїх цілях.  Їх цікавить не ваш успіх чи провал, а те як самим досягти вершини. Люди ,справді варті вашої уваги, не будуть засуджувати вас за певні дії, за ваші помилки чи поразки. Вони розуміють, що без падінь, ріст - неможливий. А помилки не визначають вашу особистість. Це просто помилки, а ви - це ви. Але вони з радістю допоможуть та підтримають вас, якщо вам це потрібно. І будуть щиро раді за ваш успіх.

Тому якщо ви бачите, хто хтось намагається зупинити вас на шляху, подумайте чи варта ця людина місця у вашому житті.

Це нормально відпускати людей, якщо вони шкодять вам. І звичайно ж це приємно мати поруч тих, хто вірить у вас. Але зрештою саме ви маєте стати своїм головним фанатом. Адже інколи вам прийдеться проходити через щось без допомоги та віри інших. Тому ви повинні по-справжньому повірити в себе і свої сили і не дозволити іншим переконати вас у протилежному.

І замість того, щоб витрачати, доводячи комусь свої правоту, дійте! Досягніть висот! А ці люди просто дивитимуться на вас знизу.

Вони перестануть говорити щось, коли побачать, що ви досягнули своєї цілі. Проте будуть ті, хто заздритиме вашому успіху. Але чи має це значення, якщо ви живете життям своєї мрії?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Молодець!❤️

Вам також сподобається