Мене вбив Тургєнєв

20 липня під КМДА небайдужі кияни, включно з активістами Київського осередку УСГД, зібралися проти незаконного знесення історичної будівлі — садиби Маліна, також відому як садиба Зеленських. Колись найгарніший будинок вулиці перетворився на руїни...

Ми пройняті жалем до повалених стін, чий пил тепер віялом вітрів облягатиме Київ, та гнівом до рук, що одним підписом вирішили знищити прибиті споконвічні символи суспільства.

Сьогодні вони зазіхають на історичне обличчя Золотоверхого Києва, ставлять на локації забудови "тутішню" та намагаються підкупити медіа, завтра - зазіхатимуть на весь історичний спадок Києва.

Ми закликаємо громадські організації, небайдужих громадян та активістів до спротиву забудовнику «ТУРГЕНЄВ БІЛД», окремо на цього забудовника зверну увагу наш осередок по місту Київ.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
УСГД 🇺🇦
УСГД 🇺🇦@Hetmanate2

Монархічна Організація

48Прочитань
4Автори
9Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • З Днем Завойовників

    Сьогодні, в час повномасштабного вторгнення московії в Україну, ми, Гетьманці-Державники, низько вклоняємось перед мужністю та самовідданістю наших захисників, та їх незламною вірою у нашу спільну Перемогу, що надихає всю Україну.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Знаєте, чому нам не вдалося втримати свого часу Крим та Донбас?

    Ми закривали очі на проросійські партії, нехтування українською історією, апеляцію до "великого імперського минулого". Ми бавилися в демократію та визнання прав кожної держави навколо відверто транслювати сепаратистські настрої в розум наших громадян.

    Теми цього довгочиту:

    Усгд
  • Не обстрілами єдиними

    Минає вже третій рік повномасштабного вторгнення, за час якого міста безжально нищаться ворожими ракетами, культурна спадщина рівняється з землею, а земля вмивається кров'ю невинно вбитих українців.

    Теми цього довгочиту:

    Громадська Думка

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається