Мене заблокували на друкарні


Хех , короче мене забанили на друкарні за те , шо я рекламую тут свій телеграм , та всякі “темки” в яких беру участь , чи може за то , шо один невдоволений підняв кіпіш ?
Як би то не було , розробники данної платформи , багато кого поблочили , прибрали категорії криптовалют і майнингу , ну кого ще не заблокали то просто не встигли .
Але мені подобається данний підхід , адже юзерів прибрали а СЕО чистити не стали , одна із моїх статей досі на 1му місці гугл, якщо дати запит по назві тієї статті “як заробити тримаючи браузер відкритим” - чекайте в гуглі)
Короче хитрожопість зашкалює . Та все ж таки хотілося , знайти спосіб догодити усім , Га панове розробники ? Адже відвудувальність платформи зросла , нє?
Я особисто платив би пару долларів за можливість писати тут свої довгочити , щоб розробники не платили з своїх кишень , адже від них маю корристь , як і розробники.
Та певно вони не дуже шарять в монетизації чи просто , ще не знайшли споіб її реалізувати .
Репутаційні витрати ? Друзі , зробіть нормальні алгоритми , для пошуку статтей , якщо ви прагнете розвиватись , ви дійдете до цього з часом у будь якому випадку , Адже мені “темщіку” не треба бачити статті про роботу Топ-менеджера , так і навпаки, незацікавленим не потрібні мої “тємки” .
До речі, топ “темщика” на пів ляму прочитань - не тронули. (і не трогайте , пацан діло робить )

Короче, це - все водичка . Що я хочу запропонувати:


1) Алгоритми інтересів ; коли постиш - вибираєш тєми , так і коли реєструешься , чи відвідуеш сайт - вибираєш , ради чого ти сюди зайшов.
2) Платні підписки - для рекламних статтей , адже Ваш топ “тємшік” на реффках підняв більше , ніж ви витратили на цю друкарню. Цікаво він задонатив на підтримку ?
3) Вериффікація користувачів ; Як реалізувати - думайте самі , суть в тому , шо 250 різних людей нахаляву пишуть про одно і тож , створюють декілька акків і т.д . А потім недоволні , шо лєнта в “тємках” , то може вигадати ліміти? Чи можливо не постити статті не верифікованих користувачів , а відправяти їх на модерацію ?
Думайте панове , адже я знайшовши цю площадку був приємно здивований.
До речі, реклами тут не буде… поки…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

583Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Революційна пропозиція від конгресмена США: оплата податків біткоїнами

    Натрапив на цікавий документ: конгресмен США Метт Гетц запропонував законопроект, який дозволить американцям сплачувати федеральний прибутковий податок за допомогою біткоїну.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Привіт, у нас є схожий сайт-платформа, але в більш зачаточному вигляді. Можливо, зможемо поразумітися. Можемо побалакати в Телграмі/Діскорді, може знайдемо взаєморозуміння та допоможемо одне одному? Як краще звʼязатися?

Вам також сподобається