Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Мій перший секс


Стався він, коли мені було 18. На тусовочці вдома у мого хлопця але з іншим хлопцем... Так-так, подумаєате ви, отак, з самого початку і вже блядство! Та в свій захист скажу, шо, по-перше, я зовсім не така (блін, як тупо звучить, та тим не менш), по-друге, то були дикі часи. Ну згадайте себе в 18? І навіть не пробуйте мене запевнити, шо ви були білі та пухнасті. 18 — це про нестримну енергію, про драйв, про яскраве руде волосся і рожеві тіні для повік, про штани з настільки низькою талією, що ще нижче — було б вже ну просто непристойно! (хоча нэ, ще нижче пвонт б були вже на колінах) Про про рок-н-рол, панк-рок, і шось потяжче, коли крутиш головою на концерті так, що здається, зараз відкриється портал в якусь іншу, ще крутішу, реальність. 18 — це про експерименти (здебільшого, невдалі, але в тому ж і кайф) — коли не дай боже те повторилось би ще раз, але тоді це було так офігєзно !

А ще цей вік про сексуальність, яка бере ох який розгін! А ти тільки й встигай ловити відчуття, бажати, торкатися пробувати на смак, вдихати на повні легені, закохуватись так, шоб аж на луну хотілось вити, щоб аж до болю в грудях — то все є вона — та дика енергія всередині нас. То є секс.

Ох скільки всього відбувалось…як подумаю зараз, то було цілих 15 років назад — капець як давно. А згадуєш деякі події, так ніби вчора…

Отже, перший секс. Як так сталось, як сталось. А от зараз вам і розкажу.

Спершу, давайте намалюємо мій портрет у 18. Значить, я: висока, худа (але завжди не достатньо), з довгим хвилястим волоссям, яке на той час фарбувала в яскраво рудий. Широкі штани кольору хакі, обтягуючий топ, шоб пупок проколитий було видно, сумка через плече і кеди. В навушниках випендрюється Мік Джагер. І я їду така, в універ, мріючи про палке кохання і пригодницьке життя, а не про якесь там цивільне чи кримінальне право...

Ніби, норм дівчина — подумаєте ви. Та й таке. Виглядала я, ну може, трошки яскравіше, ніж думала, але в душі я була сама вразливість і невпевненість.

З дитинства я боролась з установкою, яку ненавмисне вклали в мене батьки: що я є гірше за інших. Ні-ні, вони не казали це прямим текстом-навпаки :мене любили і балували, але разом з тим постійно з кимось порівнювали, хто, звісно, апріорі, був кращий. Типу, дивись як твоя подружка вже читає?! А ти коли так будеш? Так воно і склалось у мене: якщо хтось кращий, я — гірша. Крапка. Звідти і невпевненість, сором'яздивість, акцентування на тому, що думають інші і тд і тп і пипєць.

І воно ж працює, бляха! Як сам про себе думаєш і ставишся, так і інші роблять.

В школі хлопці завжди дарували шоколадки і квіти іншим, а я дивилась, і ще раз впевнювалась, що мабуть, ті дівчата кращі за мене, красивіші, розумніші.... Господи, як згадаю оті роки — треш якийсь, біль і страждання. Не треба так. Про це ми якось теж поговоримо. Давайте вже до сексу, досить "сісі мять" як каже мій добрий друг.

— Марічка — кажу своїй любій подрузі — як ти це, бляха, робиш: тобі варто подивитися на чувака — і він вже в тебе, так сказать, в кармані.

— Я, — каже - просто знаю, шо я охуєнна. А якщо я себе так відчуваю, то я маю все, що хочу і кого хочу.

От же ж мудра коза, думала я, слухаючи Марічкину філософі та маллючи ті кляті рожеві тіні перед якоюсь паті.

—Ти, — каже Марічка — дарма в себе не віриш і себе не любиш. Ти глянь, яка ти крута! В тебе фігура — вогонь, очі відьмацькі зелені та під твою руду шевелюру! Дурна ти, Анька, хоч і живеш довше ніж я! — Ржала з мене Марі, поправляючи свій новенький пуш-ап.

Дивина, думала я. Хрін його, як воно працює...

Бо в 18 ты просто хочеш бути класною. Хочеш все і одразу, а не оте от все...

Так, тоді я не те, шо не знала, як праціє сексуальність — я це слово вимовити не могла! Я боялась проявляти себе, не довіряла собі. мама ж вчила бути скромною і не висовуватись, бо її так вчили, тому не дивно, що я не осмілювалась навіть глянути на хлопця, —а раптом він подивитися у відповідь. А що потім робити? А куди потім дивитись? А обличчя вже червоне, як у рака — все, паніка, поломка системи... Ерор...

Та те, що ти є рано чи пізно виривається на волю. Ти потроху починаєш себе пізнавати, розуміти і аж потім через роки роботи з собою приймати і любити. Таку, яка ти є.

Але то буде далі. У 18 я думала про хлопців і про секс. Про секс і про хлопців. Ну, і ще трохи про навчання — в універі було чимало привабливих осіб протилежної статі…

Колись же в мене він таки станеться, той перший раз!- втішала себе я кожного разу, коли ми з Марічкою обсуждали її чергову "перемогу".

П'ятниця. Харків. Клуб Форт. Ми з Марічкою прийшли підтримати хардкор бенд наших друзів, а заодно і віддтянутися, потрусити головами, мекнувши якоїсь дряні, та звісно, поржавши від душі- бо шо ще робити, коли тобі 18? (багато чого протилежного, зазначте ви, але шо було - то було. Як не дітям розкажеш, так на весь світ 😂).

І в той вечір на сцену вийшов незнайомий нам бенд. Якась ще назва була в нього чудна, не пам'ятаю (ну ок, пам' ятаю, та не скажу, нехай хоть трошки інтриги і секретиків). І от, стоїмо ми з марічкоб і не встигаємо витирати слину, що рікою тече від виду вокаліста, у якого, як каже один пан, прекрасне і тіло, прекрасна і душа...

Вгадайте, хто з нас його замутив?

"Як вона це робить?" захоплювалась талантом Марічки я, дивлячись, як після концерту вокаліст вже ставить свій автограф на її животі...

Короче, познайомились ми з бенд. Марічка зачарувала вокаліста, а я якось почала спілкуватись з гітаристом. Мабуть, то був мій перший офіційний хлопець, висновок чого роблю з поцілунків взасос і тримання за ручки, коли ми всією бандою ходили тусити. Тут недарма ж слово "мабуть", бо якось так і не вдалося нам побути наодинці, погуляти лише вдвох — і вся така романтика. І ще був один момент. От, буває ж так, що і хлопець шикарний, а іскри — ніякої. Розпалюєш-розпалюєш — марно. Так і кикнеш в пітьмі. Ех... . І прислухаєшся: де ті метелики в животі, а замість них таке враження, що не переносимість лактози. Чи пива....

Але поки ми тусили всі разом — було якось весело.

А разом мені ой як хотілось тусити, бо був у них в групі персонаж один... Мої щічки реагували різкою зміною кольору на більш червоний кожного разу, як знаходився поруч.

Його звали Орест.

Варто було мені навіть знати, що він скоро от-от з'явитися на тусовці — все, щоки, шо помідори. А разом з ними серце починає стукати частіше, подих захоплює — шо це таке? Як це? Блін... Попала — думала я, сидячи біля свого гітариста Юрка і дивлячись, як Орест допомагає своїй дівчині зняти пальто. Так, у нього була дівчина.

І так, я ж боялась дивитись на хлопців, шо мені подобаються, та відчувала, що хтось явно не боявся дивитись на мене...

На той час я і подумати не могла, шо зірки і наші з Орестом статеві органи зійдуться в танці під назвою секс...

Так, з першої ж зустрічі між нами виник той вайб еротизму, коли повітря між вами так накаляється, шо аж кидає в жар, і коли будь-який жест чи погляд можно охарактеризувати одним єдиним словом: флірт. З першого ж для знайомства між нами відбувався секс. То було небезпечно, звісно, неправильно з точки зору моралі, але це тільки піддавало азарту.

І лише зараз я розумію, наскільки я тоді була сексуальна, коли була розслаблена, коли мені було комфортно , безпечно і цікаво. Важливі чинники, правда, дівчата?

І от, одного разу, сталась якась черговий квартирник у Юрка. Тобто, зібрались потрандіти, трохи мекнути — як завжди. Були ми з Марічкою, хлопці з бенд, мої рожеві щічки, а значить — і Орест. І поки його дівчина десь затримувалась, я чуть-чуть дозволяла собі на нього зиркати. А він, такий весь красивий, з темним волоссям і темними очима, білосніжною трохи хитруватою посмішкою, все помічав. Господи, як мені тоді було ніяково, коли я відчувала чоловічу увагу до себе! І чорт, як мені це подобалось.

І в процесі вечора хлопцям треба було кудись зʼїздити по справах. Юрку треба було з ними. То ж, залишились Марічка з її вокалістом, і Орест... І я,ну да. Звісно, Марі, не довго думаючи, вхопила свого хлопця за руку і гайнули в спальню.

І от ми з Орестом самі. Ой…. Бо далі, як в тумані…

Мені здається, ми не втратили ні секунди від часу на самоті.

В англійській є таке слово "inevitable" - шо в перекладі "неминучий".

Той секс був неминучий.

— Слухай, а давай займемось сексом? Я тебе хочу з першого ж дня знайомства. — Прошепотів він мені на вушко, а потім поцілував.

Нарешті, подумала я, але так розпереживалась, що і відповісти нічого не могла! Та голова кивнула позитивним налаштуванням і поцілунок продовжився.

Азарту ще й піддавало те, що в будь-яку хвилину міг повернутися Юрко...І дівчина Ореста ж десь була в дорогі до нас...

Але Орест вже цілував мене в оголене плече...

І тут я ж почала переживати! То ж був перший раз! І замість того, щоб про це сказати, я почала шось видумувати, що в мене ще місячні трохи йдуть, шо я переживаю через те... . Шо, звісно, його не бентежило, якщо це не бентежило й мене...

— Та проти природи і підліткової гіперсексуальності не попреш… Та і як встояти (як на той момент здавалось) перед чоловіком своє мрії!

Але все добре — швидко закінчується, бо часу ж було мало, та й збуджені ми були добряче. І хоча Я дуже хвилювалась, що буде Боляче , не було зовсім. Скоріше, трохи дивно на початку, але формула розслабся + бажай + насолоджуйся спрацювала на ура. І так, я встигла випити келих вина, думаю, це теж додало трохи впевненості. В процесі мені навіть вдалося відігнати від себе усі оті думки, типу: а чи красиво лежу, а чи не голосно стогну, і чи подобається Оресту, і просто ловити кайф- як все закінчилось. Ні, не через те, що хтось прийшов і нам застукав — просто у Ореста стався оргазм, а я в той момент не знаючи, як реагувати, теж почала стогнати сильніше, викручуватись — короче, проявила всі свої аматорські акторські якості — ніби і я теж скінчую — треба ж шоб оргазм одночасно ставався (звідкись мені це придумалось). На питання Ореста, чи все було добре і мені сподобалось, я відповіла, що все було неймовірно (насправді, я реально була задоволена першим разом. Бо він нарешті ж стався! От як розкажу Марічці —вже подумки хизувалась я). Після чого ми, переводячи подих, ще трохи пролежали в обіймах. А я собі думала, що наступного разу треба обирати більш спокійні умови..Хах.

Та треба було вже швидше вдягати штани, бо, власне, тільки це зробивши, двері відчинились і прийшла дівчина Ореста, А в невдовзі і Юрко… З іншої кімнати вийшла довольна Марічка, тримаючи за руку її сексі бойфренда-вокаліста. Ми з Орестом тільки переглядались, роблячи вигляд, шо все, шо ми робили — це сьорбали червоне сухе під якийсь дикий музон і філософствували про життя...

Ми ще потусили всі разом. І тільки мої щічки і з'єрошене волосся Ореста трохи привертали зайву увагу... Але ніхто нічого не запідозрив, окрім Марічки. Та шарила тєму, що ми тут часу дарма не втрачали... Звісно, Марі дізналась про все з моїх вуст і ми ще потім, звичайно, відсвяткували мій дебют.

Тепер рубрика Анітос-аналізаторос:

Так, не могла я встояти перед Орестом. Але мені було нестерпно соромно за той вчинок... Бо мене ж виховали гарною дівчинкою, а тут я стрибаю в ліжко до хлопця отак, зразу, тимпаче, коли в нього є дівчина! Щебетала я Марічці, Яка тільки тішилась, шо нарешті я вступила в її клуб "займаних" , рекомендувала не паритись і взагалі, томно розмірковувала, шо то був тільки початок...

Тим не менш, карма мене потім наздогнала, ще й стусана дала, коли мій наступний хлопець стрибнув під спідницю іншої пані на якійсь вечірці... Тому так, все повертається....

Ще мене дуже бентежило, що я не сказала Оресту, що то був мій перший раз. Все-таки, не правильно то було. Тож , я виношувала план як би йому розказати при нагоді. А нагода невдовзі і видалась, коли десь через тиждень після тієї зустрічі, Орест подзвонив чи написав.

Ми зустрілись.

Він Розказав, що з дівчиною вони розійшлися, бо якось воно з самого початку не те було...А я таки зізналась, що він був моїм першим.

Відповів, що що дарма я не сказала, він тоді був би ще уважніший... А мені якось аж відлягло, що я розказала. Бо говорити про секс було ще страшніше, ніж почати ним займатись.

З Юрком ми теж перейшли на дружні стосунки.( йому я сказала, що він надалі не мій типаж,а не через іншу якусь причину…гм….)

Та з Орестом якось не склалось. Хоча, все до того і йшло, бо ми ще декілька раз зустрічались, на ньому ж я доречі, потренувалась і з першим мінетом - теж успішно.

Але потім він кудись поїхав... І ми втратили зв'язок.

І трохи порад від мене, як майбутнього сексолога:

  • Щоб перший секс видався максимально приємним - не поспішайте! Воно від вас нікуди не втече, а організму треба встигнути дозріти. З 17 років — самий топчик.

  • Безпека, безпека і ще раз безпека— це не тільки про презерватив, який є обов'язковим, але й про місце і настрій.

  • Також, уникайте багато алкоголю, якщо хочете, щоб секс стався класний. Або, принаймні, просто стався, тим паче, перший. Бо ви або п' єте або займаєтесь справами. Одне діло стаканчик вина, шоб трохи розслабитись, інше - намекатись до чортів, а потім гадати зранку, було чи не було і шо з тим робити…

Я ніколи не розуміла сексу після алкоголю, хоч і такий досвід був, про що теж обов' язково розкажу (п'яна була не я,якщо шо). Я люблю в міру і шоб баланс.

  • Будь ласка, ГОВОРІТЬ! (Це була і моя тема: я боялась говорити! Але вважаю, що мені повезло зьпартнером і мій перший раз був класним, та так буває не завжди. Перший секс запам’ятовується і нажаль, може травмувати. Не бійтнся сказати, що ви переживайте, або вас шось не влаштовує. На будь-якому етапі ви можете сказати стоп . Не треба терпіти, якщо щось не так. Перший раз - він все одно буде дивним, але вам повинно бути комфортно і не боляче. Повторюсь: НЕ БОЛЯЧЕ. Якщо був біль, то краще (навіть не так: обов’язково треба звернутись до гінеколога, який, до речі, повинен стати вашим гарним другом або подругою після початку статевого життя.

  • І звісно ж, якщо ваш секс підкріплений емоційною складовою, тобто ви закохані в людину, вона вам подобається, то це взагалі прекрасно!

  • І дівчата, не переживайте про оргазм, якщо не з першого(частіше не з першого), то з наступних разів ви його обов'язково отримаєте. Отримувати оргазм можна навчитись. Ага, як читати. Та й мастурбацію ніхто не відміняв. Любіть свій клітор — він у вас один.

  • І ще, купіть собі не лише той клятий букет, а й лубрикант! Вважаю, взагалі міст хевом особливо для першого разу.

  • І на останок: дівчата, тримайте ніжки в теплі. Інколи, носочки — запорука яскравого оргазму.

Цю і інші мої історії ви можете послухати в подкасті “В чому секс твого життя?” на ютубі і всіх, доступних платформах.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Anite Pi
Anite Pi@anitepi

680Прочитань
2Автори
14Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • Поганий секс — легко!

    Який він — поганий секс? Що заважає нам на шляху до отримання задоволення?Яка справжня причина проблем у ліжку?Читайте і слухайте у пожкасті

    Теми цього довгочиту:

    Сексуальність
  • А міг би бути секс

    Фройд казав, шо сексуальність — це здатність приводити в дію генітальне. Я б внесла поправочку...

    Теми цього довгочиту:

    Секс

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається