Місто з багатоніжкою в серці

Містечко, що має кумедну назву Вупперталь вміє в себе закохувати. Асоціюється з кольором скляної зеленої пляшки для пива. Вивіски наче стають рекламними шрифтами для напою. Склалось враження, ніби, в цьому старому місті живуть тільки старі люди. Фестивальний майданчик біля церкви створював дружню атмосферу, тільки в якому ти - порожнє місце, ніби, тебе ніхто не бачить. Якщо хтось стереотипно уявляє Німеччину, то з легкістю формується в уяві саме це місто. Воно одне з таких старих та яскраво-химерних місць. складається враження буцімто ти в ньому дійсно непомітна особа, що прийшла подивитися на спектакль щасливого життя, в якому не існує нічого навколо, чи, принаймні, людям навколишній світ не сильно потрібен.

багатоніжка міста

Особливість Вупперталю - навісна залізнична дорога, що так і схожа на багатоніжку. Майже безшумно та досить швидко перебігає містом. Її багато хто намагається схопити об'єктивом камери або зобразити на листівках, на які так добре ведуться гості міста. Виїхавши за якийсь радіус, то видні ознаки простого, звичайного міста.

вигляд домів

В тих кварталах, де будиночки казкової та старої Німеччини, здається, що ти постійно блукаєш. Вулички завертають швидко, хвилясті підйоми та бруківка.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Катерина
Катерина@rinn

109Прочитань
5Автори
3Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається