Моя перша книга

В один прекрасний день, мені спала на думку ідея - написати власну книгу. Хто не мріє написати свою книгу і видати у друк? З тієї миті пройшло 3 років, тільки зараз почав писати власну книгу. До вашої уваги моя перша книга, яка має назву “Темні Тамплієри“. Мабуть виникло запитання: “Чому саме тамплієри?” А я вам відповім:

“Тамплієри - лицарський орден, заснований у Єрусалимі 1119 році, заснував Гуго де Пейном, учасник Першого хрестового походу. Але більшості членів цього ордену - загадкові, вчені й історики до сих пір сушать голови над орденом, багато суперечок та засекречених скарбів. Мене ця тема захопила, і я захотів доповнити тему”.

Продовжимо далі. До кожної книги є унікальна деталь - опис. До моєї книги такий опис:

Поки у світі трапляються жахливі події: війни, катастрофи, хаос. Здається, настає кінець Світу. Однак, із далекого, бідного, ізральтянського краю, приходять  рятівники - Темні Тамплієри.Чи врятують цей Божий світ, Бідні Лицарі Христа?Звідки прийшли вони, і ким є насправді?”

Висновок:

Я дуже радий, що почав писати книгу; я не зупинюсь, поки не напишу і видавництво не видасть. Буду вдячний за вашу підтримку

З вами на зв’язку був майбутній письменник Дарій.

Дякую, що дочитали!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарій, Darius
Дарій, Darius@DarkLight

Читання подорож розвиток - моє

7Прочитань
1Автори
2Читачі
Підтримати
На Друкарні з 11 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається