“Наслідки радянської експансії та савєтскіх людєй”

Зараз надзвичайно важливо позбутися радянських залишків не лише на зовнішньому рівні, а й всередині нашого суспільства.

Тривала російська експансія завдала шкоди протягом трьох поколінь вперед. Люди, які виросли за радянських часів або були виховані за радянськими методами, мають більшу схильність до депресій та розладів психічного здоров'я.


Менталітет жертви та терпіння був внесений до нашої нації, оскільки в СРСР було прийнято терпіти аб'юзивного чоловіка-пияка, неповажливе ставлення на роботі та безжалісну владу, яка не цікавилася добробутом населення, а ставила на рівність всіх громадян.

Страх мати більше, ніж інший, частіше проявляється у людей похилого віку через те, що в радянському союзі не було дозволено мати те, чого не мали інші. За такі "привілеї" можна було потрапити до в'язниці чи на заслання.

Гомофобія також виникає з радянських часів, оскільки радянська людина не мала права бути собою або відрізнятися від інших. Режим не терпів таких людей, і навіть якщо хтось стверджує, що в радянському союзі не було геїв та лесбіянок, насправді вони існували, але були змушені ховатися, оскільки вони розуміли, що їх природа та інакшість можуть коштувати їм життя.

Під час Місяця прайду та гордості варто приділити більше уваги цим питанням, оскільки ми повинні відмовитися від архаїчної структури радянського режиму нехай цими пережитками живе росія. Дозвольте людям жити своїм життям і нарешті дайте людям можливість бути самими собою і жити так, як вони хочуть, а не так, як комусь вигідно.

Комплекс меншовартості, який все ще присутній, походить від тих часів, коли радянська влада пропагувала ідею, що культура, мова і національність не мають значення, а все чуже (зокрема російське) є кращим за власне. Це стосується музики, кіно, літератури і навіть самої країни.

Люди з комплексом меншовартості завжди шукають у своєму те, що є чужим. Крім того, радянський союз завжди намагався зрівняти всіх ті, хто мріє про радянські ідеали. Запитайте себе, чому протягом усього життя ви чули багато про Достоєвського, але мало про Миколу Хвильового та різноманітність української мови. Це тому, що росія завжди придушувала інакшість та різноманіття, оскільки вона не приймає цінності різноманіття. У росії все має бути однаковим.

Ми повинні припинити жити за радянськими стереотипами та зразками, припинити виховувати та навчати наших дітей за радянським шаблоном. Ми повинні пройти процес реабілітації, а не вирощувати покоління, яке лише страждатиме від наслідків минулого.

Давайте визнаємо, що радянський союз - це та сама гнила російська імперія, просто з іншою назвою. Припиніть мріяти про савєтскоє прошлоє і дивіться у вільне демократичне майбутнє.

Важливо переглянути свою свідомість і усвідомити, що радянський союз не був ідеальним часом, але скоріше періодом, коли наша нація страждала від авторитарного режиму, обмежень свободи та порушення прав людини. Щоб побудувати сильне та процвітаюче суспільство, нам потрібно покласти край впливу радянських ідеологій і практик.

Дозвольте нашій культурі процвітати, поважаючи і визнаючи національну спадщину, мову та індивідуальність. Запровадження різноманітності, підтримка творчості та культурного розмаїття допоможуть нам побудувати багатшу та більш прогресивну суспільну дійсність.

Нехай наше майбутнє буде побудоване на основі демократії, рівності та свободи, де кожна людина може жити своїм життям, не приховуючи своїх індивідуальних особливостей та відмінностей. Зробімо крок уперед і позбавимося радянської спадщини, щоб забезпечити себе та наступні покоління світлому та прогресивному майбутньому, яке ми заслуговуємо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Daily Edition
Daily Edition@dailyeditionua

цифрове видання

605Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

  • alicy - Bella Casa: Коментар до прес-релізу та пісень

    З великим нетерпінням чекаємо виходу нового альбому alicy "Bella Casa", який з'явиться 14 червня.Судячи з прес-релізу, альбом обіцяє бути емоційною та особистою подорожжю, яка досліджує теми дому, приналежності, самопізнання та кохання.

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • alicy оголошує про вихід нового альбому "Bella Casa"!

    14 червня вийде третій альбом Аліси "Bella Casa". Цей альбом, над яким співачка працювала з зими, обіцяє стати її найкращою роботою на сьогоднішній день.

    Теми цього довгочиту:

    Музика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається