Незабаром від Black Library… Вересень-Жовтень 2023.

Незліченні еони Смертні Краї потерпали під батогом Хаосу. Сім чарівних земель були завойовані послідовниками Темних Богів, після яких колись вільні народи залишилися розпорошеними та розбитими. Однак зараз брама до восьмого краю відчинилася, і ступили небесні армії Бога-Короля Зиґмара у Смертні Краї, аби відвоювати їх назад. Явилися Грозовикуті Вічні. Почався Вік Зиґмара.

Індраста: Спис Небес – Ноа Ван Нґуєн (тверда палітурка)

Вересень 2023

Кочове місто Ріїка-Мін нескінченно рухається морозною тундрою Ґур, а існування його жителів тісно пов'язане з ритмом краю. Однак щось порушує баланс Краю Звірів, і після раптового нападу кракена, Зиґмар вирішує надіслати свою головну слідопитку, Індрасту, аби вона вполювала тварюку.

У Ріїка-Мін, Індраста знайомиться з Ньдждою, яка намагається вивести свій народ у безпечне місце. Ньджда одночасно налякана та сповнена благоговіння перед воїтелькою з небес, втім незабаром вона на власному досвіді переконується, як небезпечно ставати між мисливцем та його здобиччю. Оскільки Індраста, попри всю свою страхітливу вроду, настільки ж смертоносна, як і звір, якого вони шукають.

Наближаючись до цілі, Ньджда має навчити Індрасту шляхам Краю Звірів, і скоро воїтелька стане перед запитанням, хто ж серед них справжнє чудовисько: левіафан, що переховується у безодні, чи Спис Небес, яка зійшла на землю з хмар.

Краєборець: Легенда Шукача Загибелі – Девід Ґаймер (тверда палітурка)

Жовтень 2023

Ґотрек Ґурніссон, найвеличніший борець з монстрами свого часу, одного дня присягнувся загинути у бою... А натомість пережив цілий світ.

Тепер, серед виру нового віку, де панують руйнівні сили й боги крокують серед людей, вже ніщо не є таким, яким він колись знав. Його клятви розірвано на шматки. Землі роздерто силами Хаосу. Та його супутник Фелікс зник, зоставшись у Світі-що-Був.

Спонукаємий горем та жагою помсти, Ґотрек береться знайти те єдине, чого він може досягти – власну загибель. Однак коли він дізнається про Грозовикутих Вічних – людських чемпіонів, піднесених Королем-Богом Зиґмаром до безсмертя, – то розуміє, що Фелікс міг вижити, а його душа воскресла на Ковадлі Апофеозу. Чи вдасться Ґотрекові возз'єднатися з втраченим другом та знову виконати свої клятви? Або ж він приречений самотньо блукати Смертними Краями, мов примара давно мертвої епохи?


У похмурій темряві далекого майбутнього, людство бореться за виживання серед роздертої кровопролиттям й руїною галактики. Рід людський стоїть на межі вимирання, оточений з усіх боків чужими, зрадниками та демонами, і лише могутність армій Імперіуму може зупинити орди чужинців та тотальне знищення.

Крід: Попіл Кадії – Джуд Рід (лімітоване видання та тверда палітурка)

Вересень 2023

Як це, бути Кадіанцем після Падіння?

Урсула Крід змирилася з втратою свого рідного світу. Десятиліттями вона будувала блискучу кар'єру в найвіддаленіших куточках Імперіуму, де її не досягала тінь легендарного батька. Однак коли неочікувані накази надходять від самого Сина-Месника, Робута Ґіллімана, новопризначена лорд-кастелан усвідомлює, що минуле не готове полишити її так легко.

Відправлена до зруйнованих залишків Кадії на пошуки останніх бойових планів Урсаркара Е. Кріда, Урсула застає саме лише пекло, сповнене смертельними таємницями. Які жахіття зробили труп Кадії своїм новим лігвом? Що стало з тими, хто залишився? Які накази залишив Крід планеті, коли все вже було втрачено? Та найголовніше – як вона досягне успіху там, де її славетний батько зазнав поразки?

За Імператора – Сенді Мітчелл (лімітоване видання)

Вересень 2023

Включає роман та оповідання

За Імператора – роман Сенді Мітчелла
На імперському світі-аванпості, що лежить близ кордонів з Тау, знаменитий комісар Кайафас Каїн та його проблемний полк Вальгаллської Гвардії, щойно створений з залишків двох знищених підрозділів, опиняється у самісінькому центрі війни. Поки Астра Мілітарум намагаються стримати всепланетне громадянське повстання, чи вдасться хитрому комісарові Каїну знайти справжнього лиходія, перш ніж планета буде назавжди втрачена для Імперіуму?

Гнила Душа – оповідання Сенді Мітчелла
Комісар Кайафас Каїн та його вірний супутник Юрґен викривають злісного псикара, який прагне спричинити хаос дестабілізувавши ключову імперську космічну станцію.

Генетичний Батько – Ґай Гейлі (лімітоване видання та тверда палітурка)

Вересень 2023

Сподіваючись приборкати Великий Розлом, що розколов галактику навпіл, архімаґос Белізарій Коул запрошує представників різних фракцій з усього Імперіуму на штучний світ Понт Авернес. Упевнений, що зможе переконати їх у своїй геніальності, він бажає заручитися їхньою підтримкою у розгадці таємниць мережі пілонів – величних структур, побудованих руками прадавньої раси, які, на думку Коула, здатні стримати розростання варпу.

Та серед присутніх опинився непроханий гість: ніхто інший, як сам Фабій Байл. Батько Мутацій не потребує визнання власного генію, і натомість виношує інші плани, досягнення яких розпочне масштабне протистояння двох найбільших умів галактики – протистояння, звідки лише один вийде переможцем.

Кузні Марса – Ґрехем МакНілл (м’яка обкладинка)

Вересень 2023

Включає романи «Жерці Марса», «Володарі Марса», «Боги Марса» та оповідання «Вразливість нульового дня».

Книга 1: Жерці Марса:
Ходять легенди про безрозсудну експедицію на чолі з радикальним маґосом Телоком, яка вирушила у незвіданий космос за Рубіжними Світами в пошуках "Дихання Богів" – таємничого пристрою, що могутністю своєю здатний руйнувати та змінювати самі зорі. Тисячі років потому, амбітний Лекселл Котов збирає Експлораторський флот Адептус Механікус й вирушає по слідах божевільного Телока. Маючи у руках підтримку з боку сил Імперської Гвардії та Космічних Десантників, він ретельно шукає приховані підказки, що приведуть його до наймогутнішої сили, яку коли-небудь бачила галактика. Проте хто знає, які древні небезпеки можуть чигати за межами Імперіуму та людських володінь?

Книга 2: Володарі Марса:
Переслідувана мстивими ельдарами, армада маґоса Котова прямує до щойно відкритої області космосу в пошуках прадавніх секретів. Поки воїни Адептус Механікус та космічні десантники Чорних Храмовників протистоять подвійний загрозі з боку розлючених чужинців та заколоту на кораблях флота, маґосу відкривається ще більша небезпека...

Книга 3: Боги Марса:
За межами галактики велика подорож архімаґоса Котова нарешті добігає кінця. Він домігся свого – знайшов місце спочинку давно втраченого Веттія Телока. Однак виявляється, що Телок живий, і поки відважні дослідники флоту Котова захоплюються дивами, що розкинулися перед ними, набагато темніші плани вступають у дію. Оскільки самій реальності загрожують неможливі технології з далекого минулого, на плечі невеликої групи героїв падає відповідальність за зрив божевільного плану, який може призвести до знищення усієї галактики.

Оповідання: Вразливість нульового дня:
Серед отруйних пилових пустель Марса, найманому адепту-спайкеру Гідраку доручають проникнути у нетрі могутнього комплексу кузень Басірі та вкрасти інформацію у його повелителя. Однак коли команда інфоцитів Гідрака наважується на зухвале пограбування, виявляється що їхня здобич значно серйозніша ніж уявляв собі адепт, і тепер Гідракові загрожує найбільша небезпека у його житті.

Гнів Загублених – Кріс Форрестер (м’яка обкладинка)

Вересень 2023

Роздирачі Плоті – це гнів Санґвінія, уособлений у тілі та крові. Врятовані від вимирання завдяки підкріпленням з Нескореного Хрестового походу, вони стали у авангарді Янгольского Воїнства, що неусипно стереже Баал та сусідні з ним світи заради Великих Янголів та Імперіуму. Проте, задля виконання клятви даної Повелителю Крові, їм довелося повністю покинути рідний світ, Кретацію, і з тих часів жодного слова не чули вони від гарнізону, полишеного захищати її.

За наказом Ґабріеля Сета, захистити Кретацію летять капелан Дума та аптекарій Варахиїл. Але що чекає на них? Непохитний гарнізон, або ж випалена ворогами пустка? Вони пройдуть слідами міфічного засновника Роздирачів Плоті та на власному досвіді дізнаються, що означає прийняти Гнів Загублених... Або загинуть, намагаючись.

Падіння Кадії – Роберт Раф (тверда палітурка)

Вересень 2023

Кадія зализує рани після Тринадцятого Чорного Хрестового походу. Сили єретиків відступають по всіх фронтах. Виграно ще один день життя. Однак лорд-кастелан Крід непокоїться. Чуття підказує йому, що атака була лише прелюдією до чогось більшого, чогось остаточнішого. Він має рацію.

З Ока Жаху суне Абаддон Пустошитель, під його командуванням зібралося військо масштабів небачених з жахливих днів Єресі Гора.

Перед лицем невідворотного апокаліпсису, Крід мусить об'єднати чемпіонів Кадії на твердиню, здатну витримати гнів Абаддона. Тим часом, на орбіті, Пустошитель ризикує втратити хиткий баланс, що утримує його власний альянс над прірвою...

Оповідь, розказана з колосальним розмахом, де події переходять від столів вищого командування до різанини на полях пілонів, та з великою кількістю персонажів, від самозваних напівбогів до рядових піхотинців Імперіума – це історія найвеличнішого завоювання Абаддона.

Це останній бій Кадії.

Анґрон: Червоний Янгол (м’яка обкладинка)

Вересень 2023

У пітьмі Імперіуму Нігілус, серед півмільйона світів відрізаних від тьмяного сяйва Святої Терри, запалав маяк. Червоний Янгол повертається у нестабільну галактику, і його розсіяні космосом сини знову чують поклик до бійні. На борту флагманського корабля Пожирачів Світів, Коссолакс Клятвопорушник, самопроголошений регент ХІІ, бореться за життя старих ідеалів Легіону, але чи стане повернення ненависного батька можливістю посилити крихку єдність воїнів, або ж призведе до її кінця?

Полишений на нікчемному місяці, разом з паскудною бандою зрадників, настільки ж мерзенних, як і він сам, Ортан Лейдіс з Янголів Грааля наважується мріяти про щось величніше.

На іншому краю галактики, Ґравціс Теломан з Сірих Лицарів давно готувався до настання цього дня, і планам, розробка яких зайняла шість століть, нарешті настав час збутися – планам, що дозволять раз і назавжди позбутися найбільшої помилки Імператора...


Серія «Єресь Гора» розповідає про галактичного масштабу громадянську війну, розпочату за 10,000 років до актуального Warhammer 40k, коли зрадливий Магістр Війни Гор повернув свої сили проти власного батька, Імператора. Поки полум'я конфлікту пожирає галактику, а брат іде супроти брата, чемпіонам людства доведеться зіткнутися з найважчими випробуваннями у своєму житті, коли навколо сам всесвіт тремтить у такт війні.

Вальдор: Народження Імперіуму – Кріс Райт (м’яка обкладинка)

Вересень 2023

Костянтин Вальдор. Це ім'я приносить із собою картини героїзму, честі та незрівнянного обов'язку. Адже саме він керує волею Легіо Кустодес, найшанованішого та найвідданішого загону елітних воїнів. Він є мечем Імператора, Його щитом, Його хоругвою, та він не знає собі рівних. У обладунках з сяючого аураміту, зі Списом Вартового стиснутим у кулаці, він – стіна на шляху усіх ворогів трону, як зсередини, так і зовні.

Коли війни Єднання добігають кінця, мужність та цілеспрямованість Вальдора піддаються випробуванню, як ніколи раніше. Дрібні полководці та тирани Старої Землі майже усі знищені, а армії Імператора зустрічають тріумф за тріумфом. Що тепер чекає на новонароджений Імперіум, і яку долю зустрінуть його забуті солдати, його Громові Воїни та армії Єднання? Зростає нова сила, що здатна затьмарити усі попередні та відкрити шлях до зірок. Проте зміни на Террі рідко бувають безкровними, тож заради забезпечення процвітання роду людського, доведеться піти на найтемніші вчинки.


Всесвіти Варгаммеру велетенські та різноманітні, у кожному знайдеться безліч історій для найрізноманітніших читачів. Від похмурого, індустріального підземного світу Некромунди чи зловісного Warhammer Horror до найпотаємніших куточків Warhammer Crime чи веселих футбольних полів Blood Bowl – на кожного чекає розповідь...

Одного разу вбивця – антологія Warhammer Crime (м’яка обкладинка)

Жовтень 2023

У велетенському світі-вулику Варанґантюа поруч животіють кримінальні авторитети та бандити, законники та дружинники – вбивці та злодії з усіх ешелонів суспільства роблять усе можливе заради виживання.

У «Одного разу вбивця...» Мітчела Сканлона, санкціонер Кіріан Маленко переслідує колишнього підпільного бійця, який скоїв серію вбивств, однак насправді знає про вбивцю набагато більше, аніж наважується визнати. «Ланцюги» Джонатана Д. Біра розповідають як картель та кримінальний бос намагаються обійти один одного заради звільнення цінного в'язня, а у оповіданні від Майка Брукса тілоохоронець отримує набагато більше, ніж розраховувала, коли її наймає багатенька особа...

Збірка містить оповідання про злочини, зраду і брехню від таких авторів як Нік Кайм, Денні Флаверс, Джуд Рід та багатьох інших.


Матеріал підготував телеграм-канал Крипта Архівіста

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипта Архівіста
Крипта Архівіста@WarhammerUkraine

625Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 28 липня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається