Обзор Domotec MS 7704: многофункциональная вафельница

Domotec MS 7704 – це бюджетна бутербродниця, вафельниця та сендвічниця в одному пристрої. При цьому пристрій отримав розширену комплектацію, що включає пластини для горішків, сендвічів, гриль та віденських вафель. Доступний цінник можна пояснити дуже простою конструкцією і тим фактом, що виробництвом займається український бренд. Відразу позначимо, що компанія поступово набуває популярності, чим і зумовлений наш інтерес до цього винаходу. У огляді Domotec MS 7704 розповімо про всі переваги та недоліки цього пристрою, а також про те, наскільки вафельниця відповідає своєму ціннику. Далі ми будемо використовувати різні позначення для цього багатофункціонального приладу.

Перше враження про вафельницю

Обзор Domotec MS 7704: многофункциональная вафельница

Насамперед хотілося б відзначити розширену комплектацію. У дорожчих бутербродницях складно знайти відразу кілька форм, ще й з якісним антипригарним покриттям.

Огляд Domotec MS 7704: багатофункціональна вафельниця

Є гранично проста інструкція, і, власне, сам прилад. Основні пластини (рифлені) одразу встановлені. Їх можна зняти, натиснувши по кнопці з обох боків гриля.

Огляд Domotec MS 7704: багатофункціональна вафельниця

Під пластинами бачимо досить великий нагрівальний елемент. Враховуючи потужність 1000 Вт, зовсім не дивно, що на нагрівання потрібно в районі однієї хвилини.

Нагрівач Огляд Domotec MS 7704

Тому дуже важливо, що реалізовано захист від перегріву. Але працює вона вкрай примітивно: спрацьовує автоматичне відключення нагрівача, і за кілька секунд він знову вмикається. Режим роботи відображається на простенькому індикаторі з червоним та зеленим підсвічуванням, відповідно.

Domotec MS 770 770

З одного боку добре, що виробник подбав про захист, з іншого боку, така реалізація передбачає, що на приготування потрібно більше часу. Втім, не варто забувати про цінник техніки. В основі корпусу знаходиться пластик, а зверху металева кришка, яка відчутно гріється. Причепитися не будемо, адже це не Tefal, а бюджетний, але функціональний прилад компанії Domotec з крутою комплектацією та навіть логотипом (вже нотки непоганої іміджевої історії).

Domotec MS 7704

Загалом комплектація та зовнішній вигляд порадували, на перший погляд. Але судити про доцільність покупки вже в рамках огляду роботи Domotec MS 7704.

Приготування віденських вафель

Domotec MS 770 770

Перший рецепт, знайдений в мережі, і близько 5 хвилин підготовки. Як було зазначено раніше, пластини змінюються одним натисканням кнопки, на нагрівання близько 1 хвилини. Заливаємо форму і чекаємо.

Domotec MS 7704

Незважаючи на періодичне автовимкнення, приготували досить швидко. Форма не встигає охолонути, доки відключається нагрівальний елемент, тому навіть така бюджетна система захисту та нагріву виправдала очікування. Пробуємо далі, але тепер із насадкою гриль.

Незважаючи на назву цієї пластини, очевидно, що м'ясо смажити в цьому приладі не варто, тому що немає піддону для жиру. Це скоріше для продуктів, які не дають сік та вологу. До того ж, у цієї сендівниці немає регулювання положення пластин, він притискається впритул. Відповідно, великі шматки чогось сюди не помістяться. Максимум це шаурма чи соски у тесті, але й вони притискатимуться лише з одного боку. Втім, уже непогано, погодьтеся.

Висновок про Domotec MS 7704

Наприкінці огляду Domotec MS 7704 можу з упевненістю сказати, що не пошкодував про покупку ні на мить. Однозначно вартує своїх грошей, незважаючи на бюджетну конструкцію. Тут чотири типи пластин з антипригарним покриттям, які дозволяють готувати тости, вафлі, горішки зі згущеним молоком, різноманітні сендвічі та подібні страви. Потужності достатньо, швидкість нагрівання висока, є захист. Так, не можна регулювати положення пластин і немає повноцінного гриля (тільки назва пластини з рифленою поверхнею), але це і очевидно, адже за ціною простенької вафельниці ми отримуємо дійсно багатофункціональний прилад.

Плюси:

  • чотири пластини;

  • антипригарне покриття;

  • висока потужність;

  • захист від перегріву;

  • простість у використанні.

Мінуси:

  • гріється метал зверху вафельниці.

Джерело: https://cenakachestvo.com/uk/domotec-ms-7704-universalnoi-vafelnitsi.html

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

35.3KПрочитань
1Автори
20Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-5 кращих зарядних станцій Anker - Рейтинг 2024 року

    На фоні більш дорогих EcoFlow та BLUETTI поступово зростає попит на моделі від Anker. Зарядні станції бренду відомі своєю високою якістю та надійністю.

    Теми цього довгочиту:

    Anker
  • Топ-5 кращих зарядних станцій EcoFlow - Рейтинг 2024 року

    EcoFlow користується популярністю завдяки своїй високій потужності та продуктивності, що робить їх ідеальними для різних застосувань, таких як кемпінг, резервне живлення для дому та використання у віддалених районах.

    Теми цього довгочиту:

    Зарядна Станція

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається