Огляд серіалу Шугар / Sugar

Перший епізод цього серіалу мене дійсно вразив настільки, що мені хотілося усіх людей посадити перед екраном та змусити їх дивитися. Однак одна серія - це далеко не увесь серіал і я сильно помилився у своїх передчасних висновках.

За сюжетом нам показують приватного детектива, з мабуть дуже цікавим минулим, якого наймають знайти зниклу дівчинку. Проте так просто розібратися Джону Шугару з цією історією не вдається. І тому нас протягують туманними тропами. Попри бажання його помічниці чи то напарниці Рубі відправити його у відпустку, Шугар невдовзі потрапляє у дедалі похмуріший світ, де зникають тіла в автомобільних багажниках, з'являються оголені фотографії дівчат, починаються розмови за віскі в барах і розкішних резиденціях. Введення таких злочинів, як торгівля людьми, і нездорові нахили унука його наймача актуалізують події.

Серіал наче рухається, але не зрозуміло ні куди, на навіщо. Прийоми з першого епізоду повторюються все частіше та швидко набридають, а серіал фактично скочується до того, що ми просто маємо споглядати за поїздками Коліна Фаррела на його чарівній автівці.

Акторські роботи тут доволі непогані, але сюжетна складова повністю знищила картину і це неможливо довго продовжувати дивитися.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.2KПрочитань
0Автори
16Читачі
Підтримати
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається