Огляд “Wizard with a Gun”

Що буде якщо дати Гаррі Поттеру вогнепал, а потім засунути у декорації Don't Starve? Розробники з Galvanic Games подумали над цим та створили Wizard with a Gun.

Графіка

Як я вже згадав, візуал тут нагадує Don’t Starve і… В цьому не має нічого поганого. Він приємний та гарно виглядає.

Саунд-дизайн

Тут простенькі втім приємні саундтреки, але… Після 18 годин вони вас будуть тільки бісити.

Геймплей

Беремо знаряддя, застрибуємо в портал і блукаємо випадково згенерованим світом поки не настане кінець світу через 5 хвилин. За цей час можна хоч позбирати ресурси, хоч пошукати міні-босів, щоб убити їх та зібрати шестерні. Навіщо? Щоб відновлювати машину часу, завдяки якій ми і застрягли в цій 5-хвилинній петлі, сподіваючись зупинити кінець світу. Зібравши достатньо, відкривається бос регіону, пітворюєте це на 3 інших регіонах і відкривається фінальний бос який… є конкретним сміттям під назвою «Ги, в мене купа здоровʼя і найближчі 10 хвилин ти будеш намагатися нашкодити мені поки я буду робити дві атаки та звати ворогів». Думаєте що це особливий персонаж? Та ні, якась літаюча медуза.

Сюжет?

Його немає :/ Ні, нам звісно накидують якихось тайн та цілей щоб ми щось робили, але… Фінальний бос це літаюча медуза з панциром, після перемоги над якою… Нічого не відбувається, нам просто говорять «дякуємо що пройшли гру» і відпускають на всі 4 сторони. ВСЕ. Ніяких цікавих персонажів, ніякого сюжету, цікавих сайд-квестів тут НЕМАЄ.

Підсумки

Якщо вам подобається стиль Don’t Starve та вам чомусь хочеться пограти за магів зі зброєю гаразд, вам сподобається. Але… Я не розумію заради чого ще грати в цю гру, вона не дає ніяких емоцій, в ній немає якогось особливого геймплею, в неї звичайний саунд-дизайн та графіка. Це тупо симулятор мага зі зброєю та купою крафтів. Якщо простіше – просто гарна реалізована «А що як?» ідея, тому не слід чекати чогось особливого від цієї гри, особливо сюжету.

Оцінка: 7,6/10

+ Плюси

Приємний візуал

Купа різних видів куль для зміни бойовки та створення білдів

Різноманіття крафтів

- Мінуси

Історія для галочки

Відсутність цікавого геймплею

Ґрінд

Дякую за увагу ;) Більше новин та мемів можна побачити в моєму Телеграм каналі
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Лицар-Критик
Лицар-Критик@Lycar_Critic

Ввічливий добряк що шукає Інді

1.9KПрочитань
0Автори
19Читачі
На Друкарні з 2 травня

Більше від автора

  • Огляд Twelve Minutes або Куди ділися мої 2 хвилини?

    Вам знайомі Annapurna Games? Це видавці What Remains of Edith Finch, Neon White, Outer Wilds та інших відомих інді. Їхній смак на незвичні ігри не підлягає сумнівам, тому уявіть мою реакцію, коли я побачив гру під їх крилом з часовими петлями і паном Дефо серед акторів озвучки.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри
  • Огляд The Thaumaturge

    Чи любите ви містику? А сеттінг Варшави на початку 20-го століття? Ігри з різноманіттям виборів? Що ж тоді ви прийшли за адресою.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри
  • Огляд Sunset Overdrive або Наскільки далеко може зайти гра яка ламає закони логіки

    Памʼятаєте гру по Дедпулу? Що ж, це фактично його молодший братик, який абсолютно таким же чином ламає 4 стіну, проте події тепер відбуваються у відкритому світі, геймплей базується на трюках і швидкості, а ми знаходимся посеред зомбі-апокаліпсису.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Думала чи брати, але тепер точно вирішила, що не буду

Вам також сподобається