Переглядаю оновлення Друкарні за чашечкою чаю з печивом

Якщо комусь цікаво, то п’ю чорний чай. Печиво в мене — до кави, Рошен.

А тепер до оновлень. А точніше, відразу напишу одну пораду. Бо коли я переглядала оновлення ледве не посивіла від кількості зависань, проблем та зникнення моїх чернеток. Проте вони всі легко вирішуються.

Так ось якщо, ви, як і я використовували додаток Друкарні на смартфоні чи на комп’ютері, то варто їх перевстановити. Тому що саме через це такі баги, що аж страшно. Але після перевстановлення все чудово. І всі чернетки є.

Отже, а тепер нарешті до вражень.

Мені дуже подобається, що нарешті можна робити короткі довгочити, чи краще назвати це — короткочити?

Але все так дивно виглядає, бо потрібно до короткочита придумувати ще й заголовок та прописувати теми. І це так дивно виглядає. Мабуть, тому що я особисто дуже звикла до твітера, та й взагалі я від нього залежна. Проте зараз я шукаю куди може звідти перейти. Мені зовсім не подобається, що творить Ілон Маск й куди котиться взагалі цей твітер. Вибрати інстаграм? Тікток? Ютуб? Точно ні. Тому я все ж таки по тексту, а не фото чи відео. Також мені капець як не подобається фейсбук. Я його прям аж хейчу, хоча в мене там є акаунт, в якому нічого не пишу.

Також я пробувала декілька варіантів блогів на різних платформах, але вони все мені зовсім не підходять. На цей час, мені найбільше подобається тут. І те що я бачу, що бажають зробити для платформи — все виглядає неймовірно чудово. Тому успіхів засновникам!

Так ось, хоча зараз короткочити трішки дивно писати. Проте я вірю, що це просто початок. І все буде виглядати набагато краще. Можливо щось придумують цікаве…

Адже навіть довгочити спершу виглядали не так зручно, як зараз. Наприклад, чернетки не синхронізувалися на різних пристроях і для мене це був дуже сильний мінус. Проте я чудово усвідомлюю, що все це досі тільки бета, тому все мало ще з’явитися. І ось так, півтори місяці десь пройшлося з того моменту, як я зареєструвалася тут і ось все чудово. Один з найбільших мінусів для мене зник.

І я також думаю, що короткочити також можуть розвинутися та зникнути всі мінуси. Просто насправді зараз все це не те що не потрібно, а ще не дійшов до цього час. Оскільки все це бета, плюс потрібно щоб все чудово було саме для довгочитів, тому що саме це основа Друкарня. Тому просто буду чекати, а пізніше можливо напишу свої бажання в телеграм бот Друкарні, якщо це все буде доцільно.

Так, про чернетки написала. Про короткочити написала. Чай допиваю. Про що ще хотілося написати? Так, змінилися оформлення профіля. Додана темна тема. Оновилася головна сторінка. Проте для мене це якось не дуже сильно впливає чи подобається платформа, чи ні.

Ось що ще мені дуже зручно, це те що нарешті можна додавати статтю в будь-який момент при прочитанні та не потрібно вертатися на початок довгочита. Мені то було, капець, як не зручно.

І ще зручна зміна — це ось цей же знак " — ". Його тепер можна ставити натиснувши два рази на " - " і потім знову на " - ". Начебто це ж оновлення? Бо до цього його начебто не було. В будь-якому випадку тепер досить таки зручно.

Що ж начебто написала всі свої думки про те, що думаю про оновлення Друкарні.

Всім мирного неба!

А засновникам ще й успіхів в розвитку Друкарні. Ви неймовірні!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Старк
Старк@stark

письменниця

6.1KПрочитань
31Автори
27Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (8)

Функція з “—” була на друкарні вже давно

Вам також сподобається