Як користуватися buy me a coffee. Коротка інструкція

Як зареєструватися?

Ось, наприклад, ви на якомусь акаунті та бажаєте також зареєструватися. Дивитися на верх сторінки і там є три полоски. Натискаєте туди.

1.
2.

Найкраще вибрати реєструватися через гугл акаунт. Тоді набагато легше заходити й так далі. До речі, акаунт гугла потім можна змінити на інший в разі чого.

3.

Після того, як зайдете через гугл акаунт, то висвітиться така штука де потрібно заповнити всі поля. Пізніше ви також можете все змінити.

4.

Далі буде віконечко в якому потрібно вибрати долари США, або євро, якщо вам так зручно. Також залишаємо перший варіант з виводом грошей — тобто за допомогою банку.

Отже, ви зареєструвалися…

Як виводити гроші?

Найперше, на що зверніть увагу, що вивід грошей та повністю все налаштування можна зробити тільки, якщо на рахунку є 20$.

Тобто ви налаштовуєте сторінку, робите пости й так далі, чекаєте поки вам задонатять 20 доларів і вже після цього далі відбувається налаштування сторінки. Отже, як це зробити.

Для налаштування, заходимо в Payouts.

1.

Натискаємо на кнопку Withdraw.

2.

Дивитеся чи вибрано Direct Bank Deposit.

3.

Далі натискаємо на Setup Bank Deposit.

4.

Там потрібно буде заповнити інформацію вашого банківського рахунку. В кожного банку по різному де можна знайти ваші дані IBAN номеру. Для кожної карточки є свій о цей рахунок.

Ви заповнюєте всі дані, уважно читаючи де що. Також пишете всі свої дані, а саме своє справжнє ім’я та адресу. Не хвилюйтеся, ці данні не доступні загалу зовсім. Тобто навіть якщо хтось вибере мембершіп, то всеодно нічого не зможуть побачити. Тому просто заповнюйте.

Далі все зберігайте.

Тепер як саме вивести гроші?

Ось у вас є 20 доларів. Натискайте Withdraw.

1.

Відкривається віконце, і ось натискаєте на жовту кнопку.

2

Тут же можна не тільки вивести гроші, а і змінити номер рахунку, якщо ви змінити банк, чи випустили нову карточку. Також подивитися деталі рахунку.

Начебто все. Надіюся вам ця інформація допомже в роботі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Старк
Старк@stark

письменниця

6.1KПрочитань
31Автори
27Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (10)

Проблема в тому, що по транзакції банківського рахунку донатор може побачити всі дані вашого рахунку та ваше ім'я.

Вам також сподобається