pinterest вірт існує?

якщо було цікаво не забудь реакцію!
якщо було цікаво не забудь реакцію!

про вірт в пінтересті мені розповіла чудова Кейтлін!

— як давно ви в вірті ?

пані Кейтлін:

я в вірті з минулого року , а саме вступила в липні 2022 року , тоді це був росмовний вірт , я навіть уявити не могла , що ще є й україномовний , згодом з пінтересту я перейшла в інстаграм , це був апгрейд в моїй вірт-ері , так сказати)

я дізналась про укр вірт з діспатчу і вирішила вступити і ось я тут вже півроку .також , згодом я перейшла на укр мову й в пінтерест-вірті , я була першою укрмовною віртовською там , потім ще мій друг перейшов , але все ж таки я пішла з пінтерест-вірту та й таке

— що змінилось після українізації інста-вірту ?

[ - ухти пінтерест-вірт

- так , він крутезний , але укрмовних було ну дуже мало ]

пані Кейтлін:

змінилось багато чого , ну я не знаю , як в інших , але в мене особисто так , перше що змінилось , я стала більш свідомою , якби це банально не звучало , раніше я закривала очі на війну і до всіх злочинів росіян , ставилось пофігістично , мені було просто все одно , а з приходом в укрвірт , я почула багато чого , ну й люди тут на мене вплинули , мені досить соромно за моє так зване віртовське минуле , але я зрозуміла свої помилки та вирішила їх .

друге , що змінилось , це контент який я споживаю , раніше це були росмовні відео , але не від росіян , а саме росмовні казахи , українці та тощо , з приходом сюди я знайшла багато чудових укр блогерів і це така маленька зміна , і ніби така велика .

— це дуже круто, що укрвірт впливає позитивно!

я загалом не знаю що питати за пінтерест вірт бо я не в темі.. типу я знала що там є віртовські, але типу.. як ? можете розповісти свою історію про те, як ви туди потрапили ?

пані Кейтлін:

нуууу , все почалося з ютюбу , це був березень 2022 , була звичайним едітором по фандому Величного Століття / Імперії Кьосем , але почалось масове блокування аккаунтів цього фандому , були й акки які блокали та видаляли по 8-15 разів , причина була в тому що на той момент перегляди та продажі серіалів впали та власники серіалу , чи як їх там , не пам'ятаю вже пхпхпх , почали шукати причину , згодом вони знайшли «причину» , справа була в тому ніби ось фан акки віддібрали всю увагу до серіалу , як ? я й сама не розумію , та ті люди вирішили тупо кидати скарги на аккаунти по цьому фандому та блокати їх , це був переломний момент , якби не він , мене би в вірті не було би , щоб поберегти канал , я вирішила змінити тематику каналу й найшла якийсь там вірт , почала розбиратись і вибрала його як тематику , згодом перейшла в пінтерест .

—який вірт в пінтересті ? типу, які там люди, чим ви там займаєтесь, чи є там клани/кф та інше ?

пані Кейтлін:

кф і кланів там немає , на жаль , чи на краще , але там можна створювати групки по 5-10 людей , принаймі так було коли я там була , ще чим він відрізнявся це відсутність пошукових агенств та діспатчів , а ось знайомства з людьми такі самі , там також можна зберігати на дошки , наприклад «я // друг» , там люди зберігають різні совми , відео та тощо , це щось типу як актуальні в інсті , але там , а саме в пінт можна зберігати безкінечну кількість фото/відео , а ось в інсті так не можна

— а як ви шукали одне одного ?

пані Кейтлін:

ніяк , я просто шукала людей в підписках і все. але можна було написати в пошуковик «вірт» і шукати так ще. але я не користувалась цим способом

— це напевно важко ?

пані Кейтлін:

таак

— я так розумію в пфнтересті доволі мало віртовських ?

пані Кейтлін:

ні , там їх ну дуже багато. головне знайти одного , а потім все піде як по маслу

— а де вам більше подобається, у інстаграмі чи пінтересті ?

пані Кейтлін:

в інстаграмі

— ох я не знаю що ще запитати.. можливо хочеш ще щось розповісти ?

пані Кейтлін:

давай я розповім про гелпи в пінті

— давай

пані Кейтлін:

добре , вони працюють так само як і в інсті , люди постять , але ж все ж таки там зручніше , тематики гелпів є різні , як і чб так і кл , там можна знайти як й ідеї для імен та фамілій , оформи , аватарки , оформи біо , ідеї для ніків , фото в фільтрах та без , чб та кл , єдине чим гелпи там відрізняються , і це дуже зручно , там дуже зручно зберігати фото та відео

Дякую, що прочитали цю статтю! сподіваюсь, вона була для Вас цікава 🌷

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
шалена Бджілка
шалена Бджілка@crazybee

я мрію зробити щось грандіозне

1.4KПрочитань
2Автори
19Читачі
На Друкарні з 16 серпня

Більше від автора

  • " Квіти зла " вірту.

    Чи можуть вирости квіти серед чбвіртовських? Про вірт та квіти зла в ньому.

    Теми цього довгочиту:

    Укр Вірт
  • Що таке укр от'вірт та укр оі ?

    Окрім вірту в інтернеті є ще багато середовищ, у яких збираються однодумці або люди зі спільними інтересами. В цій статті ми розповімо про деякі з них, та спробуємо трошки заглибитися, зрозуміти та відчути ці сфери.

    Теми цього довгочиту:

    Вірт

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається