Погляд із середини

Закінчився 2023 рік-час ,коли ми маємо змогу поглянути назад на минулий рік. Зігрітися спогадами про наших близьких та найрідніших. Але не все так було чудово ,як ми надіялися напочатку року. Кожен українець намагався зігрітися думкою про перемогу. Але цей рік був надто важкий для тих хто втратив рідних, для тих хто не знає ,де та що із їхніми близькими, які зникли безвісти. Напруженість не зникалата не зникає в таких родинах.

Але нехай ці труднощі не приглушують нашу віру у світле майбутнє, що настане такий період ,коли не потрібно буде переживати бомбардування, холодні ночі у підвалах. Українці уже багато пережили, та ще доведеться пережити . Але українці це найсильніша нація.

Співчуваючи тим ,хто втратив близьких, віддячуючи тих хто нас захищає на фронті , ми стаємо більш людяними та справжніми людьми, якім не байдужі долі оточуючих. Бо ця війна об’єднує небайдужих людей. І підтримка один одного важлива на даний момент, більше аніж будь-коли.

Але завершення року -це ще і час для нових починань та надії. А ще і шанс ставити нові цілі на рік .

А ще дуже важливо пам’ятати:

Не потрібно бути занадто м’якими-зімнуть.

Не будьте і занадто жорсткими-зламають.

Та прийшов час відпустити минуле та почати думати про сьогодення. Знайти баланс між м’якістю і жорстокістю, між мрією та дійсністю. Та почати нову віху в житті, де ви не станете залежати від думок оточуючих, а будете робити ,так ,як вам захочеться. Лише збалансувавши свої інтереси ,та інтереси оточуючих ,ми зможемо робити ту роботу ,яку робимо із радістю та наснагою.

У кожного із нас є: наш досвід, наші навички, почуття, бажання, інтереси та цінності .Але саме головне, це є найцінніше-це ти сам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Г
Галина@Gala_lubomira

психолог-консультант.

733Прочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

  • Чи ,,Соромно бути у безпеці?

    Війна залишає незгладимий слід на життях тих, хто пережив її жахи. Серед численних психологічних проблем, з якими стикаються ветерани та мирні жителі, що вижили після бойових дій, особливе місце займає синдром «вцілілого на війні».

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • Чому у дружин та сімей військових підвищується рівень тривожності?

    Війна в Україні ,кожен день приносить в наше з вами життя нові виклики. Наш організм, за період часу котрий іде війна, уже пристосувався до деяких стресових ситуацій. Ми втомлені , але ми живі і наша підтримка нашим військовим також потрібна.

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • ?????

    В країні третій рік війни. Що він принесе багатьом українцям? Що відбуватиметься на політичній та економічній арені ? Та чи можливий переломний хід у військових діях, у цьому році?

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається