Про мене, кому цікаво…

Я би просто хотіла розповісти вам про себе. Я інколи починаю задумовуватися, що «я реальна» несправжня «я». Як це трактувати, а просто.

Я завжди думала, що я практична людина, у якої все настільки просто, що аж сумно. Але це все просто навʼязане мені суспільством, я насправді так не хочу і такою не являюся.

Я з тих людей, які тільки до 30 років починають розуміти цінність цього життя, які чим більше живуть, тим більше не знають чи все правильно вони роблять. Я з тих людей, які бачать у всьому позитив, які хочуть зі всіма підтримувати зв’язок. Я з тих, які у всьому бачать щось своє, хмари, листя, дерева набувають у моїй голові іншого вигляду…І коли я починаю про це розповідати, люди певно вважають мене недалекою. Я люблю тварин, дітей… я не люблю злих і агресивних людей, я не люблю брехню і підлабузництво, я ненавиджу тупість… люблю дітей і з ними говорити, я люблю бути сама і бути в компанії, я люблю дощ і сонце, холод і спеку… я не розумію, чому деяким людям так важко догодити…я не хочу жити у смуті, я хочу радіти цьому життю і нарешті стати собою… я втомилася грати роль… мені треба почати спочатку…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maryna Pikhota
Maryna Pikhota@Marine_UA

Банальна сторінка про життя

29Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Бути як всі чи перестати бути зручною?

    Чи бувало у вас коли-небудь відчуття, що в той чи інший момент ви перестали подобатись людям І все тільки через те, що ви сказали те, що думали, сказали правду не промовчали як більшість, а висловили свою думку.

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми
  • Я полюбила дощ

    Побач в собі сяйво і освіти інших

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається