Proxy Фарм в League of Legends

Фарм є дуже важливою частиною гри, але часто трапляється так що ваш ворог грає краще за вас, та не дає вам адекватно добивати усіх міньйонів.

В цьому на може допомгти Proxy farm, Але спочатку пропоную розібратись що це таке.

Proxy farm - це фарм лінії біля T2 або T3 веж.

Відбувається це таким чином - ви йдете під Т2 ворожий тавер та зупиняєте пачку як показано на скріншоті:

Приклад Proxy Farm

Вітаю! Тепер ви можете спокійно добивати міньйонів та не переживати, або ні?

Насправді треба розуміти що до вас може прийти ворожий лісник,або мід-лейнер з саппортом, в цьому випадку ви повинні знати в якій частині карти знаходиться ворожий лісник, щоб уникнути неприємних ситуацій. (P.S - Будь ласка, не ігноруйте сигнали ваших тіммейтів про те що іх лейнер пішов з лінії!)

Також, треба розуміти чи підходить ваш герой для такого виду фарму.

Із героїв які добре можуть проксити лінію, це Сіон та Сінджед. Сіону здебільшого фарм важливіший за те, помре він чи ні, а завдяки його пассивному вмінню він може добити більше міньйонів. Сінджед навпаки, він легко може розбити ворожий вейв (Вейв - пак міньйонів) та просто втікти завдяки високій швидкості. Також так може робити Рамус, банально тому що в нього немає іншого вибору, на лінії Рамус не може добивати кріпів, а так в нього є змога фармити (фарм - добивання міньйонів при низькому рівні здоров’я). Але є випадки коли ви дуже сильно виграєте лінію, що ж робити тоді?

В такому випадку ви можете після вбиства свого опонента піти добивати міньйонів під другий тавер,завдяки цьому ви можете не пускати його до фарму та дуже відкните його назад по темпу, але робіть це тількі якщо впевненні що зможете виграти битву 1 vs 2, тому що наврядчи ви зможете робити це довго.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Максим
Максим@Parano1d

354Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається