Новий тиждень — новий випуск. Приготуйте смаколики і йдемо досліджувати нетрі Друкарні.

Рольові ігри

Дуже дивна річ, з якою я мало перетинався, але надивився вдосталь. Ось вам чатики, де люди понавибирали якісь ролі й на цьому рольовка все. Далі люди просто забувають, що вони не в тематичному спілкуванні про щось. Тобто сенсу з цього небагато і справді крутого досвіду ви не отримаєте, а час витратите. Якщо ви хочете поговорити на якусь тему, то шукайте чати для обговорення.

Навіть я розумію, що це якесь безглуздя. А от SparkleJump краще розповість про проблеми таких рольових ігор та якими вони мають бути. Також він створює свій світ для текстових рольовок прямо в Друкарні. Стаття Драконовершники | Ковенанство | Текстові рольові ігри розповість вам про роботу з драконами в цьому ж самому світі автора.

Якщо говорити чесно, я взагалі не цікавлюсь такою тематикою і цей допис попав в рекомендації лише через цікавий виклад. Не дивлячись на це, я думаю, що довгочити SparkJump будуть корисними кожному, хто цікавиться текстовими рольовими іграми.

Роздуми про українську мову

А ось вам трохи цікавих думок про українську мову та її пригнічення. Це продовження одного з дописів, який попадав в якийсь із минулих випусків. Роздуми про заборону української мови та культури, наслідки цього для українців за чашечкою кави зробить екскурс до минулого, наведе приклади інших та пояснить, чому російськомовність в Україні неадекватне явище.

Старк уже доволі довго (відносно) пише на Друкарні, але в дописах зберігаються хибодруки та лексичні помилки. Наприклад, використання “індійці” замість “індіанці”. Звісно, це може статися з будь-ким, але потрібно ретельніше перечитувати дописи, щоб лексичних помилок не було. А для усунення орфографічних помилок використовуйте розширення браузера LanguageTool.

Якщо не зважати на помилки, то довгочит цікавий та легко читається. Трохи монолітний текст, тому можна його чимось розбавити.

Психологія по давньокитайському

Не думаю, що я єдина людина, яка чула від старшого покоління, що депресія це вигадка сучасності. Та і взагалі психічне здоров’я є ухиленням від роботи. Що уже говорити про творчі професії та митців сьогодні? Коротко кажучи, йди на завод і не ний.

Переходимо до самого довгочита в цій категорії. В Історія лікування депресії у Китаї Олександр Чоу Ліо (субота, авторська транслітерація) розповість про різні легендарні історії лікування депресії в Китаї. Всі методи доволі дивні та незвичайні, але цікаво прочитати про такі способи боротьби з психічними хворобами. І ще треба сказати, що в дописі багато перекладу з китайської мови.

Пані Баобей зробила справді цікаве дослідження про психологію в Китаї Середніх віків. Все супер, а особливо ілюстрації.

Маленький перекус

Тут у нас розмістилися маленькі довгочити на різноманітні теми

Не люблю всякі там трешові мультситкоми, але про це я не міг не згадати тут. МЗС росії проти… Грифінів. Отже, більшість знає про Гріфінів та їхні специфічну подачу та вибір тем. То ось вам дві серії про справжнє російське життя та реакція росії на них.

Післямова

Вибачте за затримку, на мене трохи навалися роботи. Якщо сподобався випуск, то оплески, підписки, збереження. Ну, ви й самі все знаєте.

До наступної публікації

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
102Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Я не маю ні одної ідеї та як проходить звичайний день автора з Друкарні

    Таки всім привіт. В кожному своєму дописі я розповідаю вам щось про друкарню, її авторів та свої думки. Сьогодні ж в нас трохи неординарний допис про самого себе. Не знаю, чи моя особистість та буденність комусь цікава, але я вирішив перевірити цю тезу.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Можете доповнити допис

Вам також сподобається