Реальні гроші або як "Пошторг"® відновлює віру у перемогу

У сучасному світі мало хто вірить у дива. Здається, всі зневірились, втратили надію на те, що здійснення мрій та вручення призових грошей — це щось можливе... А ті, хто обіцяє надати фінансові вигоди, виявляються просто шахраями...  

Я - Голова комісії з вручення призів  - це відповідальна та захоплююча посада. Я відчуваю велике задоволення, працюючи в компанії, яка робить людей щасливими та допомагає здійснювати їхні мрії. Коли люди висловлюють сумніви у чесності проведення маркетингових акцій, це завжди деяке розчарування, але щоразу, коли ми вручаємо реальні грошові призи нашим клієнтам, я знову переконуюсь, що це справжня робота мрії. 

Тож, можу сказати впевнено, є компанії, які насправді виконують обіцянки та вручають гроші своїм клієнтам. "Пошторг"® — своїм прикладом доводить, що чесне нагородження клієнтів  — це не фантазія, а реальність! 

Хочу поділитися з вами чудовою новиною! 30 квітня відбудеться велика подія: ми дізнаємося ім'я щасливчика, який отримає від компанії 120 000 гривень!!! В рамках нашої маркетингової акції у цей день ми привітаємо з отриманням призу нашого клієнта, який замовив та оплатив товари на найбільшу суму у період з 01.01.2024 по 28.04.2024 року. 

Витяг з Офіційних правил проведення маркетингової акції програми лояльності у період із 28.12.2023 року до 30.12.2024 року включно 

Що саме вас чекає? Якщо ви є активним клієнтом "ПОШТОРГ"®, то ваші шанси перемогти дуже великі! І навіть якщо ви тільки роздумуєте чи варто долучатися до акції, у вас все ще є можливість здійснити свою мрію. Залишилось достатньо часу до 28 квітня, щоб зробити замовлення на сайті https://poshtorg.com.ua та взяти участь у призовій акції! 

Нам дуже приємно нагороджувати наших клієнтів та бачити їхню радість і сльози щастя. Разом з "ПОШТОРГ"® ваші мрії можуть стати реальністю! Тож не зволікайте, долучайтеся до наших акцій та отримуйте можливість здобути великі й дуже великі суми! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шевченко Надія
Шевченко Надія@Nadia_Shevchenko

Фахівець. Представник Пошторг

92Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 лютого

Більше від автора

  • Справжні враження: відгуки Головних переможців «ПОШТОРГ»®

    Щасливі клієнти — наша головна мотивація розвиватися та вдосконалюватися, а кожен позитивний відгук підтверджує правильність нашого підходу до дистанційного продажу товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Взаємовигідна співпраця

    «ПОШТОРГ»® уже понад 15 років успішно реалізовує поштою вітчизняні товари для здоров’я, краси та дому. І весь цей час ми із вдячністю до наших клієнтів, їхньої довіри та вибору нашої продукції регулярно проводимо маркетингові акції, в яких можна отримати грошові призи.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Усе це обман, усі шахраї, або чому перемагає ваш знайомий, сусід, колега, а не ви…

    У нашому суспільстві насторожено ставляться до різних акцій і розіграшів. Оточення часто висловлює скепсис, називаючи це обманом, і радить утримуватися від участі в акціях з грошовими призами. Ми розуміємо, що за таких обставин отримати схвалення та цілковиту довіру важко

    Теми цього довгочиту:

    Цікаві Факти

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається