Взаємовигідна співпраця

«ПОШТОРГ»® уже понад 15 років успішно реалізовує поштою вітчизняні товари для здоров’я, краси та дому. І весь цей час ми із вдячністю до наших клієнтів, їхньої довіри та вибору нашої продукції регулярно проводимо маркетингові акції, в яких можна отримати грошові призи. Щороку сума вручених коштів сягає майже 2 000 000 гривень. 

Ми зрозуміли, що все робимо правильно, коли помітили, як наші клієнти розповідають про нас своїм друзям, знайомим та сусідам. З часом клієнтів ставало дедалі більше, тому ми збільшили кількість річних акцій. Зараз визначення переможців проводяться майже кожні два місяці, а отже кожні два місяці Приз знаходить свого власника. У нас усе прозоро, тому з усіма Головними переможцями та їх відгуками можна ознайомитися на сайті. 

У кожного призера «ПОШТОРГ»® своя унікальна історія, яка демонструє, що шлях до перемоги може бути різним. Деякі з переможців здобувають успіх одразу, отримуючи Приз уже після перших замовлень, інші досягають своєї мети поступово, з кожною новою покупкою, виявляючи терпіння та наполегливість. 

Переможці акцій — люди з різних куточків України, і кожен мав власну причину для участі. Для одних це були замовлення якісної і потрібної щодня продукції, для інших — спосіб отримати гроші. Але об'єднує їх те, що кожен з них мав рівні шанси на перемогу. Адже визначення переможця завжди здійснюється за допомогою лототрону, на результати якого вплинути неможливо. До того ж все відбувається за участі незалежної призової комісії, яка чітко стежить за дотриманням прозорості процедури та чесності вибору призера. 

Стати переможцем акції може кожен зареєстрований учасник, а участь в акції відкрита для всіх охочих. Достатньо просто зареєструватися на сайті «ПОШТОРГ»® або по телефону і зробити замовлення бажаного товару. Ваша покупка – це крок до отримання грошового призу. 

Не втратьте свій шанс здобути величезні гроші. Долучайтесь до акції, здійснюйте покупки та отримуйте можливість стати власником Головного призу акції — 400 000 гривень. Ваше наступне замовлення може принести вам не тільки задоволення від покупки, а й змінити життя на краще! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шевченко Надія
Шевченко Надія@Nadia_Shevchenko

Фахівець. Представник Пошторг

94Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 лютого

Більше від автора

  • Справжні враження: відгуки Головних переможців «ПОШТОРГ»®

    Щасливі клієнти — наша головна мотивація розвиватися та вдосконалюватися, а кожен позитивний відгук підтверджує правильність нашого підходу до дистанційного продажу товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Реальні гроші або як "Пошторг"® відновлює віру у перемогу

    У сучасному світі мало хто вірить у дива. Здається, всі зневірились, втратили надію на те, що здійснення мрій та вручення призових грошей — це щось можливе... А ті, хто обіцяє надати фінансові вигоди, виявляються просто шахраями...

    Теми цього довгочиту:

    Гроші
  • Усе це обман, усі шахраї, або чому перемагає ваш знайомий, сусід, колега, а не ви…

    У нашому суспільстві насторожено ставляться до різних акцій і розіграшів. Оточення часто висловлює скепсис, називаючи це обманом, і радить утримуватися від участі в акціях з грошовими призами. Ми розуміємо, що за таких обставин отримати схвалення та цілковиту довіру важко

    Теми цього довгочиту:

    Цікаві Факти

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається