«Великі світильники», chapter 421

це тернистий шлях подолання страхів та бар'єрів. якщо тебе винесло на цей шлях —значить ти в правильному напрямку. ти відчуваєш себе і те, як зовнішній світ намагається зруйнувати твою мрійливість/твій маленький світ. але ти йдеш далі, тому що віриш...

(((ВІРА))))

ти сповнений сумнівів, а навколо повно самовпевнених людей. тобі часто здається, що ти слабший за них, але твоя свідомість не дає зламати твою віру. ця віра наче була від самого народження. ти вже щось знав і розкривав / знаходив у собі поступово.

ти був і будеш пораненим знов. все це не щоб зруйнувати тебе, а щоб зміцнити. все твоє життя це ніби тренувальний табір. колись ти будеш гордий за себе, що пройшов цей шлях. усвідомиш, як усе це було важливо. а поки що не відмовляйся від труднощів. дещо дається нелегко лише для того, щоб ти виріс/еволюціонував. якщо ти думаєш, що потрапив до лабіринту, то так і є. але у всіх лабіринтах є вихід.

ти потрапив на дорогу. це шлях, який кудись приведе. та тобі цікаво, що там у кінці, тож ти хочеш подолати цей шлях. але одразу скажу, що дорога нелегка і на ній зустрічатимуться труднощі. можливо, ти захочеш зійти з цієї дороги. тебе спокушатимуть різними способами. подивимося, скільки ти протримаєшся.

дозволь собі мріяти. ця дорога тільки у твоїй голові. адже ти вибудовуєш картинку по-своєму, як ніхто інший. в інших будуть інші дороги. а ще твою дорогу ніхто не зможе побачити, вона тільки у твоєму світі. ніхто не зможе туди залізти або якось потрапити.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
sakralnyi
sakralnyi@sakralnyi

автор

46Прочитань
18Автори
2Читачі
На Друкарні з 11 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається