Рецензія на фільм “Види милосердя” / “Kinds of Kindness“

офіційний постер

Жанр : комедія, драма

Країна : Великобританія, Ірландія, США

Рік : 2024

Режисер : Йоргос Лантімос

Сценаристи : Йорґос Лантімос, Ефтіміс Філіппоу

Акторський склад : Емма Стоун, Джессі Племонс, Віллем Дефо, Джо Елвін, Гонґ Чау, Джо Елвін

Де дивитися? в кінотеатрах, мовою оригінала з українськими субтитрами.

Прокат : З 12 вересня 2024 до 18 вересня 2024

“Фільм складається з трьох кіноновел. Під впливом маніпулятивного боса (Віллем Дефо) знаходяться Роберт (Джессі Племонс) та Ріта (Емма Стоун). Тих, хто потрапив у його тенета, він тримає у безумовному послуху та навіть змушує скоювати злочини. У іншій історії Деніел втратив довіру до своєї дружини після того, як вона дивним чином зникла у морі і за деякий час знайшлася. Третя історія найдовша. Емілі та Ендрю є членами культу. В пошуках жінки, яка володіє даром повертати до життя мерців, вони готові на дивні вчинки.”

Я поважаю Йоргоса за його нестандартність, а також те, як він вважається одним з найуспішніших арт-гауз режисерів сьогодення.

Це вже другий фільм Йоргоса я побачила і можу з впевненістю сказати, що режисер Йоргос кращий ніж сценарист Йоргос, бо що то було - мабуть НЛО.

Всі історії не мають жодного стосунку до милосердя, а тільки різни типи гіперболізовані токсичні взаємозалежні відносини між людьми.

Перша історія. Історія про нарцисичного начальника і залежного від нього працівника. Нащо піде звичайний працівник, щоб задовільнити свого начальника? Давати компліменти, залишатися на роботі позапланово, одружитися на жінці, на яку вказував твій начальник, виконати доручення, набирати вагу і тд.

Джессі Племонс

Друга історія. Моя найулюбленіша. Історія про нещасливий шлюб, де вона готова зробити для чоловіка все, а він сприймає її і відторгає її, бо вона не згадала його улюблену пісню, бо вона пережила велику травму. Історія як чоловік дивиться на свою дружину, яка вона в реальності, а не як образ з його спогадів.

Віллем Дефо

Третя історія……..немає слів, одні емоції. Повний мрак. М'яко-плинна шизофренія, що закінчується танцем Емми Стоун з трейлера.

*спойлер*

є сцена зґвалтування та віктім блеймінг.

Фільм отримує 🥴🥴/10.

ps. звичайно, кожен має скласти власну думку про фільм, але він сильно відрізняється від “Бідолашні створіння”.

Якщо вже хочете потратити гроші на кіно, то краще сходіть на “Яремчук. Незрівнянний світ краси” чи киньте мені на банку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
смажений ананас
смажений ананас@annanas

she/her

1.5KПрочитань
3Автори
7Читачі
Підтримати
На Друкарні з 11 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається